- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Garmin Forerunner 165 - alapozó edzés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- iOS alkalmazások
- Netfone
- Egy héten belül bemutatkozik a Nubia Z70 Ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
Aktív témák
-
karakpecze21
senior tag
-
köszörü
tag
válasz karakpecze21 #38251 üzenetére
az ic ára + posta
max 1-2 ezer ftA lehetetlent megoldom a csodára kicsit várni kell !(TEL:06702860681)
-
Mandarinn
senior tag
Nem teljesen ide tartozik de sok laptopos kolléga megfordul erre felé és hátha tudna segíteni nekem. USB hangszórót keresek. Valaki tud valami jót ajánlani? Nagyon sok van 2-3-4 ezer környékén de fogalmam sincs melyik lehet jó és ugye ezeket nem is lehet meghallgatni.
Valaki használ ilyet? Köszönöm
-
karakpecze21
senior tag
-
Mandarinn
senior tag
válasz karakpecze21 #38255 üzenetére
Melyikre gondoltál? Mert a link sok hangfalat hoz ki.
-
Speedhs
őstag
Üdv.
Volna egy olyan kérdésem, hogy ha a notebook nem támogatja a 400 mhz-s memóriát, de én beleraknék egyet, akkor annak az órajelét leredukálná 333 mhz-re, vagy el sem indulna ?
Egy 1gb csx 333 mhz ram mellé tenném.
-
Dzsabba
aktív tag
Van nálam egy Medion md95800-as laptop. Azzal a hibával hozták ,hogy a csökkentet mód vagy normál mód indítás választási menünél mindig újra indul. Próbáltam rá rakni win7 tiny-t,de a telepítés felénél hiba üzenet, hogy hardver vagy softver hiba van. Ezután megpróbáltam egy xp sp3a-t ezzel nagy nehezen eljutottam a formázásig,de itt 0%-nál megállt és kb 10perc után ki is kapcsolt. Van valami ötletetek,hogy mi lehet a hiba?
[ Szerkesztve ]
-
Speedhs
őstag
-
speed3456
aktív tag
Sziasztok! Remélem jó helyre írom a kérdésem. Van egy MSI GX600PX-214HU laptopom és az lenne a problémám hogy friss win 7 sp1 x86 telepítése után is a komolyabb játékok kék halállal leállnak. Nem mindegyik de a legtöbb, pl most a dead space. vagy olyan fordult elő hogyha ablakban futtattam a játékot hogy a videókártya driver leállt és újraindult. Van esetleg erre vmi megoldás?
PS 1-2-3-4-5, PSP, PS Vita :) PS ID: speed3456789
-
Próbálkozom
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket kérném. A következő volna a gondom.
A gépem, - minden előjel nélkül, egyik napról a másikra nem kapcsolt be. MSI GX600X típusú notebookról van szó. Akkut tölti, bekapcsolásnál világít a kis gomb- viszont a kijelzőre nem küld' képet. Külső monitorra megpróbáltam rákötni szintén nem kap képet.Esetleg van valakinek valami ötlete h. mi lehet a gond? Érdemes megcsináltatni, vagy inkább eladni alkatrésznek? Ha érdemes akkor kit ajánlotok aki megbízható?
Válaszokat előre is köszönöm.
-
vilmaboy
őstag
válasz Próbálkozom #38261 üzenetére
lehet memória, videochip, alaplap stb... diagnosztizáltasd be valami szaki szervizben. lehet, hogy 500Ft-os probléma. küldök egy privit.
A világ legveszélyesebb dolga az, amikor a tudatlanság szorgalommal párosul!
-
tototos
őstag
Sziasztok!
Barátnőm laptopján sajnos lejárt a garancia így megbízható szervízt keresek ahol nem horror áron dolgoznak Budapesten. Egy Asus Ul80VT laptopról van szó..
Köszi a segítséget
-
Dzsabba
aktív tag
válasz csabiks #38267 üzenetére
Úgy legyen. Az biztos, hogy régen az xp sokszor elszállt kék halállal, ha össze omlott a rendszer vagy valami driver , de ez változott a win 7 megjelenésével.A hivatalos állás/állítás szerint és saját tapasztalatom is azt mutatja, hogy már szoftver hiba miatt nincs kék halál. Utoljára egy rossz winchester miatt kaptam kék halált. Mióta nincs a gépben azóta minden rendben.
-
cettlee
őstag
udv. nekem volt a vizes akciom. a gep mukodokepes 2 nap szaradas utan. a bill viszont erdekesen viselkedik szoval lehet megnyekkent. van meg remeny h megjavul? hol tudnek uj billt dzerezni? amugy meg garis a laptop.
-
vilmaboy
őstag
válasz cettlee #38271 üzenetére
nekem a telefonom esett bele a pocsolyába. egy ideig nyomta az 5ös gombot magának. utána a T betüt kiszárítottam alaposan és megjavult. 2 napig nem fogadta el a memó krtyát, de utána ment az is.
Ergo.. Én azt mondom, hogy még lhet jó a gép. Szét kéne szedni és megpucolni. Egy billentyűzetet szerezni nem nagy ördöngősség. Mondjuk az jó lett volna ha leirod, hogy milyen típusu a gép. Szerintem pucoltasd meg kicsit, hogy ne látszanak a víz nyomai, ha látszanának. Asztánnék küld be garba, hogy nem jó a billentyű... Majdcsak megcsinálják.
A világ legveszélyesebb dolga az, amikor a tudatlanság szorgalommal párosul!
-
kororo
tag
Sziasztok!
Tesóm Emachines g520 laposában ki lehetne-e cserélni a kijelzőt?Mostani 17",1440x900,fényes,gma 4500M kártya,gl40 chipset.1600x1050 v.1920x1200-as kijelzőt kihajtana-é ez a masina?
Minden választ előre is köszönve üdv![ Szerkesztve ]
in gold,we trust
-
válasz Dzsabba #38269 üzenetére
Win7Pro 64 bit: feltett egy nem a beépített wifi csatolóhoz való drivert.Kék halál jött mint a huzat.Tehát szoftveres gond.Lecseréltem a helyes driverre, semmi gond a lapos is és a wifi is stabil.ASUS K52N. Win 7 is tud tehát szoftveresen kékhalálozni sztem
A 3 test probléma nem megoldható.
-
Kbali
nagyúr
válasz kororo #38273 üzenetére
full HDs-t biztosan nem, mert nem ugyanaz a képarány.
Annak érdemes utánanézni, hogy szerelték-e ilyen kijelzővel a gépet anno. Esetleg másik, hasonló Acert. De még akkor sem biztos, mert ha a kijelző másik gyártótól van, akkor lehet, hogy más lesz a kábelezés (hossz, lábkiosztás, stb...).
Elvinni elvileg elviszi, hiszen full HD-t már ez a kártya is kihajt. -
baluka6
aktív tag
Üdv
Lenne egy Asus X50R laptopom,amiben vagy a video kártya vagy a driver rossz. Ezzel kapcsolatban tudnátok segíteni?
Kapott a gép egy új vinyót és egy Win7 oprendszert,ugye bár minden driver úja felkerült és azóta olyan problémái vannak,hogy filmek akadoznak lejátszás közben, a netes 2D-s játékokon kívül semmi sem fut rajta. Előtte ment a Cod2 stb... most felraktam rá és full sárga minden,csak az ember körvonala látszódik,de az is össze vissza színű.(a grafikát a lehető legjobban lehúztam) A gépben egy Ati radeon X1100 vga van. Nem egy nagy szám,de hát azért 1-2 alapjáték eddig simán ment rajta. Még a win7 tálcája sem egyszínű,ha nem ilyen színes(rózsaszín-lilás) kis kockákból épül fel
Ez driver vagy hardveres probléma lehet? -
szaszayanou
aktív tag
Olyan problémám lenne, hogy a notebookom fejhallgató jack aljzata nem működik. A gép saját hangszórója elnémul, de a fejes nem szól helyette. A mikrofon jack jó. Mi lehet az oka?
Still stands Thine ancient sacrifice, An humble and a contrite heart.
-
szaszayanou
aktív tag
válasz szaszayanou #38281 üzenetére
Annyival helyesbítenék, hogy a gép hangszórója nem némul el, ugyanúgy szól fejhallgató bedugása után is.
Still stands Thine ancient sacrifice, An humble and a contrite heart.
-
MODERÁTOR
-
Gergő_
őstag
Linkelem ide is a bajomat hátha valaki találkozott már ilyen problémával.
-
köszörü
tag
válasz Gergő_ #38286 üzenetére
helló most néztem meg azt ami nálam van a széles kábel csak be van dugva az érintezö sorba a szalagkábelen van egy kis fül csak simán kikel huzni
holnap szedem darabokra nincs hangja
ha nem megy teszek fel képet a szétszedésrölA lehetetlent megoldom a csodára kicsit várni kell !(TEL:06702860681)
-
gizmó666
csendes tag
FONTOS!!! Következő a problémám: Valahogyan elállítottam,vagy nem tudom de a kezdőlapomon,sem a saját profilképem,sem a másoké,sem az alkalmazások meletti ikonok nem láthatóak! Tehát SEMMI nem LÁTSZIK!!! Valaki tudja mi lehet a baj???
-
saucelori
tag
Van egy samsung N145 Plus notebookom.
Felraktam rá egy windows 7 ultimatet, erre feltelepítettem az Easy Display Managert.
A hiba ott kezdődik, hogy a fényerőt nem tudom változtatni az fn + le gombbal.Ha valaki tudja orvosolni nekem ezt a problémát, azt nagyon megöszönném
-
Bozsó22
tag
Sziasztok!
Van egy lenovo Y570-es laptopom és az történt, hogy ha akksiról használom akkor villog a képernyő a legsötétebb és a legvilágosabb tónus között. Ha hálózatról megy semmi gond.
ez mitől lehet?Köszi!!
GA-MA770T-UD3P - GIGABYTE, AMD PHENOM II X3 720BE, 4GB RAM,ASUS EAH4770/HTDI/512MD5, GIGABYTE Superb 460W
-
peet29
csendes tag
Üdv!
Tanácsot szeretnék kérni....
Laptopot keresek fotózáshoz!Külső munkákhoz és képek fotózás közbeni visszanézéséhez...
Windows alapút....tudom h a betekintési szög szűk és TN panelesek,de a mobilitás miatt szükségem van rá...és nem 300-400ezret akarok érte adni...
A lényeg az lenne ,h kb színhelyes képet lehessen rajta beállítani....
Milyen Márka és típus lenne erre megfelelő a mai technikában?
Nemrég vettem egy samsungot,de kissé lilás kékes képe van,szóval egy alap felhasználónak tökéletes és szép a kép,de képkorrekcióra alkalmatlan.....Kalibráltattam műszerrel,de egyszerűen a kalibrált ICC profilt,amit a linkelt leírás szerint(http://monitorguru.hu/lap/modul/kat/cikkek/k/tesztek_review/c/Windows7_monitor_display_driver_ICC_color) szakszerűen lett feltelepítve,minden újraindítás után felülírja a saját beállításaival....Nem lehet egyszerűen más színprofilt elfogadtatni vele....alapértelmezésben az én profilom látszik,de ő mégis a sajátját jeleníti meg.....
Azt mondta néhány nálam okosabb,h talán azért mert 2 videókártya van benne egy integrált intel és egy Nvidia....és ugrál közöttük,attól függően,h milyen alkalmazás fut...
Nagyon megköszönném,ha vki tudna segíteni v van ebben tapasztalata,h megoldjam ezt a problémát,v ajánl olyan típust ami a fentebb említett paramétereket tudja....
-
intelMMX
senior tag
Segítséget kérnék.
Van egy matuzsálemi korú subnotim (Toshiba Satelite 430CDT).
Egyszer esett kb 10centit és azóta a HDD-vel van valami gond. Rendszer nem volt hajlandó bootolni és a scandisk is megállt. Viszont formázni tudtam (legalábbis minden integritás ellenőrzés lement az fdisk futtatása során) De a rendszer telepítője is megállt mielött a rutin ellenőrzés elindult volna.
Valami ötletetek van?...vagy a HDD = Kuka? -
C1trom
tag
Üdv! Notebookhoz keresek mobilinternetet /szolgáltatót. Legalább 2-4 gigás adatforgalmat szeretnék a lehető legolcsóbb havidíjjal. (Bár elég gáz hogy egyáltalán létezik adatforgalom korlátozás 2012-ben).
Eddig a Digi mobilinternetjét találtam a legolcsóbbnak (különösen más digi szolgáltatás mellett), de most ott vagy valami elírás van, vagy tényleg ilyen 90-es éveket idéző, betárcsázós net sebességekre képes csak? Valakinek van tapasztalata Digi-s mobilnettel?
[ Szerkesztve ]
-
-
Blackhole13
senior tag
Üdv,
Optikai meghajtó helyére pakolt már valaki SSD-t Lenovo Z575-ben?
Olyan keretet nem találok, ami követné a gép ívelt alját, esetleg a meghajtó takarólemezét kell valahogy lepattintani? -
Petike6
tag
Sziasztok! Szeretnék érintő képernyős notebookot venni. Lehetőleg 15ös kijelzővel. Ár max 200000ft ig.
Aktív témák
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo x240 üzleti notebook, i5 / 8GB / SSD / 3G gyári magyar bill, JÓ AKKU!!!, töltő, táska OLCSÓN!
- HP ENVY 15 fémházas notebook - i7 4700MQ / 8GB RAM / 240GB SSD / GT 840M 2GB - vil.bill.
- Macbook Air M1 8GB/256GB Asztroszürke + ajándék iStyle USB HUB
- Lenovo Y520, 8Gb ram, 1TB HDD, gyári töltő
- ESHARK GURUWA 15,6" gamer merevített hátizsák powerbank csatlakozás, új
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest