- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbert1998
nagyúr
válasz Balathruin #40602 üzenetére
Az biza!
-
caindwan
aktív tag
válasz Balathruin #40602 üzenetére
-
mackosajt
addikt
Föld hívja Nagy Sassssssst!
Küldtem egy privit, aki hallja, kiáltson neki.
Szerintetek mennyi a reális postaköltsége 2 db lámpának Angolból?
szerk: már olvasta, válaszolt is, sőt, megint, és megint.
GYors mint a villám.[ Szerkesztve ]
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
mackosajt
addikt
válasz MiklosSaS #40606 üzenetére
Ámen!
Előre is THX!
Holnap meg bitte szurkoljatok, mert délre megtudom, hogyan lát a főnököm ennyi idő után.
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
DiszNóÓl
senior tag
BF Hardline tesztelve, Heist játékmód még mindig fos, Hotwire elég jó csak vezetésből lett 6-7k pontom
Pár bug van csak benne...Tehenecske: Nekem is a Chargerek jönnek be, de én mindenképpen rozzantat vennék amit szép lassan felújítanék. Mondjuk Camaro SS-t is elfogadnék...
HATER
-
DiszNóÓl
senior tag
válasz Malibutomi #40614 üzenetére
Lenne bennem kitartás megcsinálni. Csak pénz....
[link] ez elég jó csak még 4 nap vissza van... 1 misiért ajándék lenne...HATER
-
ViZion
félisten
válasz MiklosSaS #40616 üzenetére
+1
és miért hátra felé néz a kormány...?Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Balathruin #40617 üzenetére
Kell klasszikus verda? Adok neked 15 eves mitsubishi carisma-t. Nem eleg klassikus? Idosebb mint te vagy.....fel millaert hazhoz visszem
@kisCicca: irok neked 700 mb-nyi duborgo nagyblokkos zenet. Lekapcsolt motorral is meglesz az efekt.
[ Szerkesztve ]
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
CJ4567
nagyúr
válasz Balathruin #40620 üzenetére
W12
Az SLS és SL65 AMG(meg a Paganik mert azok is Mercedes motorosok) hangja... felbecsülhetetlen De az izomautók hangja mindent felülmúl.
No Sana No Life
-
CJ4567
nagyúr
válasz norbert1998 #40624 üzenetére
Igen, Carbonban amit lehetett olyanra csináltam, Prostreetbe meg a Drag autókhoz alapkellék volt
No Sana No Life
-
CJ4567
nagyúr
-
CJ4567
nagyúr
válasz Balathruin #40630 üzenetére
Abban nem W12 van? Vagy a Bentleyyel keverem? Amúgy meg VTEC kicked in yo
No Sana No Life
-
CJ4567
nagyúr
válasz Balathruin #40633 üzenetére
Mire nem?
Jaguar F-Type is V6, nem dobom ki.
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
CJ4567
nagyúr
válasz Balathruin #40635 üzenetére
De az a Bentley Continental Supersportban van nem? Shift 2 szerint igen.
No Sana No Life
-
DiszNóÓl
senior tag
Sas: Azért mert kva jól néz ki, valaki cigire és piára költi a fizetését én majd erre fogom. Meg én hiába vagyok fiatal a régi cuccokat szeretem. Meg faterom annó versenyzett szóval mi ilyen sebességmániások vagyunk.
HATER
-
Balathruin
veterán
GK110 off egyre rosszabb.
-
stratova
veterán
válasz hackeeeee #40608 üzenetére
Pár hónapja láttam egy sötértvörös/bordó Model S-t a Dombóvári úton. Nem akartam hinni a szememnek, mondom idehaza még töltőállomásuk sincs, biztosan az osztrakoktól szökött át. Most keszülnek elérhetőbb modellel is, amit a Chevrolet Bolt árszintjére akarnak pozicionálni.
-
Shokkolo
addikt
Jobb estét urak, végre leteszem a lantot mára, irány haza
Egy kis esti szösszenet az amozontól :
"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
ViZion
félisten
válasz Shokkolo #40641 üzenetére
ohh... a fejlett nyugat! Hát nem kiszúrták!
Nah, feladat: harisnyázott, fehér VGA táp hosszabbító kábel. Sehol nincs. Bluechipen van talán, de az hírből szarabb, mint a merlin.
Német könyv. Megkaptam pdf-ben, mondták nyomtassam ki, olcsóbb. Megvenném, mert na, az mégis könyv, meg mittomén. Nem lehet kapni. Helló hángári.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
stratova
veterán
válasz Balathruin #40639 üzenetére
Nem láttam én ott most kirívóan bántót. Viccelődni, szúrkalódni kicsit ott is lehet, nem kell mindent "felvenni" a rajzfilmes képeken jót nevettem Sokkal jobb hely egy lokál OFF egymással az adott temában egyetértőkkel kis kifecsegésre, mint egy massziv sárdobalás egy hir topikban (Uram bocsá másik márka találgatós témájában).
hackeeeee meg kell hagyni nagyon szép darab volt.
Ormanyos-kormanyos: mi a baj Merlinnel? Pécsett pár dolgot csak ott kapni. A fő komponensek persze húzós árban mennek, de ház/kellék/hűtőből vannak ott is jó vételek.
[ Szerkesztve ]
-
DiszNóÓl
senior tag
válasz ViZion #40644 üzenetére
Fehéret nemvennék, könnyen elszíneződik, már akkor is ha megfogod. Hogy is néznek ki a gépeink topikban érdeklődj, Atke szokott harisnyázni kábeleket.
Én is olvasom a 780 offot régóta, tirit és az amd-t szidják folyton.... Néha van pár értelmes hozzászólás, amikor a kis "pabu" ugrál a kilincsér az tényleg vicces.
[ Szerkesztve ]
HATER
-
ViZion
félisten
válasz DiszNóÓl #40646 üzenetére
Atket kérdeztem, sokallom kicsit, postával 6k lenne a két kanóc. Van fehérem, nekem nem színeződik. Sz... szerelés ekőtt kezet kellene mosni, ennyi
stratova: jah, hetek mire kiszállít, olyat is, ami van raktáron. Menjenek a picsába.
Lehet hagyom is, csak meg kell igazítani rajta a harisnyázást. Mert harisnyázott a tápkábel, igaz nem szálanként, de nem izgat. És fekete, de már az sm izgat. Szaros kanóc.
[ Szerkesztve ]
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
Új hozzászólás Aktív témák
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest