- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #47751 üzenetére
Ez is a te munkad lett volna
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
MrM94
addikt
Szomorú...
Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
ViZion
félisten
válasz Lacielvtárs #47756 üzenetére
nah, de dúúúúva... nemrég még én is a grafikus biznicben toltam. De már nem. Sőt, nem is hiányzik az a sok idegeskedés, meg az, h fogják a ceruzám...
MackóSajtÓ: kell a dVGA, sok minden használja. Aki érzékeny melóban is a mikrolagra, annak must have.
[ Szerkesztve ]
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy
-
mackosajt
addikt
válasz Lacielvtárs #47756 üzenetére
Integrált VGA-t használsz csak a plakátokhoz is?
Minek neked dVGA?
Kollégám Athlon X2-jét egy környékbeli gyerek beszámítja egy FX8350+16 GB ram + 280X + lap + ház + táp konfigba.
Eredetileg 32 GB ram volna a konfigban, de szerintem túlzás, meg a 160-as ráfizetés is.
Mondtam neki, hogy elég a 16, és alkudjon vagy 30-35-öt.
Egyik legjobb melósom. Kapott egy halom dellát a jó munkája végett jutalomban. GoPro-t már vett, ami 4K-ra képes.
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
MrM94
addikt
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz mackosajt #47760 üzenetére
ejha Drága Mackó úr, te is kezded hogy ki sem használom a gépet
amúgy igen, én is azt mondom hogy felesleges a 32 GB ram, már én is "megbántam"
igaz én 16 GB ramdisket is használok, oda dolgoznak a munkafilék, de anno a ramdisket nem számítva, a 16 GB-ot sem használta ki nálam semmi
tehát felesleges ennyi ram, de mivel fele áráért sem tudnám eladni, ezért megmarad nekem is a ramomMester Uram: A régi szép idők, mi?
.én sem vagyok ezért oda, de munka, fizetnek érte és meg kell csinálni, nincs mese...
régen több kedvem volt hozzá, most már csak munka
meg sem merem mutatni mit kértek tőlem, mert szerintem szörnyű, de a ki fizet az "parancsol"MrM94: ejha, így emlékszel?
nem vagy semmi, de igen buli lesz csak most nem a SZIN-en, hanem valami májolási buli, tök ciki de ezt a nevet adták neki, mert nem akarnak majális nevet adni nekiamúgy itt van egy két puli plakát amit elkövettem az emberiség ellen
[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
MrM94
addikt
válasz Lacielvtárs #47762 üzenetére
Mennyit engecc a felibű?
Milyen színü ramjaid vannak?
Cserében benne lennél? külömbözettel?
(#47762) Lacielvtars Igen persze hogy emlékszem.Nem vagyok én hülyegyerek.
Vizuális memóriám van s a plakátra is emlékszem nagyjából.Bezzeg emiatt hogy BEZÁRTÁK nem sírtok úgy mint ahogy MEGVETTÉK az ájemdét
Adom a flém alá a lovat[ Szerkesztve ]
-
Lacielvtárs
nagyúr
apropó, soha nem is gondoltam hogy az lennél, csak meglepett
jah, csere is érdekelhet ha van olyan amiben kölcsönösen meg egyezünk
igazából van még rájuk 4 vagy 4,5 év gari is[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
ViZion
félisten
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz Lacielvtárs #47765 üzenetére
és garantáltan nincsenek túlhajtva , ugye keresztApám?
-
MrM94
addikt
válasz ViZion #47766 üzenetére
TuGGYA a hab.Én avval maradtam hogy mindenki sírt rítt a totyikba hogy szegíny ájemdé elaTTák.
Elvtársúr.
Jauvanna Fínyezzem mán énis magamat egy kicsit.
Hájperix. Fekete.
Áhh nekem fehír kéne..
Memó nem döglik olyan hamar ha meg meghó ott a garancia ami lájtájm[ Szerkesztve ]
-
Lacielvtárs
nagyúr
-
MrM94
addikt
válasz Lacielvtárs #47770 üzenetére
Lefesteném ezeket a korszarokat fehírre csak az a baj,hogy kezdek szerintem lassan kifutni a nyócgigábú.
S ha lefestem akkor sosem adom el,vagy csak potom áron.4 slotba nem akarok rakni ramokat.Nemtudom miért.Félek tőle.Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz MiklosSaS #47772 üzenetére
+1, nálam is négy slottban vannak
Macska Úr: nem is akarom én mindenáron elpasszolni
anno egy két hónapja beáraztattam és azt írták hogy ilyen 19-20 ezret érhetnek a ramok.
akkor gondatlan hogy annyi pénzért inkább meghagyom
mert amúgy meg az egyik pár volt 51 ezer a másik meg 54 ezer.
szal még a felét sem érik.
ha meg venni akarnék, akkor tuti nem kapnék 16 GB-ot 20 ezerért
no drágassszágossz Uram, jóéjt mindenkinek
megyek és lerakom magam.
nem is tudom ti hogy bírtok olyan hajnalig fenn maradni
tudom, tudom, én a tyúkokkal fekszem
jóéjt
ma is örültem nektek[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #47773 üzenetére
Jo ejt neked!
30K HUF-ot meg 4x4 gb korszar 1866 MHz-es ramokat adok neked ertuk. Csak nem tudom mennyi a posta. De lehet olyan 5K ami nem fain....
-
MrM94
addikt
azok hülyék nálunk romániába 8 giga kb 20k forint... szinte új áron megy itt..
-
Popes
őstag
Sziasztok!
Mint régi read only tag akinek az FX-hez semmi köze , most hogy látom hogy van legalább egy memória tesó a topikban(Defaultlászlovics) személyében becsatlakoznék a szép kis társaságotokba.
Nem igérem hogy f.sni fogom a szót de figyelek.Első körben szeretném Defaultlászlovics elvtársat megtéríteni hogy legalább egy picit piriszkálja meg a memóriáit mert ennyit tutira tudnak 1.55v-on.
És ma este senki ne egy ilyet fogjon ki. LINKDeus ex machina
-
rapidsquirel
aktív tag
válasz MiklosSaS #47776 üzenetére
Nekünk is volt kenyérsütőnk, nem szerettem. Túl tömör volt, aztán ha valakinek az izlik, egészségére, egészségedre! Az asszony erőltette, hálisten leszoktattam róla. De az a tészta még egy kicsit nyers, nem? Még kellett volna neki egy húsz perc, fél óra.
Nemsokára leér a Crysis, majd tudunk "nyomulni", csatlakozom. Marha kíváncsi leszek mit művel 970 SLI-vel, de a gép melegedésére mégjobban
[ Szerkesztve ]
"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, a tisztán látók pedig tele vannak kételyekkel."
-
MiklosSaS
nagyúr
Na vegre, mar vartam hogy irj be te is
Welcome!
@Norbi. @rapidMacko: igen kenyer. Itt eleg borzalmas a kenyer...ma merges lettem es elmentem az asszonyal es megvettem a sutot. Kozep kategoria...50K HUF volt...volt 20-ert is..meg 100-ert.
-
rapidsquirel
aktív tag
válasz MiklosSaS #47780 üzenetére
Édes, ehetetlen kenyerek vannak? Miamiban volt egy egész kenyérpolc-sor, ötven fajta "kenyérrel", majdnem minden boltban, mégsem izlett, nem tudnak ezek pékterméket sütni, vágytam a Magyarra.
[ Szerkesztve ]
"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, a tisztán látók pedig tele vannak kételyekkel."
-
Kutya_7
tag
A GTA V hova menti a benchmarkot vagy hol lehet azt megnézni?
[ Szerkesztve ]
Cuccváltás folyamatban: AMD C-60 Asus laptop még működik :)
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz rapidsquirel #47779 üzenetére
Na, ha lent van a Crysis akkor csengess meg skypeon (miklos.fogarassy). Mi mindjart kezdunk...
@Popes: te is "Default" vagy?
-
mackosajt
addikt
GTA mára befejezve.
Jóccak!
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
rapidsquirel
aktív tag
-
Zsivaagoo
őstag
Letelt....
Majd mesélek.
Ha a lovat zab helyett plutóniummal etetné a Pesta bácsi, akkor a szekér kilóhússzal repesztene a Kárpátokban.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz rapidsquirel #47789 üzenetére
Az jo, szep a grafika, mi? Na, amjd amikor raersz akkor irj......mindenki (majdnem mindenki) aki jatszani szeretne Crysis 3 multit, irjon.
Ma is volt egy eleg jo kis jatek
Jo ejt!
(macska, alvas...hagyd a faszba a GTA-t )
[ Szerkesztve ]
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz MiklosSaS #47774 üzenetére
jó reggelt...
rendes tőled az ajánlat drága Keersztapám
amúgy itt a link amikor beárazták
link
Lacielvtars:
HyperX 16GB Beast DDR3 1600MHz CL9 KHX16C9T3K4/16X ~19eFt
no de nem feledjük a mai nap lényegét, lassan győzni fog a jóés gratula a kenyeredhez... és milyen az íze, állaga?
Nocsak, DefaultBika?
ha igen, akkor üdv az egyszemélyes szubkultúrában[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
Jo reggelt! Ma gyozzz vegre a jo!
-
Zsivaagoo
őstag
Jó reggeltet népekek!
Látom, hogy a fórum fejlődött:
- egyre több a jószándékú és lelkes idióta (nagyobb határ fos a helyesírás ellenőrző is)
- bizonyos ajánló topikokban már "isteni szintre" emelkedtek azok a "megmondom a frankót jómunkásemberek"kollégákakik 2 évvel ezelőtt már láttak olyan embert, aki egyszer már életében rakott össze gépet.
- a ZÁJEMDÉ egyre szarabb, lassan már egy alulfeszelt, egymagosított Celeron is el3,14csázza a 4,5 GHz-re húzott FX-8320-akat,
- a beépített dilettantizmus motor alatt hardvert cseréltek: -> E5200 + alaplapi intel VGA + Asrock 250W-os táp helyett --- >>> i7 4790K + GTX980Ti lett, megalapozva egyAsrockS3ggszikla FM2-es lappal és egy HKC 400W-os tápegységgel.Lassan aláírást kell cserélnem: pl.:
- Utálom az erőszakos "dilettanto grosso"-kat, miattuk töltöttem a regisztrációm felét "önkéntes mozigépész-tanfolyamon".
- A zolyanember meg neszójjónbe néköm, aki fiatalabb, mint a jogsim. (Jogsi születési dátuma hivatalosan: 1980.március.27.)Köszönöm a drukkolást mindenkinek, DonSass időnkénti érdeklődése és alkeszMacskánk aláírása (by Zsivaagoo) néha tartotta bennem a lelket.
--------------
OFF
Testi és egyéb bajaimról majd egy másik kommentben fogok megemlékezni.
OFF OFF---------------
Utalhatnátok a bankszámlámra némi vágott dohányt, mert nagy berúgást tervezek ápr. 20.-ra. Ha valaki még nem tudná, akkor van a "Sikertelen Festőművészek Nemzetközi Világnapja", ergo Dolfi bácsi és az én egészségemre meg köllik inni pár sört 2-szer annyi Unikummal és pár viszkivel. (Ez utóbbi csak higításként.)
Csigabubust is (bumibugi) üdvözlöm, mint a legjószándékúbb 4,5 méteres e-péniszű fő-al-muftit a fórumon.
Ha a lovat zab helyett plutóniummal etetné a Pesta bácsi, akkor a szekér kilóhússzal repesztene a Kárpátokban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó 2 db HomePod 2 gen
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest