- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android szakmai topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Aktív témák
-
rumos14
nagyúr
sziasztok,
szerintetek érdemes pénzt kiadni azért, hogy a 3 éves, kizárólag lakésban használt (Dell Vostro 1500) laptopot a márkaszervíz belülről kitisztítsa? vagy ami működik, azt ne piszkálgassuk? -
legenda
válasz rumos14 #23951 üzenetére
szerintem amennyiben nem jelentkeznek funkcionalitási problémák - jelentős melegedés a gyakoribb, mert lakásban is kap port/szöszt a noti, és azok felhalmozódásával idővel szűkül(nek) a légjárat(ok), és romlik a noti hűtése - úgy nem kell erőltetni - elsőre akkor is max egy kis otthoni "külső" kitakarítás; egy kis ecset, ameddig beér, porszívó - a ventit közben lehetőség szerint lefogni akár egy csavarhúzóval, hogy ne pörögjön túl!
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz rroolleerr #23953 üzenetére
próbáld meg pótolni a kért helyen a hiányzó állományt; link
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
grex4
aktív tag
skacok 5let? köccci
hello. lehet kapni notiba való 2.5 beépitő keretet?
olyanra gondolok amit a hp ad a gépeiben a vinyóra szerelve és csavar rögziti a géphez, 3drive guard-os gépbe kell.
(oka:én hülye vinyóval együtt adtam el, nemtudtam h az pont nem tartozék)
köc[ Szerkesztve ]
üdv
-
alexxxx
csendes tag
Sziasztok,
Nekem egy olyan problémám van az acer 5810tz laptopomal,hogy nem tölt az akksija csak ha kiveszem és újra berakom,de miután feltölt és esetleg ujra akksin használom akkor ha lemerül megint ki kell vennem az akksit és újras beraknom.Vettem új akksit de a probléma nemn változott.
Annyira engem nem zavart mert csak asztali gépként használom de elakartam adni a gépet és a vevőt zavarta(amit megértek)
Esetleg valakinek hasanló tapasztalat? -
félisten
-
félisten
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
b-age
csendes tag
Üdv!
Nem vagyok képben a téren, hogy a PC-s procihoz, videókártyához képest a laptopok procijai, videókártyái mennyivel gyengébbek avagy erősebbek.
Egészen pontosan azért kérdezem, mert adott egy játék (NBA 2K11), és PC-re megvan a gépigénye, de ezt "Notebookra lefordítva" nem tudom hová tenni:
Tehát itt az ajánlott gépigény:
Recommended System Requirements:
CPU: 3 GHz Dual Core processor or equivalent
RAM: 2 GB
Disc Drive: 8x or faster DVD drive
Hard Drive: 10.5 GB or more free space
Video: Shader Model 3.0 support with 512 Ram (Nvidia(R) Geforce(R) 7900 GT or better)
Sound: 100% DirectX 9.0c compatible sound card
Input: Dual-analog gamepad
DirectX 9.0c or DirectX 10Például egy Dell N5010-es core i3, 380M, 2,53 ghz. 4gb Ram, ATI HD 5650 1 gb vinné szerintetek a témát?
A verebek azt csiripelik, hogy játéknál igazán a memória és a videókártya számít elsősorban. Egy 1 gb-os 5650-es pl. csak elég...
Köszi előre is a válaszokat
-
alexxxx
csendes tag
válasz Plazmacucci #23959 üzenetére
azt elfelejtettem mondani,hogy töltőt is vettem újat nem csak akksit
-
kosarob8
aktív tag
Erre valakinek ötlete esetleg?
Jumperelés már felmerült, de azzal nem sikerült megoldani. Köszönöm, üdv -
B-L-A-C-K
titán
Hali. Szeretném egy notiba a procit tunningolni, nincs kedvem utána kutatgatni, hátha itt tudja valaki hogy melyik erre a legjobb progi...
-
NTonee
veterán
válasz B-L-A-C-K #23965 üzenetére
Notebook CPU-t nem szokás tuningolni. Nem progi a megoldás a gyorsításra, hanem CPU csere, SSD beépítés HDD helyére, több RAM.
Minimális piszkálást tesz lehetővé az RMClock esetleg.
Egyéb módon befolyásolni egy notebook processzorát nem ajánlatos! Értsd, nem tudod hűteni! Egy pillanat alatt letérdelhet a gép. -
NTonee
veterán
válasz kosarob8 #23964 üzenetére
Acer Aspire 1640
Storage 40/60/80/100 GB ATA/100 hard disk drive -
Zhivago
csendes tag
Sziasztok!
Van egy HP dv7 2090eh noti, amibe be akartam építeni a 2. vinyót, mivel van benne hely. Aztán kiderült, hogy kell hozzá egy beépítő keret, meg kábel, amit viszont a HP nem forgalmaz EU-ban sem, így itthon sem. USA-ban meg 65 dollár. Van e valakinek ilyen bontott HD beépítő kit-je, vagy új, esetleg. a HP sparpart száma:517639-001. Ez csak dv7-esekben van a HP szerint. -
NTonee
veterán
válasz Zhivago #23968 üzenetére
A HP vevőszolgálatát kérdezted már?
-
Ronyman
aktív tag
Találkoztatok már ilyen problémával?
Acer TM5520g -s laptopom van. A baj az vele, hogy az akksi nagyon hamar megadta magát, de mivel sokat használom, így nem tulajdonítottam neki nagyobb problémát. Most vettem használtan egy PH-s fórumtárstól egy hozzávaló akksit. Állítása szerint kb. 30 percet kellene bírnia a gépnek. Kb 2-3at bír az is. Ami feltűnt az az , hogy az everest szerint 70%-os mindkét akksi elhasználódottsága. Szétkaptuk most az egyik kollégámmal a saját laptop akksimat és rámértünk a cellákra. Szerinte minden rendbe van vele, ha gond van akkor vagy a laptopban vagy az akksi elektronikájával van valami. Akkor most vagy mindkét akksi elektronikája halott vagy a gépem rossz.
Tudtok ez ügyben nekem segíteni, hogy mi lehet a probléma?
-
blst
tag
Üdv.
Van 1 Asus 1201N típusú gépem ami friss telepítéssel 7+perces boot időket produkál és nemtudok rájönni a hiba okára.Esetleg volt már valakinek ilyen gondja?Ötleteket is szívesen várnék mert már párszor restore-oltam de mindig ilyen lassú.Jah és a gyári win7 van rajta.
Válaszokat előre is köszönöm!
blst
-
Z86
őstag
Ötleteket tudok adni
Talán frissít a rendszer, telepíti őket. Mi a helyzet a vírusirtóval?
Illetve egy fórumon találtam ezt:
"Go into BIOS and load defaults, then disable quiet boot, set boot device priority to HD, and disable your USB controllers. Reboot and see how long that takes. If you want to troubleshoot further try disabling onboard devices from within BIOS and rebooting. Update drivers, remove Asus bundled software, if all else fails then a clean install! Good luck!!"
Itt még érdemes lehet körülnézni. -
Sundesz
őstag
Sziasztok!
Lenne egy Acer laptop 3 GB memóriával és 512 MB-os diszkrét VGA-val. A kérdésem az lenne, hogy 32 bit-es vagy 64 bit-es OS-t érdemes feltelepíteni rá, ill. 32 bites Win7 tud-e kezelni ennyi memóriát minden gond nélkül?
Hörcsög Powa'
-
B-L-A-C-K
titán
válasz NTonee #23966 üzenetére
Tisztában vagyok ezekkel a dolgokkal, nem most kezdtem belemélyülni ezekbe... De Atom procit akarok kicsit megcibálni, ami ugye nem cserélhető, hiszen nincs mire. Pl nem olyan rég egy kis MSI u100-asom volt, atom procit 1.6-ról 2 Ghz-re lehetett tolni gyárilag bios beállításból, ami lényeges javulást hozott win alatt, melegedni meg nagyon minimálisan melegedett. Szóval most is hasonlót akarok, csak más típusú gépnél, ezért kéne a progi.
-
Puby25
csendes tag
Sziasztok! Adott egy Hp pavilion dv5 1140eh típusú laptop és olyan problémával küzködik, hogy a gép indítása után csak pár percig vagy valamivel több mint egy óráig működik és aztán szakadozik a hang pár percig majd teljesen elnémul.... és most a "poén" csak úgy működika továbbiakban, ha a microphone jack aljzatba bedugok valamilyen eszközt /jelen esetben szimpla jack véget / a hang megfelelően működik.
Kérlek segítsetek mi tehetek a probléma orvoslására!!
-
félisten
-
Puby25
csendes tag
válasz Plazmacucci #23984 üzenetére
Nem,nem garis és remélem hogy "software-esen vagy driver-esen" megtudom oldani!
Várom a további ötleteket! -
félisten
-
Anubis_9
őstag
Hello!
Adott egy Samsung NP-R528-DA09HU laptop. A hibajelenség az, hogy a vezeték nélküli hálózatot maximum 1-1,5 m-ről látja, utána vagy nagyon rosszá változik a kapcsolat minősége, vagy megszakad a net. Két különböző házban próbáltam, mindkét helyen ugyan ez a helyzet. Telefonnal neteztem ott, hogy a laptop már nem is látta a jelet. Eddig ATHEROS-os WLAN driver volt fent, de látom 2010 szeptember 16-án megjelent egy BROADCOM WLAN driver is. Mi a különbség a kettő közt?
Köszi!
[ Szerkesztve ]
"Bocs, hogy késtem, nem volt kedvem jönni!"
-
whited
addikt
sziasztok
tudtok itt olyan tag-ot aki tudna nekem segíteni ha lejár a garancia a notimon esetleg némi pénzért garoztatni?Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
Anubis_9
őstag
válasz Anubis_9 #23987 üzenetére
Atheros AR9285 chip van a laptopban. Akkor miért van BROADCOM driver is fent az oldalon?
"Bocs, hogy késtem, nem volt kedvem jönni!"
-
thomeef
őstag
Notebookra csatolható/köthető/szerelhető hangkártyákról tud valaki nekem pár szót mondani?
Van egy elég komoly Akg fejhallgatóm, de komoly hangkártyát leginkább csak pc-hez lehet venni, pci-e csatolóval, valaki aki esetleg érintett a témában? Érdemes egyáltalán beruházni ilyesmire? Mert a notebook alaplapjára integrált megoldásokról soha nem beszél senki..Egy ilyet találtam: [link] , de fogalmam sincs mi a fészkes fene is ez
"A férfi abban különbözik a fiútól, hogy egy nagyságrenddel drágábbak a játékai."
-
Pecc
őstag
Üdv.
Egy Fujitsu Amilo lli1705ben (VIA VN896/VT8237A) menne szerintetek egy T7200 c2d processzor? Külföldi oldalakon láttam, hogy van némelyikben. Itthon sok helyen T5xxx szériával is árulják, ami kb ugyanaz, mint a T7200.
HP-nál nem találok semmi leirást a processzor támogatással kapcsolatban. -
NTonee
veterán
válasz thomeef #23993 üzenetére
Mit szeretnél tudni?
Az általad linkelt kütyü egy USB csatlakozású ASUS Xonar zajkeltő. Az alaplapi hangvezérlőknél jobb minőségű hangot produkál. Csodákat nem kell várni, ez nem ugyanazt tudja mint a PCI-E verzió a PC-ben, bármennyire is azt szeretnék elhitetni. Nekem egy SB X-Fi Xtreme Audio van a géphez csatolva az express kártya slotban, amiről itt a PH!-n is olvashatsz. Én meg vagyok vele elégedve.[ Szerkesztve ]
-
NTonee
veterán
válasz Sundesz #23999 üzenetére
Nekem is 3GB RAM van a gépemben, de csak 2944MB-ot lát.
XP-t próbáltad, hogy mennyit lát? BIOS mennyit lát bekapcsoláskor?
Amúgy az én laposomban Radeon X1600 van 256MB saját memóriával. 2GB RAM volt benne eredetileg, azt rendesen látta. Amikor bekerült még1 1GB-os modul, akkor lett 2944MB a 3GB helyett. Viszont azóta az X1600-as memóriáját 512MB-nak látja. Ez a Hyper Memory, valószínűleg lecsippentett magának a RAM-ból.[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Asztrofotózás
- Politika
- Gumi és felni topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen processzort vegyek?
- Trump vagy Harris
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÚJ, BONTATLAN, Midnight Black MacBook Air 2024 15" M3 CHIP 8/10 / 8GB RAM / 256GB SSD
- Dell Latitude 3590, 15,6" FHD, I5-8350U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- ASUS ROG STRIX G15 G513IE (R7 4800H, 32 GB DDR4, 3050Ti, 512+512 M2)
- Eredeti (gyári) új, HP (TPN-CA10) 65W notebook töltő
- TORX Csavarhúzó Eladó! Méret: T 25x200mm - Appel
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest