Új hozzászólás Aktív témák
-
MiklosSaS
nagyúr
Na tuleltem a fogorvost.....az asszony mar 2 oraja nem beszel velem (ami nagy dolog) mivel kicsit megharagudott egy-ket bemondasomert...kezdem megszokni hogy nem szol hozzam....mintha valami regi szabadsagerzet venne erot rajtam...
Ugyis estere midig minden megoldodik[ Szerkesztve ]
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
Bjørgersson
félisten
válasz MiklosSaS #10254 üzenetére
Csak három?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
ViZion
félisten
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Bjørgersson #10256 üzenetére
Miert, az nem sok?
@muzsikus ebb: nezd a jo oldalat a dolog nak, a gumicsizma olcsobb mint a draga bor cipo.
[ Szerkesztve ]
-
ViZion
félisten
Németben jó, főleg északon... nyáron basszus azt hittük sose lesz már este, 22.00-kor még világos volt, ezek meg ott zabáltak, nincs nekik családjuk? Menjenekmá' haza... mindig ez volt. Cserébe hirtelen jött a nyár és a tél, tényleg csak mintha két évszak lett volna.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
laca000
őstag
válasz MiklosSaS #10262 üzenetére
Norvégoknál az volt a furcsa, Júniusban, hogy hajnal 2-3 óra körül ment csak le a nap.
Aztán az ember addig ébren volt, átálítódott a belső biológiai óra, csodálkozott miért kel 11-korlehetőségeim a következők: vagy huszonötezer önjelölt kiskirállyal együtt való szűkölködés vagy pedig egy publikálhatatlan irodalom ezen őrülteknek való terjesztésére
-
Bjørgersson
félisten
válasz #81556480 #10247 üzenetére
Áhh, hagyjál a pálinkával, neked adom a részem.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
ViZion
félisten
Egyszer, egy messzi-messzi galaxisban... 2002-2003-ban mentem ki, Észak-olasz tulajoknál, Hamburgtól északra fagyizóban dolgoztam több magyarral. Egyrészt a pénz, másrészt a nyelv és főleg a buli miatt. Érdekelt, h milyen ott a világ, de pénzem nem volt kirándulni, kimentem dolgozni. Nem bántam meg, sok tapasztalat volt. Utána 2006-ban ismét (már Hamburgba, de zgyan az a cég), akkor már inkább a $ motivált, meg vissza akartam menni, ahogy azóta is... ez nem múlik, ha tetszik kint, akkor benne a fenekedben a rajzszög, nem tudsz itthon ülni. Csak 2007-ben megszületett a kisfiam (jó volt a hazatérő buli ), szal. maradtam.
Jó buli, sok munka, de egyszerűen van egy hihetetlen biztonság érzet is az albérlet után. Reggel felkelsz, adják a kaját, dolgozol, adják az ebédet, dolgozol, kapod a vacsit, szabad vagy. Este fürcsi, alvás, és ez így megy, néhyány szabadnappal. Cserébe nem jönnek a számlák, mosnak főznek rád, van hol aludni... És mikor elmész, adnak egy vajling pénzt is! OK, azért a napi 10-13 óra kemény, meg ha jó az idő, akkor nincs szabadnap. Ha sz@r az idő és nincs vendég, akkor jó. Persze csak annak, aki szabin van, mert ha nincs vendég, akkor halál unalmas ott állni, törölgetni. A pörgést jobban szerettem.
Lehetett inni is, fagyit
zabálnienni is, nem baszogattak, ha a munkád végezted, akkor a kutya nem szólt hozzád! NAh, ezt kellene pár nagyokosnak megtanulni itthon, mert itt a "megnézem mit csinál és leb*szom" jelenti azt, h főnök vagy. Ha meg bulizni mentünk a kisfőnökkel, akkor csak 2 dologról tudták megmondani, h ő a góré: a ruhája többe került, mint pár afrikai ország egész éves GDP-je, illetve ált. mindent ő fizetett. Egy hibáját tudok mondani, nem állt ki értünk a nagyfőnökkel szemben. Én sem tettem volna, mert az apósa is volt egyben. Az öreglány piszkálódott, nem is az öreg, de azt is elviseltük, szerettek utazni, akor meg nem volt gond... Ehh. Na meg a végtelen éjjeli italozások, a sok ismeretség, érdekes emberek, tornádó Hamburgban, Geesthacht atomerőmű mellett nem sokkal élni buli volt. Rengeteg csaj, a szépek kelet EU-ból, és hát St. Pauli, Reeperbahn ugyebár... Ejj. Amikor a néger beinvitáló ordibálta magyarul: "akarszte néger p***cit ba**ni!!!" ehh, magyar a kollégája, alapokat szépen megtanulta. Szerencsére ott ez sem ciki, ahogy az is természetes, h a lányok a sexshopban turkálnak a cuccok között, mi meg kint pirultunk...Aki teheti, az lóduljon kifelé. Nem kell törődni a pofázókkal, h ez hazaárulás, meg ilyesmi. Megnyugodhat mindenki, az itthon, vezető pozícióban "tengődő" hazaárulók sokkal többet ártanak. Mi sokan hazahoztuk és itt áfát fizetve költöttük el a pénzt, hogy tudjanak stadiont építeni. Mert az qrvára kell. Ennyi röviden. Fagyit készítettem délelőtt, segítettem a főnöknek a weboldalát hegeszteni, ilyesmi. Délután meg első évben pincérkedtem, de az nehéz, sokat kell menni. Inkább pultos lettem: fagyikelyhek, koktélok (persze csak egyszerűbbeket csináltam), stb... ami kell. Egyéb kérdés?
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
laca000
őstag
válasz ViZion #10266 üzenetére
Azt azért nem szabad elfelejteni, hogy aki úgymond "lokál patrióta", az nem feltétlenül hüle, ha itthon marad.
Tegyük fel szereti a hazáját, mindannak ellenére amit felindulásból írsz, családját, és mondjuk "gyermeke"-i is itt élnek, nem kényszerítik feltétlenül felelőtlenül felvett hitelei nyomorúságba.
Én már nem mennék sehova, húszonéves, taknyos fejjel, talán.
Akkor még mentem volna.
Már nem.
Fáj-nem fáj bevallani: Szeretem Magyarországot.
Mindig is szerettem.
Itt van a családom, kedvesem, barátaim is.
Szeretek itt élni, minden nyűge ellenére.
Nem mennék ki máshová, mesés gazdagságért sem, hogy egy életen keresztül az a frusztráló érzés kergessen, hogy amíg meg nem pusztulok, idegennek érzem magam.
Ez van.lehetőségeim a következők: vagy huszonötezer önjelölt kiskirállyal együtt való szűkölködés vagy pedig egy publikálhatatlan irodalom ezen őrülteknek való terjesztésére
-
FatalEror
addikt
Ezt az egyet nem értettem soha,mért kell minden főnöknek játszani a nagyembert?!?!Pont azt beszéltük múltkor,hogy egy kis cégnél sokkal jobb a családias légkör,és munkamorál,illetve adott esetben a végzett munka eredménye,ha nem úgy mennek be reggel,hogy megint nyalhatom seggét,és a deköcsögafőnököm című szám szólal meg,ha felhív az a f*szkalap.Persze az sem jó,ha mindent enged,mert láttam olyat is,akkor pedig jön a másik véglet,de az aranyközép utat senki nem találja.
HardCore is my LifeStyle
-
ViZion
félisten
válasz laca000 #10267 üzenetére
Fatalerror: jogos, nehéz is megtalálni. De itthon vhogy azt érzi mindenki, de legalábbis sokan, h a leghangosabb ember jó főnöknek. Tanulhatnánk a németektől.
Laca: én is így vagyok már, nem azt mondom, h a ki marad az hülye! Csak aki menni akar -ha nem is örökre, csak "kirándulni"- az ne törődjön a negatív hangokkal, mert jóaz, kell az a tapasztalat, a nyelvtudás, stb... NEM attól lesz valaki NAGY MAGYAR, hogy a határon belül éli le az életét. Itt is vannak olyanok, akiket még az ukrán maffia is fejcsóválva elutasítana a felvételin, de verik a mellüket. Nekem is volt olyan ismerős, aki fikázott, csak neki apuciék aláraktak mindent, nekem meg kellett a pénz. Inkább egy-egy év kint, mint itthon becstelenül összevakarni a pénzt. Már én sem mehetek, remélem majd kirándulni egyszer...
-
laca000
őstag
válasz ViZion #10269 üzenetére
User Error: Manapság nem is az a "Nagy Magyar", aki a határon belül éli le az életét.
Hanem az, aki éppen uszít, vagy gyűlöletet szít, vagy két forintért kanálba folytaná a szomszédját.
Én meg ezt utálom.
Az ilyen "Magyarok" között élni.lehetőségeim a következők: vagy huszonötezer önjelölt kiskirállyal együtt való szűkölködés vagy pedig egy publikálhatatlan irodalom ezen őrülteknek való terjesztésére
-
Yeffy
veterán
ejjha... szép, részletes beszámolót írtál, köszönöm...
nagy élmény lehetett, személyesen szívesen faggatódznék még róla, talán majd egyszer.igen, nekem is tervben van. nem feltétlen örökre, de szeretnék valamit alakítani. aztán meg majd meglátjuk, hogy sikerül.
igen, a biztonságérzet mind anyagilag, mind máshogy az kb megfizethetetlen. teljesen megértelek.
mondjuk van ismerősöm, aki családdal, meg 2 éves gyerkőccel ment vissza osztrákiába, és már lassan veszik fel az állampolgárságot. szóval éppenséggel így is lehet, más kérdés, h nem mindenki akarja.az utolsó bekezdés meg hatalmas +1... sajnos.
mondjuk az uccsó mondat olyan szemre hányósnak tűnik, de egyelőre nincs több kérdés...
laca: dettó +1. itt járunk sajnos...
[ Szerkesztve ]
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
ViZion
félisten
Melyik tűnik szemrehányósnak? Az egyéb kérdés? Mert nem tudtam, h erre voltál-e kíváncsi. Vagy a becstelen itthoni gazdagodás? Sokan ezt választják, az eltűntetett cégekkel, átvert emberekkel, stb. Sajna itt a környékben elég sokan lehúzták a parasztokat, ezért is ennyire "élénk" bennem. Higgyétek el, nem a pálinkafőző és zugboros cégekkel van a baj. Azokkal, akik nagy reklámmal átveszik a termést, h majd fizet... persze mire oda kerülne sor, már eladták egy szerbnek, aki tovább adta egy cégnek, amit felszámoltak, vagy a tulaj már nem is él... pénz meg sehol.
Persze, itthon is jó, minden tisztelet a becsületes melósoknak és a becsületes cégeknek. Sajna egyre több az ilyen kiszervezős: pl. takarítást külsős cég végzi, ahol 4 órás bejelentéssel dolgoznak 10 órát, és 20 órányi munkát kellene elvégezniük ez alatt, minimálbérért...
Laca: az sem hátrány, ha ehhh... nem-keresztény és meleg vagy, esetleg DJ és celeb is, 0 munkaórával az életedben. Akkor 10-et ér a szavazatod! ez a trendi manapság.
[ Szerkesztve ]
-
laca000
őstag
válasz ViZion #10272 üzenetére
Magyarország ma, ha jellemeznem kéne, erősen hasonlatos a tegnapi gyalázatos futbalmeccshez..
És azt hiszem még el is finomkodtam így a dolgokat..Celebek?
Fővárosi "művészt" akartál mondani, nem?lehetőségeim a következők: vagy huszonötezer önjelölt kiskirállyal együtt való szűkölködés vagy pedig egy publikálhatatlan irodalom ezen őrülteknek való terjesztésére
-
ViZion
félisten
Nem, elkalandoztak a gondolataim és nem tudtam, h egyáltalán a kérdésre válaszoltam-e... Amúgy igen, 42, többször is megszámoltam!
A sok csajszi meg alszik? Ejj!
-
MrM94
addikt
heeeeee emberegg szeretbem a honokorat megallitabuii,vorisboort ittam az este angualom vigaon szetetem abooort ejnye bejnyeee ma ivan napja van ugyhogy ivunk!
Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
ViZion
félisten
Helló Macsek! Úgy olvasom, h ki is derült merre jártál...
Csak óvatosan az agysejtekkel, vagy olyan leszel, mint pl. én...Voltam havernál, becsiccsentett múltkor annyira, h az emeletre 4 kézláb ment fel... Aszon'gya a marha: Hááát, néztem, az'tán betettem terepbe: 4 WD fölfelé, az kell!
[ Szerkesztve ]
-
ViZion
félisten
Bakker! NE aludjatokmá!
Csaj hívja a pasit: hol a francba vagy ilyen soká?
-Emlékszel a múltkor a plázában az ékszerboltra, ahol a gyémántos-aranygyűrűt nézted?
-jujj, szerelmem, jajj, hát persze! ❤❤❤
- Nah, onnan egy sarokra iszom a kocsmában...Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
MiklosSaS
nagyúr
Na macsek, ez mar igen. Kezdtem elhinni hogy leszoktal az ivaszatrol. Fura hogy nem hivtal skype-on......
Szeretnek kerdezni valamit, amikor alkesz vagy miert mindig a homokorat buzeralod ?@ormanyos: nem alszok, most ertem haza nem reg. Az a 4WD-s story az nagyon jo !
Tokeletes delutanom es estem volt. Kibekules az asszonyal, csodas vacsora az egyik ismerosnel...hazi palesz...film....megint palesz....szivar......most meg megyek aludni mert mindjart en is 4WD-re kapcsolok
-
ViZion
félisten
válasz Malibutomi #10281 üzenetére
ehh, több mérnök volt ott, mint programozó! Tetszik, h ennyire hihetőre hegesztették az űrhajókat. Nem olyan, mint a haláli fegyverben a lakókocsi, ami belül meg többszintes palota... Jól néznek ki, foglalkoztak apróságokkal is, csak nehogy 20 fps legyen a bünti érte... Vagy javult a hangár azóta?
-
ViZion
félisten
KaribiJani: igen, a grafika jó. De ha van egy kis eszük, akkor olyanra veszik, mint a wing commander-ben: mikor kész, akkor ráhúznak egy adag retket, koszt, olajat, zúzódást, levert festéket. Nincs kiábrándítóbb, mint 0 km-es, hófehérre dukkózott űrhajókkal lődözni, amiken még légysz@r sincs. Az nem jó. A tökéletes nem jó, a szemünk, agyunk nem ezt szokta meg.
'oszt az miért van, h itt: Gbit lan (PC1) - Gbit switch -100 Mbit lan (PC2) és közöttük jó 10 Mbit/s-el másolok. Mi a bráner van? Ehh, mondjuk mindegy is, gyanús, h a régi vasban a hálókari döglődik.
Legalább offolok, ha már alig vannak. Bakker, lehet a zefiksz kiment a divatból és csak mi maradtunk?
[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
Vajon tortent valami kicsi-kakasal ? Mar par napja nem "Jobb reggelt"-ezik !
-
-
-
Yeffy
veterán
válasz ViZion #10284 üzenetére
KaribiJani komolyan szakadok ezeken a beceneveiden
a tegnapi témához még: most kísértem vissza a vonathoz egy csajszit, aki nálam hétvégézett, a faterja kb 10 éve dolgozgat németben, elég jól keres... és, hát... mesélt... egyre inkább érik az elhatározás részemről... sajnos ide jutottunk.
csak az a b.zi nyelv...nem, én is itt vagyok, nem csak ti maradtatok
-
laca000
őstag
Attól még, hogy "bejön" a nő, nem muszáj feltétlen Kenyába költözni
De miért, hogy beszél, Afgánul?
Angolul csak megérteted magad..[ Szerkesztve ]
lehetőségeim a következők: vagy huszonötezer önjelölt kiskirállyal együtt való szűkölködés vagy pedig egy publikálhatatlan irodalom ezen őrülteknek való terjesztésére
-
Yeffy
veterán
válasz Malibutomi #10288 üzenetére
otto14: ...mert az enyém nem elég hosszú, de amit kaptam az van legalább 4m hosszú
LOL, az oszt' szép hossz, bakkerBig girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
Yeffy
veterán
válasz laca000 #10294 üzenetére
???
nem mondtam, h miatta mennék, max, ha tudnék, kérnék tőle segítséget, amit kellőképpen viszonoznék isja, akkor te nem olvastad a korábbi beírásomat, h osztrákia kezd eléggé kimeneteli célom lenni jövőre.
megértetni persze, csak, ha komolyabb melót/életet akarsz ott, akkor ugye ajánlott ezt a fiszfaszom nylvet tudniBig girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
laca000
őstag
Hát beszéljen a leány angolul, neki éppúgy követelmény.
Miért lenne kiváltsága alóla?
Németül pedig, ha már az angolt tudod, előbb utóbb belejössz, nem olyan istentelen nehéz.lehetőségeim a következők: vagy huszonötezer önjelölt kiskirállyal együtt való szűkölködés vagy pedig egy publikálhatatlan irodalom ezen őrülteknek való terjesztésére
-
Yeffy
veterán
válasz laca000 #10298 üzenetére
bocs, biztos én vagyok hülye, vagy csak elszívta az agyam a hétvége
osztrákba/németbe/stb, nem angol nyelvterületű helyekre minek az angol? ellehet vele makogni, de úgysem "érsz vele annyit", mintha az adott ország nyelvén beszélsz.
nem?nekem az, rühellem a német nyelvet, de muszáj lesz aprítani valamit
-
ViZion
félisten
válasz Malibutomi #10285 üzenetére
Nah, azéert a bugyilila és a sóskaf@szöld nem kellett volna. Valóban az utolsó 2 gép nagyon jó, a 9:20 tetszik nagyon, az "A" zűrhajó!
Kiskakaska: bátran jóreggeltezz, általában "mi a bánatos lószerszám a jó ebben?" felkiáltással nem írok rá semmit. Majd amikor a jó reggelt azt jelenti, h munka előtt még bejutsz a slozira és nem kell életeket kockáztatva vezetni, h beérj dolgozni... nah akkor meglesem it írsz majd.
DzsefriKutya: Ehh, pont nem erről kellett volna a csajjal beszélgetned, hát ennyit tanultál tőlünk itt?
Pár alap mondattal, szóval már boldogusz: Ja; nein; bitte; danke; können sie mir zeigen; entschuldigen Sie; es tut mir leid; eine oral wieviel costet?Amúgy a német nem nehéz, a nyelvtan az, de ha beszélik, akkor rádragad, tanulni ezt könyvből nehezebb. Meg fogsz lepődni mennyi sok dolog hasonló a nyelvekben! Azért sok évtizedekig eléggé idebútoroztak, meg van a nyoma nálunk is, csak nem is tudatosul. Mondjuk Ausztria macera, az ottani nyelvjárások között van nehéz, még a határ közelében is. Nekem Hamburggal szerencsém volt, ott multikulti minden, sok nemzetiség, és azt beszélik, ami a könyvben van. Délebbre is már más, de ott is érteni, csak nekem furább.
Donsasss, ivós/másnapos képeket ne tolj fészre, mert látunk ám:
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SSD kibeszélő
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Farming Simulator 25
- Spórolós topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest