Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Scofield007

    csendes tag

    Sziasztok!

    Két hete P1S + AMS Combo tulajdonos lettem, és olyan "problémába" ütköztem, hogy hipp-hopp gyorsan elfogynak a filamentek. :DDD
    A korábbi készletemet majdnem feléltem ezalatt a 2 hét alatt, így a kérdésem az lenne, hogy ki honnan szokott filamentet vásárolni?
    A hazai webshopokat láttam (Variometrum, 3DJake, emag, árukereső és társai).
    Korábban az egyik fórumtárstól olvastam, hogy olcsóbb a Sunlu-tól direktbe venni, viszont a honlapjukon sok PLA/PLA+ filamentre "Out of Stock" van kiírva, legalábbis ami európai szállításra vonatkozik.
    Ha megosztanátok egy konkrét linket, ahol különféle színek alapján össze lehetne állítani egy csomagra való rendelést, azt nagyon szépen megköszönöm.

    A másik off kérdés ami a filamentekhez kötődik, hogy a reddit és egyéb fórumokon komplett listát vezetnek, hogy mely filamentek azok, amelyek beváltak ( [Reddit] ) , viszont olvasva a listát, idehaza elég kevés gyártó filamentje érhető csak el. (eSun, Sunlu, Polymaker, illetve egy két gyártó, ami nem annyira ismert és felkapott...)
    Kinek mi vált be és mely (itthon is elérhető) filamentet használja szívesen?

    Bátorkodom azt javaslatként írni, hogy esetleg az összefoglalóba is belekerülhet, elvégre fontos információ lehet akár a meglevő, akár az újonnan érkezőknek is.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák