- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Aktív témák
-
moppy
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudja valaki mennyit bír a Samsung R540 laptop aksija?
-
Puby25
csendes tag
Sziasztok! Van egy Hp pavilion dv5 1160eh típusú notim ami a Mai nap megadta magát! Próbálom bekapcsolni, de csak (behelyezett akksival) hármat villog az aksi led és az adapter jelző led nem világít feszültség alá helyezve. Az előzménye ennek annyi ami talán fontos lehet, hogy az adapter, konektorba dugva sípoló hangot adott ki ami nem hiszem hogy természetes.
Kérdéseim:
- Találkozott e már valaki ilyen problémával, ha igen mi a teendőm?
- Melyik része halt meg a notimnak: adapter, akksi, mindkettő?
- Sérülhetett e maga laptop ?
- Feltétlen vásárolnom kell újat a fent soroltak valamelyikéből avagy javítható? -
ace05
senior tag
Valaki megtudja mondai hogy mit jelent ez a kékablakhiba már harmadszorra dobjaki a laptopom(MSI 701x 95hu)Talán a videokártya hibás mert pár drivertől már megbolondult a gép.A videokártya Nvidia 9600m gt.
Probléma-aláírás:
Problémaesemény neve: BlueScreen
Operációs rendszer verziója: 6.1.7600.2.0.0.256.1
Területibeállítás-azonosító: 1038További információk a problémáról:
BCCode: a
BCP1: 0000000000000000
BCP2: 0000000000000002
BCP3: 0000000000000000
BCP4: FFFFF80002FE8477
OS Version: 6_1_7600
Service Pack: 0_0
Product: 256_1A probléma leírását segítő fájlok:
C:\Windows\Minidump\012811-23103-01.dmp
C:\Users\-\AppData\Local\Temp\WER-1806631-0.sysdata.xmlOlvassa el online adatvédelmi nyilatkozatunkat:
http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x040eHa nem érhető el az online adatvédelmi nyilatkozat, olvassa el az offline változatot:
C:\Windows\system32\hu-HU\erofflps.txt
: -
tonyi
tag
Ezt találtam.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__egyeb-kerdesek__1296131-mi-baja-a-windows-7-nek-bluescreen-bccodee1
http://forums.techarena.in/windows-vista-performance/894589.htm- itt a driverekkel van gond[ Szerkesztve ]
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." - Ayrton Senna (Honda Civic EU8 facelift, Honda Civic FK2 facelift, Huawei P20 Pro, Huawei MediaPad M5 Lite 10, Asus K53TA, HP 15-)
-
ace05
senior tag
Kösz a választ akkor keresek másik drivert rá!
-
szaby_gyerek
tag
Hali!
Van egy nagyon érdekes problémám, nem is tudom, hogy itt tegyem fel a kérdést vagy a hálós topicban. Próbálom érthetően vázolni a szituációt. Adott egy frissen vásárolt Packard Bell EasyNote TK85-GU-412HG notebook. Link
Ezt gyárilag win7-el szállítják, vagy linuxxal. Ezen linux volt, de már win7 home premium x86 van. Minden driver ami ehhez a géphez tartozik le lett szedve a packard bell letöltő központjából és telepítve. A windows le van frissítve, és egy Eset Smart Security 4 is van a gépen.A gép a lakásban a helyi hálózatra lett csatlakoztatva. A hálózatért egy OfficeConnect Wireless 11b Cable/DSL Gateway típusú router felel, meg persze van egy modem ami valamilyen rádiós technológiával éri el a hőn áhított világhálót. Ez a hálózat működik, a benne lévő másik laptop, asztali gép minden gond nélkül megy. De ha ezt a PB gépet csatlakoztatom, akár wifin, akár utp-n keresztül valami furcsa jelenséget kapok. Ha böngészni akarok [ie, legújabb stabil firefox, legújabb stabil chrome] akkor nem minden oldalt tudok elérni. A magyarokat általában el tudom, pl.: citromail, startlap, iwiw, ph... de google.hu, vagy youtube.com már nem elérhető. Tölti-tölti majd időtúllépés miatt megszakad. Egyébként a netről azt kell tudni, hogy elég lassú, de nem ennyire.
Próbaképpen hazahoztam a gépet, és a saját hálózatomban működik.
Van valakinek valamilyen ötlete? A laptoppal vagy az azon lévő szoftverekkel van a baj? Esetleg menjek a hálós topicba zargatni a népet?
-
Enemy
aktív tag
szia !
Én is hallom a sipolást.. sajnos nem találtam rá forumokban megoldást.. bazi idegesítő. hosszabb munka után egyszerüen használhatatlan..max egy nurofennel..
ha esetleg tudsz valami megoldást akkor szólj..„Ragaszkodni a dühödhöz pont olyan, mintha mérget innál, és azt várnád, hogy a másik haljon meg tőle.” (Buddha)
-
appleGjuice
tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem. Van egy Dell N5010-em HD5650-el és tapasztalom (főleg játék közben), hogy kicsit fakók a színek. Mi módja van annak, hogy kicsit szebb színeket varázsoljak a gépre? Illetve ti milyen beállításokat javasoltok?Köszi!
-
hali.papa
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Hogyan győződhetek meg 100%-os biztonsággal arról hogy a notebook amit "birtokolok" nem-e lopott!?
Köszi a választ! -
Z86
őstag
válasz appleGjuice #23915 üzenetére
Catalyst control centerben tudsz bűvészkedni a színekkel és egyéb beállításokkal, olyanra állítod be amilyenre csak akarod
-
Kbali
nagyúr
válasz hali.papa #23917 üzenetére
Hi!
1. legyen róla adás-vételi szerződésed, az eladó adataival (esetleg kérni az eredeti számlát, garlevelet, gyári CD/DVD-t - ha volt).
2. ennek birtokában szériaszám alapján bizonyos gyártók kiadják, hogy náluk bejelentették-e, mint lopott gépet (pl.: Toshiba, Lenovo, Dell, HP...)De! teljesen biztos így sem lehetsz egy kéz alól, használtan vett gépnél.
-
kosarob8
aktív tag
Sziasztok!
Érdekes dologba futottam bele a minap és szeretném a segítségeteket kérni, hátha látott már vki ilyet.
Adott egy Acer Aspire 1640 notebook, benne egy 60GB-os PATA hdd és egy Pioneer dvd. No, a 60GB-os winyó beadta a kulcsot, most kicseréltük egy 160GB-os Samsung winyóra és telepítettem volna az XP-t, de egyik eszközt sem észlelte a gép - BIOS-ban néztem. Visszaraktam a régi HDD-t tökéletesen látta mind2t, raktam bele másik DVD-t próbára, azzal sem volt hajlandó felismerni az eszközöket. BIOS-ból a legutolsó van fenn rajta, megnéztem. Kipróbáltam DVD-nélkül a gépet, így felismeri a winyót - most így adtam vissza az ismerősnek. Próbáltam volna a winyót jumperelni, de Slave-ben ugyanúgy nem ismerte fel, Cable Select-tel pedig BIOS-ba sem tudtam belépni.
Van valakinek vmi ötlete, hogy mit lehetne csinálni?
Köszi előre is. -
viktorhmv
senior tag
Sziasztok!
Régebben lehetett hallani olyan Notebook-hoz gyártott külső VGA-ról amivel jelentősen meg lehetett növelni noteszgépünk grafikus teljesítményét. Gondolok itt pl. a Graphic Booster Mobility Radeon HD3870-re. Mit tudtok erről? Manapság mennyibe kerül? Érdemes-e ilyet vásárolni?
Előre is kössz a válaszokat
Grafikai és arculattervezés. Ezzel foglalkozom hivatás szerűen. Ha szükséged van egy lelkiismeretes tervezőgrafikusra akkor dobj egy PÜ-t nyugodtan. www.viktorsebok.com
-
kosarob8
aktív tag
válasz themebuilder #23921 üzenetére
Ha csak a 160as van benne akkor tökéletesen megy, sikerült is rá xp-t rakni, bár nem volt egyszerű történet
Szal a winyó műxik, fenn is van rajta XP - átklónoztam a régi winyóról. De ha berakom mellé a DVD-t akkor egyik eszközt sem ismeri fel. -
félisten
Ne haragudjatok a fárasztó kérdésért, de melyik az a két-három gyártó akik nem engednek feltenni pl. AMD drivert, csak a sajátjaikat?
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
legenda
válasz Plazmacucci #23925 üzenetére
nem a nem engedésen van a hangsúly, a lényeg az lenne, hogy az illesztőket bizonyos esetekben illik több tényező alapján is a notira szabni, a "nyers" illesztő nem minden esetben jó! nem véletlenül erősen korlátozott nagyon sok téren a notis bios és illesztés, az asztali - bármilyen hardvert szinte bármivel párosítok - összeállításával szemben...
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
félisten
-
whited
addikt
sziasztok
a gép: acer 8942g
a probléma:
a kijelző némelyik bekapcsnál olyan a kijelző mintha elektromos zaj bezavarna és csikáznak/feljönnek pixelek(nemtudom hogy fogalmazzam meg rendesen)
1 készenléti állapotba rakás után meg általában elmúlik.
Mi lehet a gond?mit tudok tenni?csak szervízbe vissza?Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
kosarob8
aktív tag
válasz themebuilder #23924 üzenetére
HDD-t jumpereltem már mindenhogy, DVD-t meg nem lehet /legalább is kiszedtem a helyéről de semmi jumpernek nincs hely/
Nem értem mi lehet -
Romeo619
senior tag
Sziasztok nekem 1 olyan kérdésem lenne, hogy a gépemben tudok e cserélni VGAt.
A gép típusa:
NEC Versa S970 Intel® Core 2 Duo – Centrino DuoSpec:
NEC Versa S970 Intel® Core 2 Duo – Centrino Duo, Intel 965GM chipset, 14.1” TFT WXGA (1280x768) Wide, TFT, max 4096 MB DDR2 (2 slots), Intel GMA X3100 video up to 384MB shared memory,Azalia High definition audio, 10/100/1000 LAN, 56k V92, 2.2KG, 6 cell Li-Ion battery, 5200mAh, no proc, no memory, no ODD, no HDD Processor : Celeron-M 430 1.73GHz 1MB 533MHz RAM Kit : 1GB 2 DDR2 PC2-5300 Notebook 667Mhz Notebook Slot in Supermulti DVD-RW, 5x DVD-RAM, 8x DVD±R, 4x DVD±RW, 8x DVD±R DL + NERO IDE Hard Disk Drive : 120GB SATA 5400 2.5"9.5mm
A VGA topikban utána kérdeztem a VGAnak hát elszomorító híreket kaptam ezért szeretnék benen cserélni ha lehetséges.
Elöre is köszi!! -
rroolleerr
csendes tag
Hali,
Asus F3JR laptopom van. Leszeretném törölni róla az open office -t, de nem engedi. A következő üzenetet kapom:
"
Hiba: 1316. Hiba történt a következő fájl olvasásakor:
C:\Windows\Installer\openofficeorg32.msi."
Mi lehet a baja? Amúgy a 3.3 s kiadást szerettem volna feltelepíteni, de akkor is ezt írta ki. Gondolta, hogy ha letörlöm a korábbit, 3.2.1 -t, akkor jó lesz, de nem.
-
Boxi88
őstag
válasz Plazmacucci #23925 üzenetére
Toshiba, Sony, Panasonic (Első bekezdés utolsó mondata)
-
jancsi90
tag
Sziasztok! Van egy Dell studio 1555, nem mükodik a dvd olvasója, zakatol mint állat, vhogy kitisztítani nem lehet, vagy esetleges tanács? Besszippantós optikai meghajtóról van szó. Köszi.
''Ami igazán számít, az az intuíció'' A. Einstein
-
Z86
őstag
válasz jancsi90 #23936 üzenetére
Ezt nem nagyon tudod kipucolni (esetleg sűrített levegővel kifújni belőle a port?), ráadásul az egész burkolatot szét kell szedni hogy hozzáférj.
Ha tényleg nagyon hangos, érdemes lehet felkeresni vele a szervizt (nem régi gép, gondolom még garanciás).[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
jancsi90
tag
Hát az lesz belőle, csak egy halom adat van rajta s vhova el kell mentsem nehogy eltünjön. (még 21 hónap garija van, elég hamar... pedig Dell... mondjuk közel száz dvdt írtam vele, s elég gyakran hordozom).
''Ami igazán számít, az az intuíció'' A. Einstein
-
Boxi88
őstag
Z86
PlazmacucciNincs mit!
-
grex4
aktív tag
hello. lehet kapni notiba való 2.5 beépitő keretet?
olyanra gondolok amit a hp ad a gépeiben a vinyóra szerelve és csavar rögziti a géphez, 3drive guard-os gépbe kell.(oka:én hülye vinyóval együtt adtam el, nemtudtam h az pont nem tartozék)
köc
[ Szerkesztve ]
üdv
-
ZEN1TH
őstag
Üdv. Asus K42JV notim van. A kérdésem az lenne hogy az nvidia vga-t (gt335m) működésre tudom e bírni valahogy XP alatt? Nvidia honlapról leszedett driverek nem akarnak felmenni. Köszi a helpet.
[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/hartmanntamas/
-
rroolleerr
csendes tag
Valakinek ötlete erre?
Hali,
Asus F3JR laptopom van. Leszeretném törölni róla az open office -t, de nem engedi. A következő üzenetet kapom:
"
Hiba: 1316. Hiba történt a következő fájl olvasásakor:
C:\Windows\Installer\openofficeorg32.msi."
Mi lehet a baja? Amúgy a 3.3 s kiadást szerettem volna feltelepíteni, de akkor is ezt írta ki. Gondolta, hogy ha letörlöm a korábbit, 3.2.1 -t, akkor jó lesz, de nem.
-
fabko
tag
Sziasztok !
Aspire One AOA110. Borzalmas lassú valamiért. A Win XP kb. 2,5 óra alatt ment fel, s minden driver feltelepítése után is lassú maradt. BIOS frissítés sem segített. A 8GB-os SSD-nek lehet baja? Win7-tel ugyanaz a helyzet. Mi lehet a baj?
Köszönöm a segítséget!
-
legenda
válasz rroolleerr #23944 üzenetére
szerintem törölve lett az ideiglenes telepítési mappa/fájl, és nem tudja elérni a(z) telepítéshez/eltávolításhoz szükséges állományt!
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
ibor90
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy ha veszek egy ASUS Eee PC 1001p-t amin alapból windows xp van, akkor feltudok helyette rakni rá egy windows 7-et?
Azért kérdezem, mert ezeken van valami Hyper Space, amit nem a power gombbal, hanem a másik oldalon egy külön gombbal lehet bebootoltatni, és az a lényege, hogy pár másodperc alatt kapsz egy felületet ahol netezni, skypeolni, stb tudsz. Csak azt nem tudom, hogy ha ugye rakok fel win7-et akkor ez működni fog-e, mert nem tudom, hogy ez most a biosból megy ez a dolog, vagy simán egy program, amit win7-re is feltudok majd utólag tenni és ugyanúgy működik majd.
Kérem aki tud, segítsen!!! Sürgős lenne!Köszönöm szépen előre is!
-
Z86
őstag
válasz Romeo619 #23946 üzenetére
Ezt találtam a gépedről:
Slot: 2 x SO DIMM.
Support for DDR2 Memory
Type : PC2-4300 (533Mhz) and PC2-5300 (667Mhz)
Expansion:4096 MB max.(2 x 2048MB)
Nézd meg, hogy van-e üres foglalatod. Szerintem ez megfelelő lehet.
Aktív témák
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Hardcore café
- BMW topik
- Horgász topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Óra topik
- Androidos tablet topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HUAWEI Matebook D15 Ryzen7-3700/8GB/512GB
- ÚJ, BONTATLAN, Midnight Black MacBook Air 2024 15" M3 CHIP 8/10 / 8GB RAM / 256GB SSD
- Dell Latitude 3590, 15,6" FHD, I5-8350U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- ASUS ROG STRIX G15 G513IE (R7 4800H, 32 GB DDR4, 3050Ti, 512+512 M2)
- Eredeti (gyári) új, HP (TPN-CA10) 65W notebook töltő
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest