- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Android szakmai topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Instagram közösségi fényképezés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
Aktív témák
-
Yareus
csendes tag
Sziasztok. az intel gma 4500mhd és az intel gma x4500hd között mi a különbség?Igazából két laptop közül kell választanom, az egyikben van egy t2410-es 2.ghz-es proci az x4500hd-val, a másikban pedig egy t3200-es 2ghz-es a sima 4500mhd-val. egyéb konfigban a gépek megegyeznek, márka részemről nem számít.
köszönettel,
YareusAcer 5730Z - Intel Pentium dual-core 2Ghz, 3Gb DDR2 667Mhz, 320Gb, Intel GMA 4500MHD, Logitech MX 518.
-
simos
tag
Hi All!
Kis segítségre lenne szükségem!!!
Vásároltam egy Acer 5730Z laptopot, Xp-vel használom.
A hang változó időközönként recseg és akadozik.
Közvetlen bekapcsoláskor szinte biztos, majd kis idő elteltével , javul a helyzet.
Próbáltam a gyári driver-ét is (elvileg a lagújabb) és próbáltam régebbit is:
5.10.0.5423
5.10.0.56...Még annyit, hogy KLITE 4.3-at használok a gépen. (ha estleg így könnyeb)
~~~ Esetleg akadhat ezzel?Előre is KÖSZÖNÖM a segítséget
-
Attix82
addikt
Hali. Kene segitseg....Toshiba A110-293 model 512 DDR2 memoria van benne, vettem hozza 2x1 giga Kingmax 667Mhz DDr2 modult....es nem indul, indulaskor csipog 1 3 3 1 -et.
Surgos segitsegre lenne szuksegem! THx
-
simos
tag
válasz SG3rg0 #10453 üzenetére
Szevasz Zerge
Már ez is megtörtént ! Új rendszer 4 fajta driver, codec stb....
Egyszerűen nem jó!
Az a leg gyakoribb, hogy csak indítás után csinálja.
Lehet hogy hülyeségnek hangzik, de lehet hogy bemelegszik és akkor jó?
Nem hinném hogy létezik ilyen de már semmi sem lehetetlen.Szerintem vissza fogom vinni Gar-ba !
Mert már nincs ötletem ! -
legenda
válasz Attix82 #10455 üzenetére
PSAB0 vagy PSAB6 verzió?
amit kipróbálhatsz;
- bios default
- bios frissítése (ha nem a legújabb van fent)
- memóriák cseréje (úgy, hogy viszed a notit is! végszükség esetén próbálj bele 533 mhz-es modulokat - a gyártó csak ilyet javasol bele!)Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
DocHoliday
csendes tag
Sziasztok!
Remélem tud valaki segíteni. Egy Toshiba L30-134 típusú notebookról lenne szó, a kérdés pedig az lenne, hogy IDE-s vagy SATA-s DVD-íróval szerelik ezt a típust?
Előre is köszönöm!
Lumia 1320
-
xcbiker
addikt
válasz DocHoliday #10461 üzenetére
miért lényeges ez?
Egyébként IDE-s, de nem egyezik a csatalakozója a hdd-knél és asztali dvd-knél lévővel.Notebook javítás, BGA chip csere. Adatmentés Sérült Adathordozókról.
-
DocHoliday
csendes tag
válasz xcbiker #10462 üzenetére
Köszi szépen! Azzal tisztában vagyok, hogy nem egyezik. A kérdés azért lényeges, mert egy hölgy ismerősömnek tönkrement a DVD írója, és megkért, hogy nézzek neki egyet, csak sajnos épp nem volt nálam ilyen gép, és sehol sem írták. Röviden ennyi.
Ja, és mégegyszer köszi!
Lumia 1320
-
P.e.t.ya.
senior tag
Üdv mindenkinek. Segítsen vki mert megőrülök
Van rá vkinek vmi ötlete,h egy R52-esben miért nem működik
egy M770-es proci,amikor az M760-as gyönyörűen megy benne?
BIOS-t is most toltam fel rá(1.29)...és így sem akarja az igazat
Előre is köszönöm -
xcbiker
addikt
válasz DocHoliday #10463 üzenetére
Én noti optikánál még nem láttam az ide-sen kívül másmilyet... (max az átalakítók miatt lehet más a csati)
De ha te látsz sata-st, akkor kérem, hogy szólj!Notebook javítás, BGA chip csere. Adatmentés Sérült Adathordozókról.
-
spyduck
nagyúr
Olyan vki aki a HP szervízben dolgozik vagy HP marketinges dobjon már rám egy email-t, fontos kérdésem lenne.
köszönet -
legenda
válasz xcbiker #10465 üzenetére
nec_ad-7590s - gyártói link; nec_ad-7590s
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
-
P.e.t.ya.
senior tag
Megfagy az EC. Kiírja a please stand by -t,és bő 10perc után is
ez volt. Hol tudom megnézni a jelenlegi verziót? -
P.e.t.ya.
senior tag
1.04 -es maradt. Nem akarja az igazat
-
Shadowfax
addikt
válasz P.e.t.ya. #10482 üzenetére
A BIOS-ban: Determining which version is installed
-
enerdzsájzer
tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy optikai meghajtót kellene cserélnem egy gépben.Van is egy nekem bontva, csak a baj az hogy a kettőnek nem ugyanolyan az előlapja.Azt látom hogy nincs egybe a tálcával, de le lehet szedni az előlapjukat hogy kicserélhessem őket?Fel lehet rakni egyiket a másikra?
Csak azért kérdezem mert most nem leszek otthon keddig és nem tudom megnézni, viszont a srácnak meg válaszolnom kellene hogy ki tudom-e cserélni.
Előre is köszi!!
-
Retro11
senior tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy a WUXGA felbontásu notebook-on milyen kisebb felbontásokat lehet választani?
Mert tudom, hogy kevés a 9600M GT még húzva is az 1920x1200-hoz, de olcsón tudnék hozzá jutni. Mégis csak 18coll és HD felbontás.
Szerintetek? Vagy vegyek kisebb kijelzővel szereltet?
Köszönettel: Retro11
-
legenda
válasz enerdzsájzer #10490 üzenetére
aki ennyi infó alapján válaszol a kérdésedre, az minimum látnok legyen?
csak mert eltérő gyártó esetén, esetlegesen más és más lehet az előlap rögzítése/felfogatása!Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
R-Sakraf
csendes tag
Hi
Valaki okos okosságára lennék kiváncsi azzal kapcsolatban miszerint:
Lecseréltem a kőkorszaki asztali gépemet egy Hp 6735s notira. Gondoltam nincs nagy játékigényem, és jobban tudom hasznosítani. A call of duty 1-et viszont évek óta imádom, és ha játszani akarok azt nyomom hálózatban. Valamiért viszont szaggat a játék. Arra nem is merek gondolni hogy a gép nem bírja, mivel ez egy kis gépigényű dolog.
Gép adatai: AMD dualcore ql-60 1.9 GHz,ati radeon hd-3200 250 Mb, 2Gb 800MHz RAM.
Egyéb: Vista basic oprendszer, direcx 9c telepítve, és bejelöltem az XP sp2 kompatibilitást.Mi lehet a gond?
-
Matthewsz
aktív tag
Notebook Hardware Control
hellow, kérek szépen valakit, aki már csinálta, hogy írja le részletesen, hogy hogy kell a ventilátor sebesség állítását aktiválni?
iasl.exe-ig eljutok, de mivel nem nagyon értek a parancsokhoz, ezért nem sikerül...
már órákat szenvedtem vele sikertelenülköszi
[ Szerkesztve ]
-
lujo10
aktív tag
Sziasztok!
Ebbe a gépbe, [link] melyik RAM-ot vegyem?
[link]
[link]
[link]
[link]
Én talán a Buffalo-t választanám, ja 2x1Gb-ról lenne szó.[ Szerkesztve ]
Egy igazi férfi Internet Explorer-t használ -> Kaland, veszély, kockázat. (Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm Uram, hogy legalább nem hullámzik!") Navigare necesse est, vivere non est necesse. Ja és Széles Utat!!!
Aktív témák
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- Eladó SurfacePro 5 gyári billentyűvel, rossz akksival!
- 2021 Macbook Pro 14 - M1 PRO - 16GB - 512GB - HU - gar 2025.07
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- LENOVO Thinkpad L14 GEN 3 / i5-1245U / 16GB RAM / NVME SSD 240 GB / FullHD / Win 11 Pro TÖBB DARAB!
- Lenovo L15 Ryzen 7 5850 8 mag 16 szál Zen2 Radeon Vega 7 16Gb Ram Garanciával
- Lenovo L15 Ryzen 5 4650U Zen2 Radeon Vega 6 16 Gb Ram FullHD IPS Garanciával
- Lenovo X395 Ryzen 7 3700U Zen Radeon Vega 10 16 Gb Ram 512Gb NVMe Garanciával
- Lenovo E14 Ryzen 5 5500U Zen 2 Radeon Vega 7 16 Gb Ram Garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest