- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
jah, annyira működött a pirula, hogy má neked csak Ormányos Manager úr vagyok!
Elvtárs: a felső 3 a "mi Lacink", az alsó az nem hiszem, elvileg sofőr, nem könnyűbúvár...
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz ViZion #40302 üzenetére
jó reggelt Mester
közben kivéstük már a Druszánnal ki mit alkotott
ma és holnap ha minden igaz a jó van hatalmos és lehet lógatni és vakarászni, no meg pihenni
legalább is én ezt fogom tenni, így ebben a sorrendben"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
caindwan
aktív tag
válasz Lacielvtárs #40297 üzenetére
Laci, mert tényleg kamionozol? Hát ez jó, felvidította a reggelt
Nekem is 3 nap van
@bukfencLaci: Itt kb. 1 hete hasonló a helyzet + naponta olvadás, de mindig behozza magát
u.i.: Jah és jó reggelt!
[ Szerkesztve ]
-
otto14
őstag
Jóreggelt! Nekem 1 hét szabi lesz. Jövő vasárnap anyu elutazik 2 hónapra így teljesen egyedül leszek. Remélem nem felejtek el lefeküdni
asd
-
Lacielvtárs
nagyúr
-
törölt tag
válasz Lacielvtárs #40309 üzenetére
van ma egy 30 km-es utam. Szerintem többet fogok keresztbe menni mint egyenesen
JJAAAA és még szép hogy van hó. Mióta saját kocsim van, első év hogy van téli gumim. Beleőrültem volna ha az éven nincs is hó olyan időkben járkáltam nyárigumival hogy ez már sétagalopp
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz #81556480 #40310 üzenetére
az igen...
ciki lett volna hogy most beletolsz x összeget a téli gumiba és nincsen hó a télen
de azért vigyázz magadra - bár ezt mondanom sem kell - mert azért csúszik az út, sapka sál"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
norbert1998
nagyúr
válasz #81556480 #40285 üzenetére
Hát, köszönöm
Akkor ezen megpróbálok még egy kicsit csiszolni(#40289) LaciCRM
(#40298) LaciCRM : akkor gakorlatilag te pontosan tudod, milyen lenne szimulátorban, VR headsettel a Spintires?
Tegnap írtam az időjárásunkat. Tegnapra 20 centit mondott (kb 5 lett, és amúgy tegnapelőttre meg pont fordítva volt), mára 9-et, 1mm van írva, szerdára 15-öt, 9 van írva
AutoHop reklám( amikor szállj át másik autóba, azok majd elvisznek ha van hely, és oszd meg te is az autódat): Spórolj kilóméterenénk 30Ft-ot!
Jóreggelt mindenki, 15 perce keltem .
Jelenleg 5 mkv kúszik lefelé, mindegyik IMDb 8.0+-os :3
-
caindwan
aktív tag
válasz norbert1998 #40314 üzenetére
Esetleg megoszthatnád velünk a címeket
-
CJ4567
nagyúr
Ne Wartburgolj
Vicc volt, mindenki szokott, egy embert ismerek PH-n aki nem warezol.
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
törölt tag
Tulajdonképpen igen. Arról szól a játék, amit mi csináltunk élőben. nem akarok nagyot mondani, de a discovery-s kamu kamionosoknak a fele sétagalopp a mi útjainkhoz képest, nagytotálba veszi a kamera ahogy kapar a jégen egy szerencsétlen kerék. Ez alatt meg volt 6, abból 5 kapar, meg elé akasztva két db LKT , mind a kettő kétkerékre (!!!) emelkedve húzta. volt rengeteg nagyon meleg helyzet, kemény elakadás, borulás közeli állapot, volt hogy a hét minden napján, már poénkodtunk, hogy na ma mi lesz. 4 méter magas kocsiból kikönyökölve az ablakon elértem a füvet. Erdészeti úton 30 tonna körül szólóba, vagy még többel. Most bővítette a gépparkot unokatesóm, így már van URAL is, ha jól tudom az van is a játékba.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz #81556480 #40317 üzenetére
Te vagy a kamionosok kiralya!!!
Megvan a gyorsabb net, de meg nem az igazi. Hivtam is oket, mondtak hogy kell 1-2 nap amig teljesen rendben les zminden. Azt igertek hogy megleszstabilan a 42/5 minimum es soha nem lesz kevesebb.
Nem kell felreerteni, szeptemberig jo igy is ahogy van....baromi gyors a 3-4 mega utan.....csak ha annyit igertek akkor annyi legyen. De nekem mar 20-tol felfele eleg.....
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
DiszNóÓl
senior tag
Farakás megvolt.
Most jöhet a jól megérdemelt játékSpintiressel régen sokat játszottam, de az új részt nemvettem még meg.
Kiscicc: Én is csak néha filmeket töltök le, egyszeri megnézéshez nem vennék meg mindent...
Játékoknál meg sok a vírus. Meg azokat érdemesebb megvenni.BF Hardline bétára kíváncsi leszek kedden. Az előző nekem sem annyira jött be, de most több pálya lesz, és remélem több fegyver is...
HATER
-
DiszNóÓl
senior tag
-
MrM94
addikt
trolololololo
Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
norbert1998
nagyúr
válasz #81556480 #40317 üzenetére
Megnézegettem, mik vannak IMDb-n (top 250), ezek a 9.0-tól 8.0-ig, de a lista 80-90%-a 1970-es vagy 1990-es évek beli, plusz az összes gyűrű kúra film. Amúgy tapasztalatom, hogy ami 6.0 alatt van, az soha nem tetszik a családnak. De néha előfordul, hogy a 6.5-ös is egy kalap guanó (pl step up all in)
Szóval a címek:
Django elszabadul
Holtodiglan
Eredet
Viharsziget
Prisoners (nem jut eszembe a magyar neve)Azt az érzést vágjátok, mikor profin elterveztek valamit (ez esetben egy szagelszívót a budiba, a fél méteres tégalafalba), és egy apróság az egészet az árokba vágja? Az apróság jelenleg az, hogy az alig használt állapotú FERM fúrókalapács egyszerűen nem forog. (Vasba 20mm-et lehet fúrni vele, papíron, kézzel simán megállítom a gépet, mikor már full fordulaton megy, vagyis a fúrószárat, de a motor az megy tovább, mintha mi sem történt volna). Az lesz, hogy a 115-ös lukat egy kis nyanvadék fúrókalapáccsal kell kifúrni. Igen, 11 és fél centi, házilag készített úrómasinaszárral Megy gariba vissza, ha meglesz a papír
[ Szerkesztve ]
-
ViZion
félisten
...960 ára is röhej.Az egy erős, közép kategóriás kártya, de nem több. Erre 80-90 k az ára? Még a szar forint sem indokolhatja ezt.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
ViZion
félisten
válasz Balathruin #40328 üzenetére
hmmm... itt a cikkben is 80k verziót ajánlgatták, de nézem, hogy van 61 k-ért is, igaz a leggagyibb Palit. A Strix 72 k, amit rohadtul sokallok. A 3,5 GB-os 970 meg 290 X árban van...
Viszont 88 k Asus 290... hmmm... most másra kell herdálnom, de várom a tavaszt, ez megfelelhet nekem.Cicccaaa: 780 felett 980 van esetleg. 780 milyen árban van?
[ Szerkesztve ]
-
MrM94
addikt
válasz ViZion #40331 üzenetére
Én 85 be vettem az enyémet.Tökéletes vigyázott állapotban.Nem recseg kótog stb.Fulldoboz,+még 2 év gari egy nagyon nagy céghez.
Direkt nem ilyen tipikusan másnak a szarját vettem.Ami újrapasztázva meg szétszedve meg szarrátuningolva volt.Utána pedig nemtudod miért crashel a driver,meg nembírja az órajeleket meg ha TDP limitet kitolod összeszarja magát stb...Én az enyémet gépleépítésből vettem.Mert az úriember az egész gépét eladta darabokban.
-
MrM94
addikt
vááháháááááá
Mekkoraaaa
[link]#40337) miklosss2012
Én csk vigyorgok a távolból ha arra sem méltatják hogy referenciát készítsenek belőle..
Én biztos hogy nem veszek radeont amíg ki nem dobnak valami normálisat.[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
Olyan nagy dobra van verve.... Most hogy tudjak mintha lassabb volna a kartya...
De azert rohadjon meg a mocskos NV. Lehet a kovetkezo kartyam Amd lesZ...ha kapok normalis drivert is hozza.
Csavargas..setalas...laza nap. Csak csalad, semmi kockulas.
-
caindwan
aktív tag
válasz norbert1998 #40325 üzenetére
Nekem az összes Step up tetszik a második-on kívül. Az is olyan, hogy jó, csak nem az igazi.
Ezekből: Eredeted láttam, viharsziget félig. A többit köszönöm szépen -
otto14
őstag
Próbálgatom ezt a Vivaldit, tetszik a design, hogy a témáját az adott oldal témájához igazítja színekben de még nem teljes értékű.. Pl. ha linket akarok ide beszúrni, akkor bele kell kattintsak a szövegsávba hogy be tudjam másolni.. Jónak tűnik egyelőre
asd
-
Balathruin
veterán
!raffle LoadOutNév
-
caindwan
aktív tag
válasz norbert1998 #40339 üzenetére
Ha azt veszed az elsőn kívül mindnek ugyan az az alapja. De az első szerintem a legjobb, az még mindig a szép filmek között található nálam.
-
CJ4567
nagyúr
-
MiklosSaS
nagyúr
Hazaertem en is ....jo volt.
@kakaska: en is kiprobaltam es eleg jonak tunik.
Amiota megvan a lapos, probalom magamat rakenyszeriteni hogy inkabb azon logjak. A nagygepet csak akkor kapcsolom be ha jatszani szeretnek, hatha hozzaszokom a laposhoz is, jobban mint a tablethez.
-
mackosajt
addikt
válasz caindwan #40346 üzenetére
Hogyazaaaaaaaa!
Élek, megvolt a vezetői tréning.
Kicsit hangosodnom kell.
Viszont meglepődtem, hogy majdnem egyedüli vagyok, aki már letudta az értékelési beszélgetéseket a kollégákkal. Ezt este, sör mellett dumáltuk ki.http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
MiklosSaS
nagyúr
na, volt egy kis Ghost Recon jatek...meg mindig az egyik legjobb a listamon. Elalmosodtam, megyek aludni...
Jo ejt nektek!
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest