- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Aktív témák
-
Oliverda
félisten
Sziasztok!
Az újabb notiknál általában van arra lehetőség hogy a headphone kimenetet SPDIF (digitális) kimenet módba állítsa az ember?
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
Rick4
félisten
nem ilyen két pöcökre dugható csati volt? ha ott a minipci hely, akkor más nem is kell csak a kari...
és ha ilyen a csati, akkor már csak 4400ftot kell rászánni: lehet, hogy a gyári wifivel többre jött volna ki nekem vannak ilyen TP-linkes cuccaim, mind jól működik, és korrekt áron vannak..
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Rick4
félisten
-
demars
addikt
tudom!! furcsa is meg lassu is (nekem), önmagában szép, csak idegesítő, h mindíg mindent engedélyeznem kell, mikor rendszregazda ként vok bejelentkezve.. .! Ugy vok vele, h ha már fennt van, s megy is, akkor egy kicsit kipróbálom, h mit is tud, h érdemes e később /ha finomítanak rajta microszofték / esetleg komolyabban foglalkozni vele...
Most egyenlőre annak is örülök, h tudom kikapcsolni, mert nem kapcsolt ki miután felment a vista, illetve a proci venti 15 percig tekert még, s akkor kilőttem /6 sec a tápkapcsnak/!!
Be kellett állítani minden sz@rt rajta... na ehhez nem vok hozzászokva!
No meg --> lassúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
De arra még mindíg kíváncsi vok h xp alatt miért halik meg a gépem, netezés mellett?!?!?!?!
Üdv: demarsAz áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
kutjaaa
tag
Sziasztok!
Van egy Lenovo R60 9456 laptopom es az a bajom hogy kolcsonadtam a sogoromnak nala meg behalt a win es nem talalja a taskaban az XP-s recovery lemezt, es en sem talalom itthon, nem tudnatok segiteni honnan lehet beszerezni?
Vagy ha tudna valamelyikotok hogy ennel a tipusnal a BIOS-ban be lehet-e allitani a SATA-s vinyonak IDE modot?
Elore is kosz!
T450, XIAOMI Note 8T,
-
Shadowfax
addikt
válasz kutjaaa #2115 üzenetére
Mikor bekapcsolja a gépet, s megjelenik az IBM/Lenovo logo, akkor gyorsan nyomja meg a ThinkVantage gombot. Ha minden jól megy, bejön a Rescue and Recovery program, amelynek segítségével visszaállíthatja az eredeti (gyári) rendszert.
Részletes leírás: Rescue and Recovery használataA ThinkPad R és Z ill. T és X topikokban is érdemes visszaolvasni.
-
bandus
veterán
hali!
keresgéletem, de nem vagyok bitos a dolgomban. árthat az bármit az akksinak, hogy ha bennehagyom a gépbe, miközben hálózatról megy? élettartamcsökkenés, stb...
köszi"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Shadowfax
addikt
válasz kutjaaa #2117 üzenetére
az altalad adott linken le van irva.
Ha nagyon szemfüles vagy, még azt is észreveheted, hogy a linken lévő leírást Sipi kollégával ketten írtuk.bandus: Nem árt neki, ha bennehagyod, kivéve, ha valami brutális vga van mellette, amit használsz is napi több órán át (pl. játék), s ez huzamos ideig magas hőmérsékletet tart a gép belsejében. Ez a magas hőfok okozhat károsodást, élettartam-csökkenést.
Szerintem Nálad nem lesz ennek kitéve. -
Yoosku
tag
Sziasztok,
Tudna nekem segíteni valaki abban, hogy vettem a héten egy új Acer Aspire 5720g notit és olvastam, hogy a benne lévő 128MB dedikált vga RAM mellett a rendszer memórából bővíthető hypermemory-val...
Ezt, hogy lehet a gyakorlatban állítani és hol lehet hozzáadni még memóriát?
Sem a BIOS-ban sem a Vistában, sem az Ati CCC-ben nem találok ilyetHogyan működik ez a dolog?
Yoosku
:-) ...Védd az erdőt, egyél hódot... :-)
-
Rick4
félisten
a lehet nincs csati az azt jelentené, hogy kábel (antenna) sincsen? az nem túl jó, berakhatod, feltelepítheted, de hálót találni tuti nem fog. asszem ebből garis szerviz felkeresése lesz, ők tegyék bele antennástól..nincs elvezetve valahova, és leszigetelve? egy vékony fekete és egy szürke vezetéket kellene keresned, valami ilyesmit
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Rick4
félisten
ezt töltsd le!! kiteszed az asztalra, rákkatintasz, és 5 másodperc múlva a noti kikapcsolt.. ez nem xarozik..több géppel kipróbáltam már, semmi baja nem lesz tőle, nem is értem, mi a trükk benne..
-
Rick4
félisten
válasz LALA_kiraly #2127 üzenetére
mennie kell, egy csomó dolog ugyanúgy fut azzal is, mint xpvel..bár tény, hogy nincs odaírva a vista mellé...
-
Rick4
félisten
itt a notid manualja: User Guide néven fut meg egy csomó más hasznos dolog. eléggé szét kell bombázni hozzá, de meg lehet csnálni. viszont nem tudom, vezetéket honnan szedsz...
-
bandus
veterán
válasz Shadowfax #2119 üzenetére
köszi szépen! hallottam olyasmiket, hogy mivel így folyamatosan tölti az akksit, ezért csökken az élettartama. de gondolom ez hülyeség, mivel ha az akksi fel van töltődve, akkor nm tölti tovább, és a hálózatról megy a gép.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Shadowfax
addikt
Ha 100%-ra fel van töltve az akku, akkor lekapcsol az elektronika, nem tölt tovább. Azt viszont érdemes megnézni, be tudod-e állítani a notidnál, hogy csak bizonyos merültségi szintnél kezdjen el rátölteni, mert a saját önkisülésének következtében is merül 1-2%-ot hetente (ha nem használod, akkor is), s az már problémás lehet, ha 98%-99%-ról állandóan töltögeti 100%-ra.
(ThinkPadnél a default érték 96%, de a Power Managerben át lehet ezt állítani bármennyire). -
addikt
szevasztok mesterek, érdeklődnék, hogy olyan 200 ropi körül milyen laptopot érdemes venni amin elfutna még egy két játék is, konkrétan a kicsihuszár akinek kellene, COD2-t akar jáccani vele, előre is köszi
-
Rick4
félisten
én a helyedben nem bántanám, elég jól szalad az így is...nekem netezés közben majdnem mindig 800on fut a speedstep miatt, ez is bővel elég....minek zabáljon, így is 30%kal lejjebb van véve a fesz, mert az sem kell neki túl sok...40-42 fokon van a proci, pedig órák óta be van kapcsolva a noti....inkább a wifire gyúrj..
-
Zebu
addikt
Jah mármint a wifire gondoltam a szervíz kapcsán
Itt van ez a doksi, hogy miként kapjam szét. Láttam az antenna vezetéket is benne, szóval beépítem
Valszleg a kijelző körül is le kell bontanom, hogy az antenna kábelt berakjam.
Nemmondom ha sikerül nem kicsit leszek büszke magamra!
Ha nam, akkor irány a Technotrade!
-
demars
addikt
válasz LALA_kiraly #2124 üzenetére
de miért teszi készenlétbe a gépet??? azt állítottam be, h leállítás!!! ezt nem értem
Másik: A power gomb mellett vannak gyors billentyűk/bombok: wifi, net, silent mód na egyik sem működik!! sőt fn nel sem tudom bekapcsolni a wifit! ez azért már naon gáz! xp alatt be lehetett állítani, h mi legyen az alapértelmezett böngésző ha a net gombot megnyomom, s a wifi az meg ment rendesen, de most ha megnyomom, nem csinál semmit se ! a wifi állapotjelző ledje sem világít!!! szoval xar ez a vista pista ugy ahogy van!!! tud mindent, de nem jó semmire sem!!!
amugy miért híres a gépem??? jó gép nagyon, ... ha megy, nem kapcsol ki, ha ki lehet kapcsolni, ha nem fagy ki, ha működik minden... bár ez mostanában elég ritkán fordul előAz áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
demars
addikt
válasz LALA_kiraly #2142 üzenetére
#2139 re légyszi!!! Köszi!
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
Rick4
félisten
-
Rick4
félisten
wow. tényleg királyság. hogy csináltad? megvetted amit mutattam, kábelt honnan szedtél? szétszedted a kijelző részt is? mert ugye megy az akkor is, ha kilóg alul a kábel...
-
demars
addikt
Utána nézek mit hagyhattam ki... bár nehéz lesz, mert igazából semmit se tettem fel, mert vista papa feltett mindent! Melyik driver kezeli ezt a funkciót?? cpu? vagy mi??? Ha rájössz írd meg nekem, mert megvan az összes driverem xp alá, hátha megy azzal is !
Üdv: demarsAz áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
jackpcsm
tag
Szisztok!
azért írok mert már teljesen kifogytam a lehetőségekből!
van egy hp nx 6325 s gépem TL-52 es procival.a probléma az lenne hogy van az xp-ben ez az energiagazdálkodási lehetőségek rész.
Ugye ez a gép olyan hogy hogyha a bemutató vagy a max telep módot választom akkor leveszi a cpu speedet ha nincs kihasználva.
Igen ám de 1 hete furcsa dolgokat művel a drága.
azt csinálja hogy én beállítom itt a menüpontot olyanra amilyenre nekem tetszik pl képernyő kikapcsolás 10 perc stb.. majd szépen 800on döcög a gép ahogy kell.
Aztán tok random (15 perc vagy 8óra) 1x csak felmegy 1600ra minden ok nélkül és itt az energiagazdálkodási lehetőségek résznél meg minden viszaállítódik defaultra ami ugye azért para mert pls 30perc után elmegy aludni ami nem tú jó ha töltök éppen. és ezt csinálja 1 hete folyton...
probáltam már uj cpu drivert meg azt is hoyg más modot használok (bemutató) de mindíg ugyanezt csinálta...
nem szeretném ujrarakni az xp so pls segítsetekelőre is köszi a helpet
-
Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ASUS RT-N66U és RT-AC66U
- Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Robotporszívók
- alza vélemények - tapasztalatok
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G7 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I W11 I Cam I Garancia!
- Asus E406M 13.3 Intel proci/SSD/ Szép állapot /Full hd/WebCam/ Office
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest