- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
Aktív témák
-
Rick4
félisten
célszerű egy VIVO-s videokari (olcsó) vagy egy tvtuner kari (még olcsóbb) a vhsmagnó scartját benyomod a video vagy a tunerkari bemenetére, és veszed a műsort vinyóra. ezután szerkeszted, tömöríted, konvertálod és kiírod dvdre..
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
demars
addikt
hallottam, ill. láttam külső tvtuner karit... de az a baj, h a külsős cuccok, drágák...
így sztem az otthoni kis pc be szerzek egy tvtunert... asust lehet kapni saccra10k ért (ami nem a leg gagyibb)
köszi az infot!
kis kajaszünet (ma először, mert annyira figyeltem a notit, h elfelejtettem enni )Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
Rick4
félisten
a pcmcia slotba illeszthető tunerek már itt is fent vannak az apróbak 10K körül, de elég nehéz jó vételi körülményeket teremteni, így nem biztos hogy megéri vele vacakolni. pci slotba való nekem is van eladó,( nem is egy utolsó. pinnacle távirányítós, meg van egy APAC is) azok jó cuccok, de a saját tapasztalatom, hogy erős gép kell alájuk. egy 3.2es bartonnal, meg 512MB rammal még anno nem volt a legtutibb, a mostani konfigomnak már persze nem okoz gondot...
aszondod, hasít a rendszer? nem tudom mi lehetett eddig a hiba...
[ Szerkesztve ]
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Rover623
félisten
-
Rover623
félisten
Te most erősen terelsz...
Felvetés:
pcmcia-n keresztül tunert lehet beletenni a gépbe, de az ugye nem ugyanaz. de szerintem a pcmcia sávszélessége sem lenne elég egy teljes értékű vga kezeléséhez.Válaszod:
pedig a múltkor kínált itt valaki pcmcia vga karit.igaz, hogy gyengus volt, de 7K volt az ára....miért ne lenne elég az a sávszél??Kérdésem:
Mi lenne ha utánanéznél, mit jelent az hogy PCMCIA?
Akkor nem kérdeznél butaságokat...Erre te:
mi ezzel a gond? te láttál már pcmcia videokártyát? mert én igen...primus inter pares
-
demars
addikt
aszondod, hasít a rendszer? nem tudom mi lehetett eddig a hiba...
eddig úgy néz ki... (kopp kopp kopp)
lehet h tényleg a .net 1.1 kellett csak neki??? nem tudom, de ha ez a kívánsága volt, mé nem szólt??? adtam volna neki amennyi cssak kell...
ma felteszem a cpu drivert, azzal is hajtom 1 - 2 napig, azután jöhet, valami procc figyelő (sztem nhc lesz a nyerő, abból is a régebbi version), s azután még egy touch pad drivert szeretnék feltenni!
s ennyi!! ezek így menjenek azt elégedett leszek a masinával!!Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
demars
addikt
Nekem vanitthon egy csomó.... egy haver hozott a melóhelyéről... mondjuk, nem fényes, csak sima papír, de vastag, s jól ragad! Tuti h nem fogja addíg bírni, mint pl a gyári matrica, sztem az első kissé izzadt kézzel való gépelés le is veszi vagy elkeni a festéket...!
Ragadós foto papír kellene... meg kell érdezni a office depot, vagy hasonlót h árulnak e ilyesmit...Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
demars
addikt
No hello all...
ismét felmerült a gépfagyásos gondom!! Méghozzá abban a szent pillanatban, amint feltettem a cpu drivert....!
Már régóta furcsállottam, h a gépemben 3300+ os amd (mobile) sempron van, de a driver, az meg telepítéskor azt írja ki, h amd athlon 64 cpu driver...
A FuSi honlapján, ezt lehet leszedni a notimhoz... akkor most mit tegyek? Valaki tudja h milyen cpu driver kell az én cpu -m hoz???
HELP!!!!!!!!!!!
Köszi mindenkinek!
Üdv: demarsAz áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
Rick4
félisten
én erről a driverről csak azt olvasom, hogy engedélyezi az oprendszernek, hogy automatikusan állítsa a procisebességet, procifeszt (sztem ez lehet a nagy gond nálad, talán túlságosan is visszaveszi a feszkót, és ez kiakasztja a gépet), de még a NHC procivezérlésével is összeakadhat...
-
demars
addikt
Szerintem te is EZT az oldalt nézegeted...! Nézd meg az oldal alját is!! A az utolsó előtti drivert szedtem le! azt tettem fel! tökéletesen megy minden! cpu, q'n's...
íme ez az:Mobile AMD Sempron™ Processor Driver for Windows XP and Windows Server 2003 Version (x86 and x64 exe) 1.3.2.16 - Allows the system to automatically adjust the CPU speed, voltage and power combination that match the instantaneous user performance need. Download this Setup Installation program (EXE) to automatically update all the files necessary for installation. This package is recommended for users whom desire a graphical user interface for installation. This .EXE driver is a user friendly localized software installation of the driver designed for end-users. This driver supports Mobile AMD Sempron™ processors on Windows XP SP2, Windows 2003 SP1 x84 and x64 Editions.
de korábban ezt erőltettem állandóan: fusi
itt ha kiválasztod, a cpu t ! a másodikat, az AMD Sempron Mobile 62W os drivert tettem fel mindíg!!
nem is gondoltam ara h ehhez nem jó!! fusi amilo a1650g ... minden leszed! ennyi!Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
Rick4
félisten
ez a 1.3.2.16 -s verzió a 2006 júliusi, a notid pontos tipusát kiválasztva meg az 1.1.0.18 -s verziót dobja ki 2005 januári dátummal...érdekes hozzáállás, szerintem kérd meg a supportot, hogy szopogassák meg a nagylábujjadat kicsit...
-
demars
addikt
de van!!!
sőt!!! mikor írtam egy hsz t ide a PH!-ra, s elküldtem ismét kifagyott, bár mondjuk nem csíkosan, hanem ahogy "szokott" fehéren!
Nem tudom... leszedjem a drivert megint, s megnézzem h anélkül fagy e ismét??? Mert ha nem akkor ez sem jó!!!
De akkor mi a jó neki??? S mi volt fennt rajta amikor megvettem??? Az sem tudta megmondani, akitől vettem a gépet, mert nem nyúlt hozzá...!
Most azt hajtom, akitől Ő vette!!! Neki vannak eredeti CD i is a géphez (drivert nem tudom biztosan, de xp home az tuti h volt neki hozzá)!
Próbálkozok! Tényleg! De már nagyon unom!!!!!!!!!!!!!!!!!Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
Rick4
félisten
mondjuk a legegyszerűbb, hogy ha valakinek van ugyanilyen gépe, megkéred, hogy ghostoljon a rendszervinyóról egy lemezt, elküldi, neked meg 25 perc alatt visszaállítj, onnantól nem bántod...biosfrissítésnél is alapelv, hogy először lementem a jó biost....szedd le a cpu drivert....ezért kár, hogy fent legyen...
-
student
őstag
létezik olyan program amivel a ventik sebességét lehet szabályozni??
-
Goldye
aktív tag
Sziasztok! Van nekem egy Fujitsu Siemens Amilo Pro V2000-s notebookom. Tudni illik nem egy mai darab. Szeretnék benne processzort cserélni, de nemtom h hol kezdjek bele. Mekkora fér bele max., érdemes e, vagy lehet e notebookprocit szerezni vhonnan. És ha váltok esetleg megnő e a fogyasztás amit nem bír el majd a gép. Am. maga a laptop szépen viszi a játékokat (CS, Q3, W3), lan-partyra szoktam használni.
Előre is kösz a válaszokat!
-
Rick4
félisten
ebből konkrétan nem derül ki, hogy milyen procid van a gépben, de olyan 1.5 körüli centrino, természetesen többfélét raktak ebbe is. a chipsettől, és a procifoglalattól függ, hogy milyen proci mehet bele, pl centrinokból a legnagyobb valami 2.13GHz-en megy, persze az speedsepes, vagyis csak akkor megy ennyin a proci, ha kell az erő, egyébként visszaveszi magát 6-800MHz-re, így fogyasztásban is jó leszel. Kérdés, mennyi memória van benne, ha már ddr2-t használ, akkor érdemes beruházni minél több memóriába, ez nagyben elősegíti a gyors működést, és perpill olcsó tuningnak számít..
-
student
őstag
nem tudja valaki hol lehet venni pesten albacomp lion akkut és mennyiért?
-
lldi
csendes tag
Valaki meg tudná mondani, hogy ha egy notebook natúr op rendszer nélkül vehető meg, akkor csak simán nyomom bele az xp-s telepítőt a leges legelső telepítéskor és annyi? kell majd még vmit állítgatni?? Ez egy Asus vagy MSI laptop lenne. Nagyon köszönöm, ha vki segít ebben!
Szerintetek melyik a nagyobb márka? az MSI vagy az ASUS?
-
parandroid
félisten
-
polip
addikt
esetleg ha beleszaladsz xp installkor, hogy nem látja a sata-s merevlemezt és a BIOS tudja a SATA vezérlő módjait állítani, esetleg AHCI módból IDE módba tedd át....
pár feature nem használható (hot swap, ncq) de szerintem ezek piszokul nem fontosak a notiuserek nagy részénél...
ThinkPad X300 || Samsung Galaxy Nexus - JellyBean
-
TBC
tag
Helló mindenki!
Van nálam egy noti (egészen pontossan: Gericom 34AS1), aminek 2 problémája van:
1, nem indul a windows, telepíteni nem lehet, mert újraindulgat, illetve ram teszt sem indul el.
Szeretném megnézni másik rammal, de nem igazán jöttem rá, hogy lehetne szétszedni.
Ha valaki tudna hozzá egy "robbantott" rajzot, megköszönném!2, A képernyő képe annyira halovány, hogy külső monitorral lehetett csak használni. Kérdés: Meg lehet ezt csinálni(megéri-e), vagy ne foglalkozzak vele?
A válaszokat előre is köszönöm...
-
szucsi
őstag
helóztok, itteni, ph-s javaslatra vettem egy lifebook C1110D-t. minden nagyon szép és jó, de a Wlant nem tudom működésbe hozni rajta.
amit adtak hozzá drivert (vagy 4 félét) mind felraktam rá, de egyikkel sem talál egy darab wlan hálózatot sem. kikapcsolt tűzfallal sem. nem tudom, hardveresen, vagy biosben vajon be kell-e kapcsolni a wlant, az eszközkezelő látja, felmegy az illesztő, kiírja, hogy használatban van, de 0 hálózatot talál.
mi lehet a gond? nem akarom visszahurcolni a város másik végére ha nem muszáj.
-
Rick4
félisten
valószínű, hogy a notid wlanját egy saját szoft vezérli, és te a wines wlanprogit használod, vagy pedig fordítva, keress rá a start menüben valamilyen progira, ami ezt vezérelheti. az óra mellett milyen ikonok vannak? mindet tudod mire jó? nincs dedikált gombod a wlan bekapcshoz? vagy billentyűkombináció?
-
szucsi
őstag
hmm... alapban a notihoz adtak 3 féle illesztőt, ebből 2 inteles: 2100B és 2200BG, és egy Qcom mappa, ami egy RALINK RT2500 Wlan kártyát telepít.
mind a hárommal próbáltam működtetni, de mindig ugyanaz történik: Nincs használható vezeték nélküli hálózat. Az eszközkezelőben 802.11b/g Wireless Adapter-ként látszik.
A Fusi honlapról is leszedtem amit találtam, furcsa módon ott is a fenti 2 típusú driver van hozzárendelve a notihoz (2100B és 2200BG) azokat meg nem akarja telepíteni.
Az óra mellett attól függ, hogy mi látszik, hogy szoftverkörítéssel, vagy anélkül, és hogy az intel PROset for Wireless, vagy a Ralink szoftverrel rakom fel a drivert.
A kapcsolat kiválasztásánál azt írja, hogy győzódjek meg róla, hogy a szgépen be van e kapcsolva a vezeték nélküli hálózat. Pff.
Itt a driver page a product id YBFV060363
[ Szerkesztve ]
-
Peetry
senior tag
Üdv!
Adott egy Dell Insp 9400-as noti. Az akkuidő erősen lecsökkent, 20 perc alatt lemerült. Elvittem garis szervízbe, akksit ottfogták, egy hét mulva kaptam zsír újat. És azt mondja boot előtt hogy nem ismeri az akksi típusát, és ezért nem is tudja tölteni. Haver inspironjából áttetük az ő akksiját ugyanugy nem ismerte, de ment vele. csak tölteni nem tudja. Elképzelhető hogy vhol le van tárolva az eredeti akku száma amit ki kéne ütni vagy vmi? Nem akarom emiatt 1 hétig nélkülözni a gépem:S
köszi előre is -
Rick4
félisten
az akksit elvileg lehet cserélgetni, minden restart után mennie kellene vele....az akksiban van egy elektronika, amivel gond lehet...IBM thinkpad azt is tudja, hogy menet közben a hálózatról használva ki be teszed az akksit, tulajdonképp nem a noti tölti, hanem a htöltő át van vezetve a notin az akksiba, és a benne levő elektronika szabályoz mindent.. ez ismét szerviz lesz..bootolj hálózatra dugva, nézd meg, hogy tölti, és ha nem akarja, vagy ha akarja, akkor is húzd le pár óra múlva a 230ról, nézd meg mit csinál vele..
-
maunaloa
csendes tag
szasztok!
van egy laptopom, konkrétan targa..de azt a megállapitást tettem h lehet h gericom csak..targanéven..
de ez mellékes...az viszont nem hogy játékos természet vagyok, a laptopom folyton megy, és a laptopom tápegysége kva forró....okoz e ez gondot?...annyira meleg h kézzel megfogom és idegebb időben elszorongatnám..
a másik hogy a kijelző alatt középtájban a fedőburkolat alatt is kva meleg..nos nem vagyok technikai zseni...ez miért van?a konfig egy targa visionary 811, amad 64 3000, ati 9700 radeon...szal eszik áramot mint a pics@
adjatok tippeket..thxXD
Béka veletekXDXD Béke:)
-
kew
senior tag
sziasztok!
egy 256 ddr333 mellé belehet nyomni egy 512-es ddr400-at? nem lesz bajuk egymással ugye? thinkpad R51-nél lenne kérdéses
[ Szerkesztve ]
-
szucsi
őstag
-
szucsi
őstag
pl mert rossz drivert raktam fel az eszközhöz aból az 5-ből amit adtak hozzá. nem hardveresen, hanem szoftveresen értem az eltávolítást.
eszközkezelő --> eszköz eltávolítása --> újraindítás --> új hardver --> hardver telepítése --> régi drivert automatikusn visszarak
ezt kellene valahogy kikapcsolni
-
TBC
tag
Hahó! Valaki!
Nekem is válaszoljatok a 2585-re! Légyszí,légyszí!
Aktív témák
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Asus E406M 13.3 Intel proci/SSD/ Szép állapot /Full hd/WebCam/ Office
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo LOQ 15,6, RYZEN 5 8645HS, RTX 4060, 16GB, 512SSD, 144HZ, GARANCIA
- MSI Cyborg 14 A13VE
- SAIJI notebook laptop asztal 60x45 cm könyvtartóval,tablettartóval,dobozzal,összecsukható, állítható
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs