Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • djyuri

    őstag

    válasz tajcsi #30569 üzenetére

    Oh....ez a video miatt tettem fel a 3.-ik windowst,hogy ott is tiszta lappal kezdhessek.

    És feltöltöm,hogy mi is a gondom: [link]

    Még mindig az a bajom,ami az összes videóval ellentmond,hogy hiába hagyom futva az nv control panelt,hogy én az ati képernyő alatt is tudjam enabled-disabled-re tenni,amint átrakom főképernyőnek vagy kiterjesztettnek a beállításokat,azután (az nv control panel bezárása nélkül!!) azután eltűnik a 3.ik sor,ahol ez a physics beállítás van a control panelen. Itt bukik meg az összes dolog. Mindegyik módszerrel,ha patcholt driverek,ha gyáriak..mind itt bukik meg. Viszont ezzel a VGA kártya áthelyezgetéssel végre sikerült feltelepítenem és aktiválnom a hydralogic control panelt. Ami nagyszerű,de hasznát még nem látom,csak azt,hogy ő már látja az nvidia karimat. Leteszteltem nv kari nélkül is és rögtön kiírja,hogy nem aktiválható a hydralogic,mert nincs második kártya a gépben.

    Az általad linkelt videón ha rámész az 5perc 30-ra,akkor a gpz-Z-nél már látni,hogy nála ott a pipa a physics-ben mind a két kártyája esetén. Ez nekem alapból egyikben sem jelenik meg,ha fizikailag a gépbe van az ATI kártyám. Ez így indul kezdésnek. De ez csak a mostani windows esetén merült fel.
    Az előzőeknél az nvidia kártyára választás esetén bent van a pipa a physics-ben a gpu-z esetén,de ati-nál meg akkor sincs.

    Vagy nézd meg ezt a videot
    Ugyanúgy nem látszik nála az nv control panelen a physics beállítási sor,de a gpu-z nála mégis mind a két kártyára hozza a physics-et. Szerintem ez a win is megdöglött,jöhet a következő.

    ui.: itt a lapom A barátommal is megnézettem (angol miatt) ,hogy mi a véleménye a 2.26 oldalon lévő dolgokkal kapcsolatban. Szerinte a hydralogic akkor fog nekem működni,ha legalább két ati kártya van a gépben. És ő is úgy látja,hogy a 3-as csatlakozóban biztosan nem fog működni. VISZONT!! nekem semelyik másban nem látja a windows..ezzel küzdöttem most 3 órát....sajnos..így visszaálltam a 3-as csatira....és ez a sok mahinálás után aktiválódott végre a hydralogic...bár,mint írtam feljebb,hogy physics-ben változást nem észleltem :(

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák