- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MiklosSaS
nagyúr
-
-
Malibutomi
nagyúr
válasz hszilard666 #41650 üzenetére
Csak az újabb tesztekben pl. a 780ti rendre a 290x mögött végez, pedig kicsivel elötte volt.
Nemsokára az amd-nél sem a hawaii lesz a fö cél a driverekben, hanem a fiji.
Ez így müködik. -
hszilard666
veterán
válasz Malibutomi #41653 üzenetére
Hát AMD-s játékoknál a 290X persze hogy jobban megy!
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
norbert1998
nagyúr
új cod, droppol az fps, mint állat, randa, és rövid, főleg, hogy 45 gb-os. kb 5-6 óra a single-player, szerintem már utolsó pálya volt, de bekrashelt, úgyhogy mára hagyom már a játékot, majd holnap
-
mackosajt
addikt
válasz MiklosSaS #41651 üzenetére
Tudom sajnos, hogy a CF miatt csak ott jó, ahol az megy.
Mivel több napig ott vigyoroghat a 7990, addig van pár 290x a halászati központ hálójában.
780-ból egyet találtam, ami elfogadható.
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
hszilard666
veterán
válasz Balathruin #41657 üzenetére
Az év üzlete lenne!
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
Balathruin
veterán
Holnap nem akarja valaki levadászni Putyint? Pesten lesz...
-
CJ4567
nagyúr
válasz Balathruin #41659 üzenetére
Fénypostával küldök egy L96-ot, de először csak hozzávágni, majd talán lőni. Vagy egyből Minigunt küldjek? Vagy a 47-es ügynököt? Vagy Leveloution a Parlamentnél. Válassz
No Sana No Life
-
norbert1998
nagyúr
válasz Balathruin #41659 üzenetére
Nem. Amíg nem kezd világháborúba, tőlem elfér a helyén.
Pabu: ez jó lesz
[ Szerkesztve ]
-
CJ4567
nagyúr
-
MrM94
addikt
válasz Malibutomi #41647 üzenetére
teszteknel lehet,en annyit vettem eszre hogy a napokban / hetekben megjelent driver vsyncelve alacsonyabb orajelen jaratja a kartyamat.de teljesitmnyvesztest nem ettem eszre..bar amennyit jatszok fel sem tunne szerintem...
putyinos temahoz.en nagyon birom az embert.nekem szimpatikus.
[ Szerkesztve ]
Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
mackosajt
addikt
ha
ha
haha
ha
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
-
MrM94
addikt
Ha 1-1 ben elcseréli veled a 4870 re akkor sem tudsz vele semmit kezdeni
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz mackosajt #41667 üzenetére
Nem ajanlom. Csak a bajod lesz meg vele, annak idejen jo volt de most inkabb egy 780/290X-re herdalnam a penzt. Ne hallgas az olyanokra akik csak tesztekbol ismerik a kartyat. Fogad meg a szavam meg iSzilard szavat, nekunk volt...tudjuk mit tud a 7990. vagyis mit tudott mielott a draga AMD buzeralta a drivereket.
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
ViZion
félisten
-
MrM94
addikt
Megmondaná valaki,nekem hogy ez mi?
Meg ezek a csavarok mire jók?Meg ő mire jó?
[ Szerkesztve ]
-
Balathruin
veterán
válasz norbert1998 #41678 üzenetére
Ismerem a 16+-os topokot is.
-
Lacielvtárs
nagyúr
jó reggelt, tehencske úriember, micsoda képek
öröm ilyen képekre ébredni
Keresztapám.. az a nő, jujjj, abba belenéztem mint a napba
micsoda csontkollekció
szerintem azzal a csajjal olyan lehet a pásztoróra mintha a satuba rakná az ember a hancúrlécet[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Habugi
addikt
válasz Lacielvtárs #41681 üzenetére
Nem akarok ünneprontó lenni kofferügyben elvtársUram, de vess egy pillantást mellette a konyhabútorra...
Hamis a baba!
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
Habugi
addikt
válasz Lacielvtárs #41683 üzenetére
Ok, már megijedtem..
Becenevek tengere belepte eme helyet...
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
caindwan
aktív tag
válasz norbert1998 #41678 üzenetére
Takarva van
Jó reggelt!
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #41681 üzenetére
A "mester" -nek az valo ha nem tiszteli a jot!
Szerintem a kepek a topicban rendben vannak, ennyi meg belefer.
Jo reggelt!
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz MiklosSaS #41687 üzenetére
jó reggelt
akkor már értem a férfiak miért élnek rövidebb ideig
tényleg, firkáltam is
hogy ne csak mindig hülyeséget írjak mán
meg azért mert ezzel szoptam vagy egy hétig és elköltöttem egy rakás pénzt, a kábelekre ami fölösleges volt[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
CJ4567
nagyúr
válasz Lacielvtárs #41688 üzenetére
Nweediahoz meg nem kell ilyen mert csak működik?
No Sana No Life
-
Habugi
addikt
válasz Malibutomi #41690 üzenetére
Jóhogy kell..!
Nekem az ilyen salátáról ez jut eszembe: [link]
Kísértetiesen hasonló módon szokták megpróbálni elmagyarázni nekem miért jo(bb) az NV..Tisztelet a kivételnek!
[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Habugi #41691 üzenetére
Ha'me jobb....csak nem latod!
Maskulonben pont nem ebbe a topicka kell az ilyen. Aki karatezni szeretne az faradjon atal a kepler/maxwell OFF topicba. Ott otthonosan erezheti magat az AMD fikazasan.
Itt lehet szidni a korszart!~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
CJ4567
nagyúr
válasz Malibutomi #41690 üzenetére
Régen próbáltam piros-kék szemüveggel egy 9500GT-vel hajtva egy CRT monitoron a 3D-t.
Csak éppen a cikkben AMD megoldás van, akinek meg NVidiaja van az nem talál ebben megoldást.
Más: mivel itthon vagyok, betegen, unatkoztam és megszámoltam hány gombos a billentyűzettem: 105, media gomb mentes.
MikloSaS:ATi-m van, volt Nvidiam, a Downscaling ott sokkal könnyebb és megy VGA csatlakozós monitoron is, de nem tapasztalom hogy rossz lenne a driver, kétszer fagyott, de mindkettő az én hibámból, egyik túlhúzás(maxra húzott memória, 960/960 ) másik instabil CPU OC volt.
Ennyit írni telefonon... Inkább rákötöm a billentyűzetet.
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Habugi #41693 üzenetére
Aaaa, a korszarnak a szar mar a neveben is benne van. Es ha valaminek szarral vegzodik a neve az csak szar lehet. Es mivel szarbol nincs arany....akkor marad a szar. Tehat egyszeruen kor(os)szar.
Viccet felreteve....a hazon kivul semmi ertelmeset nem gyart a ceg, szerintem. Hutes hulladek, ramjaik hulladekok,,,max eger , billentyuzet meg a hazak. Ennyi!
Az este mar aludtam amikor irtal a skypeon. Ma este vagyok, de lehetne kicsivel hamarabb?
[ Szerkesztve ]
-
CJ4567
nagyúr
válasz CJ4567 #41695 üzenetére
Kimaradt: NVidiánál van dedikált beállítás,piros-kéket és saját NV szemüveget, AMD(ATi)-nál nem találtam ilyet, de viszont játékban megjelenik az opció, csak éppen nem csinál semmit, lehet a kártyám nem képes a 3D-re? (ezt már billentyűzettel írom a telefonon)
No Sana No Life
-
mackosajt
addikt
válasz Habugi #41691 üzenetére
" videó FOX anyagát tartalmazza, aki letiltotta azt szerzői jogi okok miatt."
Más:
Tegnap voltam muteromnál, mert fontos PTC és egyéb netes munkákat csinál, próbál pénzt keresni a semmiből... és hát qrva lassú a 4000+ 2*1 gb rammal, win7 64 bittel.Gyorsítsunk. Memória kell még bele vagy 2.
Fujitsu Siemens gyári gép, a lap tulajdonságait megtalálni művészet.
Kiderítettem, hogy max 8 GB mehet bele, és akár mind a 4 slot foglalt lehet. (régi gépemben a P31 ezt sem méretben, sem foglaltságban nem viselte volna el.)
Persze minél olcsóbban oldjam meg.Szerencsére aki a vga-m helyrehozta, pont árul több modult is. Felhívom, küldd több féle modult is, kipróbálom, amelyik megy, az marad, többit küldjem vissza.
Reggel 8-kor beállítok anyámékhoz, hogy jöttem, modulokkal... anyám csak pislog, mert azt hitte, hogy több idő lesz.
Gép kinyit, hát rohadjon meg a tervező, aki a 3.-4. slot végét egy b@szott lemez alá tette...
ALig lehet hozzáférni a rögzítő fülhöz.1-2-ben megnézem, nanya ramok, mondom akkor a srác is nanya-t küldött, rakom azt.
3-4-be berakom, kapcsolom be, venti pörög, mint egy porszívóban... kép, sípolás nuku...
Nyád...3-4 kivesz, bekapcs, változatlan...
1-2 kivesz, bekapcs, síp, dob, nádihegedű...1-2 berak, bekapcs, megy...
3-4 berak, bekapcs, semmi... csak a porszívó.Nyád...
mind kivesz
1 berak, pitty, megy.
2 berak, pitty, megy.
3 berak, pitty, megy.
4 berak, pitty, megy...Biosban semmit nem lehet állítani, vagy nem tudom a titkot. Mennek ahogy mennek...
csak az integrált VGA méretét emeltem fel 128-ra, ha már van 4 GB benne.Érezhetően gyorsult.
Korábban anyám elszívott egy cigit, miután bekapcsolta, hogy tudjon rajta dolgozni. Most a kabátot fel se tudja venni, hogy kimenjen az erkélyre.Mindez piti pénzből.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz mackosajt #41698 üzenetére
Pont gondoltam ra hogy sorban 1,2,3,4 es menni fog. Anno igy szivtam a ROG AM3+ lappal. Nem volt az a beallitas ami 4 vagy 8 giga ramnal tobbet kezelt volna. Amig szepen egyenkent beraktam...1 be, win be, kikapcs. 2 be, win be, kikapcs, stb. Azutan mar nem volt vele gond....
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz MiklosSaS #41699 üzenetére
+99
anno én is így voltam a ramjaimmal...
ha egyszerre raktam bele őket, nem indult el a gép...
de így sorba rakosgatva és köztük ki be kapcs, s láss csodát, megyen.
azóta is megyen"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Ikarus 435 embléma logo felirat szám típusjelzés
- Corsair VX450W 450W PSU asztali számítógép 80 Plus ATX tápegység
- Adattábla szett IKarus 435 alu logo felirat embléma busz bus
- ASUS U-65GA 650W PSU asztali számítógép 80 Plus ATX tápegység
- Asus B85M-E, Intel i7-4790 + rézmagos gyári hűtő, Hynix 4x8GB (32GB) 1600MHz RAM
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest