Aktív témák
-
iknight
senior tag
válasz harley #10799 üzenetére
Nekem van G1S-m gyárilag én nem kaptam hozzá xp drivereket, és az asus honlapján sincs csak vistas driver hozzá. Egy nem hivatalos weboldalról szereztem hozzá drivereket, de a videókártya nyűglődött xp alatt, nem volt jó. Én mindenképpen a vistát ajánlanám hozzá.
Akik jó békét tudnak kötni, azok sohase győznek a háborúban.
-
legenda
válasz harley #10799 üzenetére
hivatalosan nincs xp támogatás az asus által a g1s notinál, csak vista 32 bit és vista 64 alá lehet illesztőket és alkalmazásokat letölteni!
a porcikat itt tudod összehasonlítani; Mobile-Processors-Benchmarklist
SymbianOS; az asus notiknál nem kimondottan csak drága írók vannak; megeszik az olcsóbb lg, matshita...stb írókat is, sőt sokat eleve ilyenekkel is árulnak!
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
iknight
senior tag
válasz Kolondrum #10800 üzenetére
Mivel a toshiba hardware gyártó, és a saját laptopjába, nyilván a saját dvd iróját teszi bele, és nyilván csak azzal megy. A laptopokat nem igazán lehet fejleszteni, a ram és a merevlemez az amiket érdemes a többi, már veszélyes, macerás és nem is nagyon lehet. Szóval a lényeg a lényegben, amit megveszel az is marad amig ki nem dobod. Bár mondjuk olyna cégek, mint pl az acer aki nem gyártó, valszeg más dvd irókat is fogad, denem biztos. Érthető a lista, nemscak azért hogy vedd meg a drágát, hanem azért is mert nembiztos hogy bármi működik vele.
-
AXisBOLD
addikt
mostanában írtam a lenovo 3000 N500 notebookomról, hogy induláskor kerregett az optikai meghajtó.
most kicserélték egy másik szériára, ami induláskor csendben van viszont bizonyos cd-knél szét akarja rázni a gépet.
office 2003-mat felraktam, cd-ről halgattam zenét, dvd-t töröltem/írtam normálisan hangos volt, de mikor betettem az Icon7 egerem driver cd-jét zörgött mintha ki akarna esni, egy régi pc guru cd-vel is ezt csinálta, meg egy dvd-ről mikor levettem egy 100 megás filet akkor is. érezhetően gyorsabban pörög ezeknél és zörög a burkolat fölötte-alatta.
most én vagyok ennyire szerencsétlen vagy a lenovo ennyire fos?
légyszi valamit szóljatok hozzá!!!
[ Szerkesztve ]
Aurea mediocritas
-
félisten
válasz iknight #10803 üzenetére
Igen azt mondták h az acer nem macerás laptop!
Hát nem tom haver baja (amúgy ez miatt bukott sok sok tízezret ugyanis csak dvd íróval vették vna meg a laptopját) nem enyém de engem zavarna h nem nagyon tudok variálni ha elavul! Arra el tom képzelni h asztali mellé irodai célokra, net, office, ilyenek!Véletlen nem tudjátok az atom laptopok mennyivel lassabbak a rendes társaiknál?
[ Szerkesztve ]
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
iknight
senior tag
-
legenda
válasz AXisBOLD #10804 üzenetére
a legtöbb pc újság mellékletes cd/dvd lemezeit hagyjuk inkább! némelyik úgy üt, meg olyan pocsékul vannak ráragasztva a cimkék, hogy amint felpörgeti egy író/olvasó, egy régi porszívót is megszégyenítő hangja van... noti meghajtóknál ez a probléma hatványozottan jelentkezhet!
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
sNORh
addikt
válasz harley #10809 üzenetére
T5750: 2Ghz, 2Mb L2, 667Mhz, 65nm
T5250: 1.50 GHz, 2Bm L2, 667Mhz, 65nmAz önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
legenda
válasz harley #10809 üzenetére
olyan alkalmazások futtatásakor mutatkozik látványosan a különbség, amik jobban hajtják a procit! net, world, excel és hasonlóknál kevésbé - alig - veszed észre...
mondjuk egy g1s esetén illene picivel erősebb proci, mint egy t5250 a 8600m gt mellé...Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
iknight
senior tag
Én nem is láttam még G1S-t ilyen procikkal, az enyémben a t7500-s van. Egyékbént valakinek van tapasztalata a dell xps m1530 al? Jó gépek?
-
spln
tag
Üdv!
Kérdésem a következő:
Acer TravelMate 2413NLC-ben milyen csatlakózású a dvd meghajtó?
Sajna egy ismerős gépében meghalt és cserélni kéne, de nem tudom most szétszedni.
Ha valaki megmondaná, milyen kell bele akkor utána tudnék már nézni, hogy milyet, meg hogy kb mennyibe fájKöszi!
[ Szerkesztve ]
"Danger! Avoid death!"
-
-
iknight
senior tag
-
-
zocsi_
tag
válasz iknight #10825 üzenetére
sziasztok!
járatlan vagyok a témában szóval ha nagy hülyeséget kérdek nézzétek el nekem.
rightmark progi segítségével látom hogy a proci 800MHz-en müxik.gondolom ha valami komolyat csinálok ez automatikusan emelkedik.
ugytom a program segítségével lehet állítani hány MHz-en mennyen a proci, viszont nemtudok angolul.
1. kérdés: van magyar változata a programnak?
2.:ha emelem az órajelet gyorsabb lesz tőle a gép?Kösz
-
VINIKOR
senior tag
Nem tudjátok hogy néz ki a közép-európai billentyűzet (még nem magyarított)? Képet tudnátok linkelni?
-
Andre1234
aktív tag
THX.
még nem tudtam megnézni, de igazából (épp net szolgáltatót váltok) néztem mar a biost de semi energia managemantre utaló dolgot nem láttam.cpuz vel nézve a procit az órajel vezérlés nem megy 1 fikarcnyit se.majd 7végén nekiülök.tesóm pumáján viszont nagyon patettül megy az órajelvezérlés.Ha x tart végtelenbe, akkor a prímek reciprok szorzatának negáltja 0-hoz tart...
-
Dusee
őstag
Üdv!
Az lenne a kérdésem, hogy van egy HP Compaq NX6310-em, és nemműködik az usb!
Bővebben: Tegnap este még mentek az usb-re dugott eszközök (egér, cam, teló, etc.), és ma meg már nem hajlandó felismerni semmit!
Mi lehet a baja?
Köszi![ Szerkesztve ]
-
senior tag
Adott egy Acer Aspire 5730z
Most vettem vadi újan, linux van feltelepítve rá és szeretnék rá telepíteni Xp-tMikor berakom a bootos cd-t teljesen elmegy odáig hogy fel kéne ismerni a partíciókat ilyenkor kijön egy kékhalál
Gondolom valami a meghajtóval nem stimmel.
essexboy
-
Dusee
őstag
válasz essexboy #10834 üzenetére
Hi!
A Biosban kell állítani, hogy a merevlemez ne native sata-ban menjen, vagy pont abban kell (már nem emlékszem)!
Nekem is úgy volt beállítva, akartam feltenni egy uj xp-t, azt írta ki nekem speciel, hogy nincs hdd, átállítottam és ment!
Lehet nem ez lesz a megoldás a problémádra, de proba cseresznye!Mod: Látom megoldódott, akkor csak ez volt a baj!
[ Szerkesztve ]
-
lakisoft
veterán
-
sanzi89
addikt
Üdv.
A nyáron vettem egy ASUS M51VA notebook-ot, és mostanában csinál néha olyat, hogy egyszerűen kifagy. Terhelt vagy terheletlen állapotban, néha egymás után óránként, aztán napokig semmi. Nagyon nem tudok mire gyanakodni, mert teljesen más helyzetekben adja meg magát. Amúgy restart után minden rendben. Hogyan lehetne utánanézni, hogy mi tesz be a notinak? Vista x64 Ultimate van feltelepítve.
"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."
-
-
Imibácsi
aktív tag
Hi!
Lenne egy kisebb problémám. Van nekem egy PR210X-070HU subnotim, már többször írtam róla tesztet is. Na most az utóbbi időben nagyon durván elkezdett jobb csuklónál melegedni. Majdhogynem megsütögette kicsit a vénáimat egy sima firefox használatnál vista alatt. Ugyebár - ha ismereteim helyesek - az északi hídba (AMD RS690T) van integrálva a videókari chipje is (Radeon X1270). Aztán lehet rosszul tudom, de az fix hogy ez a chip izzik állandó jelleggel. Na de a lényeg, hogy a minap gondoltam szétszedem a masinát kiganézni. Porcicákat leszedtem a vákumcső bordájáról, kifúvattam a ventit. No és végül leszedtem az orbitális bordát, ami a procit meg a két hidat takarja. Míg a procin volt valami szürke micsoda (igazából nem is paszta, hanem egy szürke gumis anyag), addig a két chipen csak egy lila szövetszerű paca. Leszedni nem volt pofám, de kicsit megigazgattam, azóta nem forrósodik. Na már most a kérdésem az lenne, hogy mi az a lila paca a chipeken, és használ-e ha azokat leszedem és nekiállok pasztázni?
Egy Isten, egy család, egy élet, egy barát, Egy csepp vér, egy csepp könny, egyszer lenn, egyszer fönn, Egy nép és egy lélek, egy ország, egy érdek, Egy becsület, egy szerelem, egy mikrofon ez mindenem.
-
HXY
addikt
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy a Fujitsu Siemens LifeBook E8310-es szériára mindre 3 év gar van?
A garanciáztatáshoz elég a gép sorozatszáma?
A sorozatszám alapján utána lehet nézni valahol, hogy mennyi garancia van?
Ja és világgarancia van ezekre a gépekre?
A Dell Latitude és a Lenovo ThinkPad sorozatnál ezek mind adottak, és mivel a Lifebook egy kategória ezekkel, ezért lennék kíváncsi a fenti kérdésekre. -
brocki
csendes tag
Sziasztok
A következőkben kérnék tanácsot:
Adott egy kb 3 éves Acer Aspire 3002LM laptopom. A szokásos recoverys partíciós téma volt, amit annak idején formázás nélkül összebontottam (Partition Magic) a C meghajtóval. Rendben is volt, csakhogy a windows telepítő nem tudta formázni ezután a winyót. Most egy külső keret segítségével leformáztam (Vista alatt, nem tudom, számít-e), és miután kiszedtem és visszatettem, a gép (telepítő CDvel) még a boot képernyőt sem mutatja. Az LCD háttérvilágítása sem kapcsol be.Előre is köszönöm a válaszokat!
-
sanzi89
addikt
Egy gond van, hogy soha nem használtam az eseménynaplót, így nem igazán tudom értelmezni amit kiír.
"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."
-
Magnum_
nagyúr
sziasztok!
ha barátnöm FuSija bekapcsol, de a képernyő tök sötét marad, mit tegyek?
I humbly and respectfully decline™
Aktív témák
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- Eladó SurfacePro 5 gyári billentyűvel, rossz akksival!
- 2021 Macbook Pro 14 - M1 PRO - 16GB - 512GB - HU - gar 2025.07
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- LENOVO Thinkpad L14 GEN 3 / i5-1245U / 16GB RAM / NVME SSD 240 GB / FullHD / Win 11 Pro TÖBB DARAB!
- Lenovo L15 Ryzen 7 5850 8 mag 16 szál Zen2 Radeon Vega 7 16Gb Ram Garanciával
- Lenovo L15 Ryzen 5 4650U Zen2 Radeon Vega 6 16 Gb Ram FullHD IPS Garanciával
- Lenovo X395 Ryzen 7 3700U Zen Radeon Vega 10 16 Gb Ram 512Gb NVMe Garanciával
- Lenovo E14 Ryzen 5 5500U Zen 2 Radeon Vega 7 16 Gb Ram Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs