Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • GH111

    csendes újonc

    válasz woodworm #7103 üzenetére

    Üdvözlök Mindenkit!

    Olvastam a válaszokat és köszönöm mindenkinek. Megpróbálok kimerítően válaszolni a tudásomhoz mérten.

    Az elmúlt napokban hetekben volt szerencsém összehasonlítást venni a különböző készülékek tudásából, navigációs képességükből. AMI biztos, hogy a nem navigációra szánt eszközök az úgynevezett Androidos készülékek helymeghatározó képessége alul marad a ténylegesen navigációra gyártott gépekénél.
    Kérem ezt a dolgot a későbbiekben nem firtassák, ezt a legnagyobb tisztelettel kérem.

    Már tudom hogy ténylegesen céleszközre kell. Win CE rendszerrel. Egy autós térképpel és egy úgynevezett topográfiai térképpel.
    Hogy miért a kettő? Amit eddig szemmel láttam, abból az derült ki, hogy a navigáció, amin IGO volt, ha azt érzékeli, hogy az jel letér az útról ( kocsi útról ), enyhén összezavarodik.
    Ez úgy tudtam látni, hogy autóból kiszállva és átlépve egy füves pusztára már nem volt képes a helyzetet megmutatni.

    Erre az esetekre, már tudom létezik domborzati, úgynevezett topográfiai térkép, ami mutatja akkor a helyünket ha a Badacsonyban egy kis sziklán ülünk.

    Egy példát mutattak, hogy ez mutassam meg. Sajnos ezt és még domborzati térképet navigáción működve nem volt lehetőségem látni, de azt mondták ez az elképzeléshez a megfelelő:

    http://www.garmin.hu/category/terkep-kategoriak/topografiai-terkepek

    De sajnos ez Garmin gyártmányú térkép és nem használható az említett rendszeren, ahogy nekem elmondták.

    A segítségkérésemre válaszul. Ami biztos, a legjobb olvasatomban, hogy megosztani ezeknek a gyártóknak a térképeit nem szabad és tanácsokat adni nyilvánosan az elérhetőségeikről nem szabad. ( A nyilvános rész aláhúzandó. )
    Amit szabad, az a kérés és a segítők, ha úgy akarják, úgynevezett Privát formában bárhogyan segíthetnek bárkinek. Mert ez már nem nyilvános.

    Utolsó sorokban: A megoldandó rész, most már csak az hogy egy Európa, ( de elég Magyarország is ), domborzati térképet mutasson valaki és az igazi kihívás, hogy ezeket, úgynevezett SD kártyákon, mint autós és domborzati használhatóvá tegye nekem, mert én már sajnos ősz fejjel erre nem leszek képes.

    Tisztelettel Mindenkinek.

    Ebay-ről rendelni tudó, segítőkész partnert keresek, http://hardverapro.hu/apro/ebay-rol_rendelni_tudo_segitokesz_partnert_keresek

Új hozzászólás Aktív témák