- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
Aktív témák
-
nagyúr
roti: ha Celeronos a gépe akkor tuti, hogy megy benne, de ha Dual-Core-os akkor is nagy valószínűség szerint megy benne. (mert 800-as fsb-hez a minimum a 400-as ram, és a Tiéd 533-as)
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
nagyúr
Nagyon szívesen. Meg tudtatok egyezni?
Ha megvetted, várjuk a tapasztalataidat. Én nagyon jó eszköznek tartom, szállítmányozó cégeknek szoktam HOLUX-ot venni, szinte mindent kibír és minden navigációs programmal kompatibilis!Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
nagyúr
válasz premete #12499 üzenetére
GPS, tuti? Nem GPRS-t akartál írni?
Mert az van benne. Ha esetleg kell a full-os szoftver akkor írj egy privátot, nem akarok itt warezolni. Én anno megvettem; 23 ezer forint volt csak a szoftver, de azzal sokkal jobban megy mint a letölthető DELL szoftverrel. Meg ez tud egy csomó egyéb dolgot is.
A modemet a 630-as ATG-vel együtt már eladtam, csak maradt egy "biztonsági másolatom" az asztali gépemetTelefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
Kamisama
tag
Sziasztok!
Van egy Acer 3692 WLMI szuperjó laptopom. Az lenne a gondom hogy a venti beadta az unalmast, szal ha éppen nem a fagyasztóban akarom használni, 3 perc alatt vagy újraindul vagy kikapcsol. Kérdésem a következő: (bár tudom hogy a google a barátom, de nem találtam rajta semmit) nem tudjátok véletlenül hogy milyen venti kel bele és hol lehet ezt megvenni? 1milla tenksz.
Pá
Agyamra megy ez a rohadt gép...
-
nagyúr
válasz Kamisama #12505 üzenetére
A gyárit tudod bele megrendelni, vagy valahová el kell vinned ahol csak a forgórészt cserélik ki. Az előbbi elég sok pénz. Ajánlom a Notebook Doktor Plusz Kft-t
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
premete
veterán
válasz premete #12507 üzenetére
Másik oldalon
5520 GPS képpel:Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
muskatb
csendes tag
Sziasztok!
A problémám egy Lifebook C1110-el a következő: 160GB-os vinyóból kb 131GB-ot ismer fel, erre meg is csinálja a particiókat frankón, csak hát a maradék huszonpár GB az sehol.... Ennek mi lehet az oka? Köszi! -
-
jasonka
aktív tag
Üdv !
Temethetem a videokártyát ?
http://kepfeltoltes.hu/view/090310/videoktya_hiba_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
(Fujitsu-Siemens Amilo Pro 1536, Intel Core Duo T5500 / 1,66 Ghz, 1 GB RAM, X1400 Mobility Radeon ktya - nem garis )
Mondjuk csak ilyen - nagy erőforrás- igényű - szimulátor alkalmazásokban jelentkezik...
(Korábban simán mentek...)Állandóan megy alatta egy 2 ventis külön notebook-hűtő - 35-36 fok körüli a HDD...
A drivert már cseréltem - a kártya cserélhető egyáltalán ? Csak szervízben ?
Nem lehet, hogy "csak ki / elcsúszott vmi ?"Hja kérem ! A Belváros !...
-
jasonka
aktív tag
Mind2-nél jelentkezik...
És ezt az elszakadást - ktyacsere nélkül - nem lehet javít(tat)ani ?
CSAK ezeknél a "nagy hardverigényű" alkalmazásoknál jelentkezik (egyelőre )....
Később ez egyre fokozódni fog "sima, egyszerű" képalkotásnál is ?
[ Szerkesztve ]
Hja kérem ! A Belváros !...
-
xedos
addikt
Úgy emlékszem voltak olyan alaplapok amelyek a címzés miatt csak 132G-ig kezelték a winyókat...
-
nagyúr
válasz muskatb #12523 üzenetére
Nézz utána, hogy van-e esetleg BIOS frissítés rá ami kezeli a nagyobb merevlemezeket.
Ha nincsen akkor is megoldható, ha szét particionálod. Igaz így a hdd "második" fele csupán logikai meghajtó lesz =nagyon nehéz róla adatot menteni) de megnyered azt a kb 20 GB-ot.Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
Des1gnR
őstag
Heló!
Egy Acer Aspire 5720G-m van és az a gondom, hogy CPU-z szerint mindig visszaveszi üresjáraton a szorzót 6× osra és így ugye 800Mhz-en fut a proci és ezzel csak az a gondom, hogy így vista alatt sokszor beszaggat a zene...a biosban nem lehet kikapcsolni...
Létezik valami más megoldás?v+FF2lWBoI8RKD7176twPQoCFN6asdnG4s4NmMBKztabEWaFJmP8G6OCJiCJMWcJXwDrpRYTGyF5/W+spqFwWQ==
-
legenda
válasz Des1gnR #12526 üzenetére
a használt energiagazdálkodási séma részletes beállításaiban a processzor minimum értékét húzd fel - alapon csak a csúcsteljesítmény sémában van 100%-on, és ott is csak hálózati táplálásnál! a közepes és az alsó sémában 5% a minimum, ha felhúzod maximumra, akkor sosem esik le a proci órajele!
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
jasonka
aktív tag
Írtam egy szervíznek is - elküldtem a hibajelenséget :
"A készülék nagy valószínűséggel VGA board hibás.
Az alkatrész ára (jelenlegi árfolyamon): 92.520+áfa.
A kollegák munkaóradíja: 7000+áfa..."
(Figyeljétek meg a 12519 - 12530- 12531 hsz-pkban szereplő összegek finom, de határozott emelkedését !.....)
-
jasonka
aktív tag
Azt hiszem addig is jobb, ha "tartózkodom" a notebook-ot leterhelő alkalmazások futtatásától - remélem nem fog rohamosan romlani a helyzet "sima" háttérképnél, képnézegetésnél, betezésnél...
-
veterán
válasz jasonka #12531 üzenetére
Ez az ár alaplapcserére mutat.Gondolom ők nem rendelkeznek chip cseréhez szükséges eszközökkel,és az egyszerübb utat választották.
Egyébként az alaplapcsere nálunk is hasonló árban lenne,talán egy tizessel kevesebből is kijönne,de nem éri meg.
Egyébként a helyzet szerintem romlani fog ahogy használod a gépetduree54
-
-
jasonka
aktív tag
-
muveszur
addikt
Sziasztok! nagy problémám van:
Van egy Lenovo N500-as noti meg egy Samsung le32r82 lcd tv, melynek felbontása 1366x768. Intel GMA 4500-as egység van a notiban.
A helyzet az h ezt a felbontást sehogy se tudom beállitani, mert nincs ilyen a lehetőségek között. Tudna nekem vki segiteni? Előre is köszönöm! -
nagyúr
válasz muveszur #12538 üzenetére
Próbáltad HDMI kábellel összekötni? Elméletileg azzal rendesen felismeri és beállítja a felbontást. (nekem egy ASUSos van amiben ugyancsak 4500-as van és azzal működik rendesen)
-
nagyúr
válasz jasonka #12540 üzenetére
Tényleg, szétszedted már a gépet? Mert az a kérdés, hogy külön MXM szabványú VGA board van benne, vagy alaplapra integrált. Mert ha külön VGA kártyás, akkor itt a PH-n árulnak egy páran VGA board-ot és kicserélni Te is tudod.
-
-
vargapter
csendes tag
Hali ha 4gb ram van a notebokomban és 512 es videokari akk játékok jobban mennek elvben vistan vagy drivergondok miatt nem?
ill vistára igaz, hogy csak 2 gb ramot tud egy programhoz címezni ezt ki lehet küszöbölni előre is thnx., -
vargapter
csendes tag
Hali ha 4gb ram van a notebokomban és 512 es videokari akk játékok jobban mennek elvben 32 /64 es vistan vagy drivergondok miatt nem?
ill vistára igaz, hogy csak 2 gb ramot tud egy programhoz címezni ezt ki lehet küszöbölni előre is thnx.,
Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Wise (ex-TransferWise)
- Gaming notebook topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Hardcore café
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1165G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- i5 Fujitsu Lifebook S751 Laptop (törött)
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- MacBook Air 2015 CTO(2017) 13" i7 8/256GB magyar bill.
- ASUS ROG Strix G15 Gamer laptop , R7 4800H , RTX 3050 Ti , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 144Hz
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 (AMD Ryzen 7 4800H, 16 GB DDR4, NVIDIA GeForce RTX 2060 6GB, 1TB SSD)
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Blue Black 165Hz/15"/FullHD/5600h/3050Ti/16/512
- Intel 8260NGW WiFi modul
- HP 250 G3 alkatrészek
- Lenovo IdeaPad 330S (15,6" full HD, AMD Ryzen 5 2500U 8 GB DDR4, AMD Radeon 540, 512 GB SSD)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest