- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim76
aktív tag
válasz mackosajt #3548 üzenetére
Szép
Mennyit küzdöttünk, mire az összes Y-t kiírtottuk, meg én gyűrűs cableguide-ot inkább csak optikához használok, utp-hez a fésűst jobbszeretem. Ez is hasonlóan nézett ki mielőtt ott jártunk: 2,5 óra meló 2 embernek...There is no elevator to success - just the stairs. So take it one step at a time!
-
mackosajt
addikt
Amit mutattam, az csak 1 szekrény, a ki tudja hányból, ami a cégnél van.
Kb. mind így néz ki, amit eddig láttam. Sajnos.Ami jól szokott kinézni, az az irányítástechnikai szekrények. Na azok úgy néznek, ki, mint amit te mutattál most. Mondjuk azoknak igen fontos szerepük van, szóval azokat nem lehet csak úgy összehányni, de nem is szokták.
Szerencsére nem az én dolgom ezeket javítani. Nekem csak használni kell, és inkább csak az utóbbiakat.
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
ViZion
félisten
Nem gyenge az JimySas!
Namármost kérem: ha felcsapjuk a zinternetet, azt olvassuk, hogy az i5 jó. Ami átlag usernek elég is: elmegy laptopot venni, bódottááá! ...és otthon csodálkozik. Ultrabúkban is i5 van, mert eladható ezzel a névvel. Az Intel NEM procikat, Brandeket gyárt. És PROFIK. Másrészt van, akinek nem használatra, hanem mutogatásra kell a gép.Ahogy Hofi Géza mondta: "Elvtársak! Nem a zsömle kicsi, a pofátok nagy!"
mackosajt: nah, onnan szép nyerni!
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy
-
ViZion
félisten
Az titok. Ha megmondaná, utána meg kellene, h öljön
...ami azt illeti, mintha Gyiku is megkérdezte volna
Gyiku...gyííkúúú?
Nem láttuk már egy idejeHold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy
-
ViZion
félisten
Komolyan nem mondta meg, valami spéci cucc, használja a VGA-t is, de alapból CPU-t terheli. Előjött már a kinek mi a stabil kérdéskörben is, h ez felhasználás függő. Nekem elég a 10-20 kör linx, mert annyit soha nem kap IRL, Don Sass meg órákig izzasztja, mert X óra munka elszáll egy hiba miatt, akkor az is gáz. Ahogy a mamám mondta (szakácsnő) "Egy kis kanál tyúksz@rral az egész kondér pörköltet el lehet b.szni."
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy
-
Pug
veterán
válasz Malibutomi #3562 üzenetére
Azért annak ellenére, hogy pont a bréncsmárkok nem érdeklik, azok miatt váltott platformot... no comment...
-
Pug
veterán
válasz Shokkolo #3565 üzenetére
Pont az, hogy a munkájához elvileg, Malibutomi által linkelt hszben is a saját elmondása alapján olvashatóan az FX volt jobb választás, szóval kicsit érdekes a dolog.
(#3566) ViZion
Szerintem meg a "trémárkban az FX nem hajcsaki a géjtéikszhétnyócvanat" életérzés kapta el. Természetesen Ő idje, pénze, gépe. Szóval közöm nincs hozzá, csak kicsit mókás, főleg ez után:
"Munka: Itt mutatja ki a fogait a piledriver, szimulaltam egy programot 2600K 4.8 ghz + 16 gb ddr3 = 1h30min17sec, a 8350@4.7 ghz + 16 gb ddr3 elvegezte 1h19min08sec. 100 mhz-el kisebb a frekije mint az i7-nek."
[ Szerkesztve ]
-
mackosajt
addikt
perszeperszepersze...
Még nem is meséltem, hogy ma megérkezett az ingyendepicitpuklis vizes blokk egy kedves fórumtárstól, aki inkább vett egy újat, és nem akart foglalkozni a kisimítással.
Bakker, ezeknek mekkora súlyuk van!
Hétfőn asszem jön be velem melóba a blokk, és meggyógyítjuk, ha addig itthon ráolvasással nem sikerülne.
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
MiklosSaS
nagyúr
Mondtam en egy szoval is hogy a benchmarkok miatt valtok intelre? Eladtam az AMD platformot mert most meg jo arban el lehet adni. Ha nem lett volna potya alaplap meg occcssdo cpu akkor maradtam volna amd-nel. Teszteltem a kivancsisag kedveert nem az eletcelom a bench. A 8350 atmeneti dolog volt, pont mint most a 3770K.
Nem ertem mi ebben az erthetetlen?
Jaaa, a 3770K tobb pontot kap a benchben? Szuper, kar hogy a jatekokban csak minimalis a kulonbseg.
A munkamat pedig nem fogom nyilvanosagra hozni mert nem kell a baj es pont.~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
Pug
veterán
válasz MiklosSaS #3574 üzenetére
A munkamat pedig nem fogom nyilvanosagra hozni mert nem kell a baj es pont.
Egy szóval sem kértem, és ne vedd bántásnak, csak azért lepődtem meg, mert azt hittem a korábbi platformváltás elsődleges oka a munkvégzés idejének csökkentése volt. Ezért volt elsőre fura.
Természetesen amúgy meg váltogatni jó, erről szól többek közt a PC fanatizmus.
[ Szerkesztve ]
-
ViZion
félisten
Hehe... szerkesztőségben anno besz@rt a scanner (kis retkek voltak még, de ez profi cucc volt). Szóltunk a főnöknek, aki persze elnapolta a beruházást.
A kolléganő minden héten rákérdezett, h ezt vagy azt scannelném-e... Végül -küzdve a vággyal, hogy őrjöngve ráugorjak és a haját tépve ordítsam a fülébe: az a k!b@szott sz@r nem gyógyult meg!- csak annyit mondtam, használd ami a titkárnőnél van, mert bár az idő sok mindenre gyógyír, sajnos a scannerre ez nem igaz... becsülöm a kitartásod, de kérlek ENGEDD EL, VÉGE!Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy
-
mackosajt
addikt
Szétszedtem, és ha csak úgy, simán oda teszem egy tolómérő "éléhez", akkor szinte semmi hajlás.
Ha összerakom, akkor az a furcsa (bár még sosem láttam ilyet), hogy eléggé távol van a blokk 2 fele egymástól. Mintha a tömítés nagyon eltartaná őket egymástól. A felfogató, amit közéjük kell tenni lötyög is ilyenkor.
Elkezdem összehúzni, és ha összehúzom annyira, ahogy volt (teljesen szoros), akkor a tolómérő már minimálisan "billeg".Mennyire kell meghúzni a 4 csavart? Csak mert szerintem finomabban meghúzva is tömítene, vagy a tömítés van megdagadva.
Nem tudom, mit használt folyadéknak a kolléga, de olyan, mintha olajos lenne. ragad+csúszik.
-
Asbee
veterán
válasz mackosajt #3578 üzenetére
Meg kell azért húzni, de nem megtépni. Akkor valószínű meg is deformálódott kicsit, ahogy nem feküdt fel. Ezekben a supremacykben van anyag amúgy. Ránézésre azt hinné az ember fú milyen kis könnyű valami lehet, aztán megfogva már más a helyzet.
Házi fagyállós lötyik szoktak ilyenek lenni, nem gond ha kicsit "keni" az alkatrészeket. Azt hiszem írta is hogy autóba való hűtőfolyadékos. Ecetes sós mosás mehet neki ha nem nikkelezett. De ha nincs lerakódva stb akkor desztvíz elég.
[ Szerkesztve ]
-
mackosajt
addikt
700 gramm feletti volt a csomag
most méricskélem össze-vissza
Kis éji mutyizás
SZERK.
Ha nincs benne a jet plate, akkor pont összeér a 2 fél, vagy legalábbis nem látni hézagot a 2 közt.
Ha berakom a vékonyat, akkor már nagyobb a hézag, mint a felfogató vastagsága. Persze gumitömítés nélkül mértem mindezt.Ha berakom a tömítést, akkor megnő a hézag. Ebből arra következtetek, hogy nem izomból kell meghúzni a 4 csavart, csak érzéssel.
[ Szerkesztve ]
-
Shokkolo
addikt
Uraim... kezd egy kicsit paprikás lenni a hangulat.
Mindenki nyugodjon le szépen... akinek sikerült vendégem egy sörre (és ha igényli egy jó felesre is).
Koccintsunk egyet, és menjen tovább a baráti jó hangulat!~1 hete látogatom ezt a totyikot, és igen pont ezt szerettem meg benne, hogy nincs off, mert minden ON, és mindenki barátságos. Tartsukl meg aj ó szokás... tank juuuuu
"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
mackosajt
addikt
válasz Shokkolo #3581 üzenetére
Asszem közel vagyok!
Ha kedden kijössz a szuszba, ihatunk egy sört.
Kollégákkal leszek csapatot építeni/enni/inni.http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
MiklosSaS
nagyúr
Ajjjjjj....20 perce ertem haza, micsoda egy nap ! Nem kivanom meg az ellensegemnek sem. Egy qrva model egesz nap baxta az agyamat amig vegre el tudtam inditani. Vegre itt a szombat/vasarnap...... kezdem osztani az ormanyos velemenyet a pentekrol.
@SantaParipa: posta elment, 2 darab csomag. Alaplap + sallangok, megsporoltam 24 fontot igy.
(#3576) Pug: Szent a beke
(#3560) Asbee: szepen muzsikalt, am de elkerte a feszt is rendesen meg 4.8 utan mar kazan volt. Orditott a silver arrow. Nem az volt a faxa dolog hogy brta az 5.1 ghz-et agyon feszelve, hanem hogy siman ment 4.5 Ghz 1.36 V-al is. Jatekokban eleg volt neki az 1.3485 V a 4.5 ghz-en de a tesztekben (al'á Miklos) nem volt stabil.
[ Szerkesztve ]
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
MiklosSaS
nagyúr
A xar hir meg az hogy kedden megyek kurzusra. Meg kell tanuljam ez a xart [link] programozni meg javitani.
-
ViZion
félisten
válasz MiklosSaS #3585 üzenetére
"Egy qrva model egesz nap baxta"
Ez kicsit syntax error, nem? Kérlek az ilyen szórend felcseréléssel és az írásjelek helytelen használatával engem összezavarsz!Helyesen: "Egy modell, qrva. Egész nap baxtam!" Nincs mit, és gratula!
-
MiklosSaS
nagyúr
-
Asbee
veterán
válasz MiklosSaS #3589 üzenetére
Annyira nem akarok belefolyni, meg igazán nem is volt semmi, csak részemről nem tartom korrektnek azokat a durva megjegyzéseket gúnyolásokat amiket intel felhasználókra tesznek néhányan rendszeresen. Volt olyan is ami egy "sima" munkás embernek is sértő lehetett... Emiatt lett kis pucolás. (pedig aztán szóba nem jött semmi rivalizálás )
i7 milyen feszt kér 4,5 körül?
[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
Hat, nem ertem ezt a folytonos fikazast. Mindenki vegye azt amit szeretne es legyen vele boldog. Az FX-esek sem angyalok de van par inteles amit sokszor megsutnem elevenen. (persze ez igaz az AMD-sekre is.)
Hat nem egy tuning bajnok az i7. 4.2 GHz megyen stabilan 1.18 V-al, most probalgatom a 4.4-et 1.215 V-al.
[ Szerkesztve ]
-
ViZion
félisten
Mondjuk én azt nem tartom korrektnek, h ha bemész a proci ajánlóba és beírsz egy AMD verziót, akkor minimum hülyének néznek... tegyél próbát bátran. Pár hónapja jópár nagyokos osztotta, h i3 mindenre elég... bizony, legenda is lett belőle! Utána VGA topikban meg azon kesergett, hogy inkább procit cserél, mert 2 core+ HT nem elég... szal. nem véletlenül lett tele sokunk puttonya velük.
-
Asbee
veterán
Persze tudom miről beszéltek, sokszor ami vga proci és gép ajánlós topikban van az kemény és olyanok ajánlanak akik az adott hardverek fórumain meg sehol nincsenek..., de szerintem te is elismered voltak durva megjegyzések, főleg az utolsó (az i3 stb téma pedig rendszeres), amik úgysem vezetnek sehova. Személy szerint én már kezdtem sértőnek érezni.
(#3591) miklosss2012: Átlagos darab. Az a baj szivárgásban, kupakban, pasztában akkora különbségek vannak ivynél, nehéz összehasonlítani a procikat, meg hűtéseket. Azonos hűtéssel van olyan proci ami 1,2V-al megfő, de volt nekem extrém szar 3570k-m ami 1,35V -ot kért 4,5-re, de lazán hűthető volt. Meg persze mindenki a legjobb eredményeket/példányokat jegyzi meg aztán ha 1,2V körül kér az már szar nekik. (pedig nem, csak a hűtés )
A mostani 3770k 1,214V 4,5Ghz kupak szedéssel, (ragasztó kaparás + liquid pro majd kupak vissza) 20-24 fokot nyertem.
(#3594) Shokkolo: +1
[ Szerkesztve ]
-
Shokkolo
addikt
válasz MiklosSaS #3591 üzenetére
Sosem fogom érteni, nekem volt Celeronom, AMD-m és most van "rendes" Intelem (na jó most épp semmimsincs, de na... ).
Attól hogy valakinek intele van miért kell az AMD-seket oltani és fordítva ?! Nem érzem úgy hogy bárki különb ember lenne attól h. ilyen olyan gépe van... max anyagilag tehetősebb. (vagy a szájkaratésok esetében anyu/apu tehetős, mert ő még a kisujját se mozdította meg semmiért).
Az ilyenek miatt visszahoznám a régi spártai szokást! éljen a Tajgetosz...@Miklós: köszönöm. belefért még az összegbe a posta vagy pótoljak rá még (asszem úgy is utalhatok megint ). Így is pokoli hálás vagyok, és nem akarom hogy ráfizess
"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
ViZion
félisten
Jó, igazad van, néha elszalad a ló
Nem mellesleg céges gépem i5 + sata3 128 GB SSD, itthon sata 2 SSD + FX-6300 szal. az SSD "gyorsabbat" meg az i5 vs FX témában napi tapasztalatom van (Photoshop, Corel, InDesign) ha nem tudnám mi van benne, azt nem lehetne megmondani, h mi van a dobozban...Kivéve Don Sass-t, aki szénnéhajtja és a füst színéből megmondja
De ez itt már nagyon OFF...
-Valaki tud mp3 lejátszot?
-Winamp
-Valami hordozhatót, kicsit.
-Winamp.zip.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy
-
Shokkolo
addikt
Jajjj Winamp
Régen "imádtam" aztán teljesen véletlenül belefutottam az OROSZ konkurensébe...
azóta csak azzal hallgatok zenét
Aimp ... megér 1 próbát (és ebből is van portable, nah meg persze fríííí).
tekintve, hogy nem tudok oroszul, inkább az inglis site -ot linkeltem"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
MiklosSaS
nagyúr
Ja, nem tudom hogy megeri azert a 4-5 honapert (amig kijon az ivy-E, na meg amig lesz ra $) kupakolni meg minden. Nagy a riziko.
(#3594) Shokkolo : ha mindenaron utalni szeretnel, en szereny ember vagyok. Utalj egy Asus Rampage-ra valot, processzort meg majd en veszek.
Persze hogy minden rendben...... belefert.(#3595) ViZion: a fust szagabol TE, ormanyos-kormanyos .
Azon jokat rohogtem hogy egyszer az egyik azt mondta itt a PH-en hogy ne vegyen a 7850 VGA-hoz FX-8320-at mert nem lesz kihajtva. Hat..... sirtam a rohogestol.
Masik story, s sracnak megvan a GTX580 es i3-at ajanlanak hozza, amikor beszolok hogy egy 6300 jobb megoldas volna...na lett am cirkusz.
[ Szerkesztve ]
-
ViZion
félisten
válasz Shokkolo #3596 üzenetére
Mielőtt még eluralkodott volna a világon az Apple-láz, már iTunes-t használtam (nem tudok verziót, kb. ~2004). Szép volt, okos volt, minden fain. Frissítettem lelkesen jöttek az újabb okosságok... meg mellette sunyi módon a mindenféle kiírthatatlan és tök felesleges szolgáltatások, amiket futtatott örökké...
Linuxon Clementine, Win-en meg Youtube (bár van clementine, de ha win-t indítok, akkor nem nagyon kell zene, mert meló vagy játék van).Don Sasssss: esetleg bejegyezzünk itt egy alapítványt? Hardverrel a szegény szárnyasokért, vagy ilyesmi megfelelne névnek?
[ Szerkesztve ]
-
Shokkolo
addikt
-
Trebron09
őstag
válasz Shokkolo #3596 üzenetére
Én meg csak a foobar2000-en hallgatok zenét. Nincs agyon skinezve, de amit tud azt jól tudja.
- Kreatív módon kell áramvonalasítani a stagnáló koncepciót! -
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest