Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ViZion

    félisten

    válasz Yeffy #18566 üzenetére

    Mit vigyorogsz fakutya? Lusta voltál visszaolvasni, Miklósass lenyúlta a poénomat, mert megijjedt, h rájöttem mire kell a makró otthonra... ;] Te...te... SZOBAKUTYA. :))
    Nah, már jobban is vagyok. Elcsomagolom a Dell-t, ez a kölcsönszamszung nem feketedik. A képe nem szép, az is igaz. Mikor betoltam neki... a csatit, azt hittem átnyomom a panelon. Bakker, jöhetnének a vez.nélküli tévék, mert ezzel a csatival életveszély.

    Legalább a BF extragigaultrahardon is lesz 100 FPS, ez valamim 1300×768 vagy milyen a f@sz tudja, legolcsóbbat kaptam "tesztelésre"... Szopjon le a dell is, hogy ilyen sz@ron spórol.

    ...ráadásul a bánatos kis f@szom tudja hova a rákba raktam el a papírjait, remélem a dobozba. Kapja be az egész világ. Ha lenne lehetőségem, visszarobbantanám a zuniverzumot a kib#&@tt kőkorszakba és megtöcskölnék egy büdös kardfogút. Rohadjon meg az össze dínó, pusztulnának már kifelé... ehh, ezzel is elkéstem vagy 65 m évet... akkor élesszük fel és halasszuk ki az összeset ÚJRA.

    ... kicsit szar napom van, azt hiszem. :DDD

    [ Szerkesztve ]

    Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Fedora Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy

Új hozzászólás Aktív témák