- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
zso85
tag
Valakinek van esetleg személyes tapasztalata becker transit 50 navigációról???
Aki szivárványt akar látni, annak el kell viselnie az esőt is.
-
<>jana<>
senior tag
Sziasztok! Egy win ce 6.1 es navin, ha le jelszavazták a windowst hogyan lehet bejutni a windowsba leg egyszerűbben? Egy Tilborg 1160-as naviról van szó. Romot sajnos nem találok hozzá sehol.
-
<>jana<>
senior tag
Csak le jelszavazták Viszont nincs virtuális billentyűzet amivel beírjam a kódot, innentől a navi használhatatlan.
wayteq q820 fórumáról idézet. 'Nagyon óvatosan kell bármihez hozzányúlni, mert a gép könnyen elérhetetlen lesz. Ha a Windows CE-hez jelszót állítunk be, mivel nincs billentyűzet nem fogjuk tudni megadni a jelszót. Ettől kezdve a gép normális működése megszűnik!" csak hogy érthetőbb legyen a probléma[ Szerkesztve ]
-
-
Kiky007
csendes tag
Hali!
Lenne egy Mio Spirit 485, amin IGO van.
Bekapcsoláskor egyből indul az IGO. Hiába dugom rá az adatkábelt, nem csatlakozik a számítógéphez.
Tudna valaki segíteni, hogy hogyan lehet elérni így a belső memóriáját?Előre is köszi!
Kiky
-
berboo
csendes tag
A beépített böngésző szélvészgyors, jól kezelhető, de flash támogatás nincs benne, hiszen ezt kiirtotta a Microsoft a Windows Phone platformból.
ez akkor pontosan milyen korlátozásokat jelent ? -
zsolesz6
aktív tag
Sziasztok!
Van nálam egy ATD GP-318B típusú navigáció. Navigációs szoftver nélkül lett vásárolva, tettem rá egy IGO primo-t. Felbontást beállítottam, működik is benne minden, csak műholdat nem talál. Ezt hol tudom neki beálítani? Sys.txt-be kell esetleg beírni valamit? Előre is köszi a segítséget.
-
func93
senior tag
Sziasztok!
Adott egy Wayteq 960BT HD készülék. Elvileg jól állítottam be ezt az elején történő célkereszt a sarkokba tapizás, de valahogy még se jó és ahova tapizok nem érzékeli hanem pl: egy tök másik ikonba lép be. Lehet külsőleg gyári visszaállítást csinálni?
"Nem lehet összekötni a pontokat a jövőt fürkészve, az összefüggések csak utólag visszanézve látszanak." - Steve Jobs
-
Balinov
titán
Sziasztok, nekem nincs ra szuksegem, de aki akarja, az hasznalja el.
25% kedvezmeny a NAVIGON-tol, sajat webshopjukbol. promo kod SUMMER2013
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
PLaci58
addikt
Írd be a registryjébe az eredeti értékeket :
[HKEY_LOCAL_MACHINE\HARDWARE\DEVICEMAP\TOUCH]
"CalibrationData"="1992,2092 837,1242 841,2917 3229,2932 3306,1226"
"XYOrder"=dword:00000000
"MaxCalError"=dword:0000000F
"gpio"=dword:00000004Vagy van valami program amit SD-re másolva lehet kalibrálni az érintő panelt, de nem ugrik be a neve.
Majd jön gipsz kolléga és egyből vágja a dolgot."Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
zsolesz6
aktív tag
Sziasztok!
Egy haverom vett még anno 2005-ben egy Becker B7977-es típusú navigációt. Állítólag ingyenesen frissíthetné, de nem tudja hogyan kell. Úgy láttam, hogy Navigon rendszer van rajta. Ha letöltök egy Navigon Freshmap EU 40 2012 Q3-at, és felmásolom SD-re, akkor azzal menni fog? Ahogy látom SD-n csak a mapok vannak, maga a navi szoftver az a készüléken van. De javítsatok ki ha tévednék.
-
angyalbandik
csendes tag
Sziasztok!
CNS Globe Smart GPS navigációm van. Abban kérném a segítségeteket, hogy a bal alsó sarokból eltüntettem a Start menü indító ikont, nem tudom visszaállítani.
Előre is köszönöm a segítséget!
Üdv! András -
LámaZ
addikt
Atyaúristen!
Ez már nem kérdés.Legyen minden jó!
-
zsolesz6
aktív tag
Na akkor ismét felteszem a kérdést, hátha valaki tudja a megoldást!
Adott egy Becker B7977-es GPS navigáció. Navigon szoftver van rajta, de 2005 körüli, és frissíteni kellene. Leszedtem hozzá egy 2012 Q3-as csomagot. Ugyan az a felépítése, mint az originak, tehát van egy RealityView mappa, benne .jct fájlok, illetve a gyökérben .map kiterjesztésű fájlok. A régieket felmásoltam a gépemre, majd töröltem SD-ről, és felmásoltam a friss csomagot. Erre azt írja a navi hogy nem talál térképet, vagy nem ehhez a szoftververzióhoz való. Mit tudnék ezzel csinálni? Találtam továbbá egy komplett Navigon frissítést, ami magát a szoftvert is frissíti, illetve manuálisan kell lecserélni erre a friss verzióra a készülék memóriájában. De ebbe még nem mertem belevágni, mert nincs róla pontos, részletes leírásom. Illetve itt nem is találtam olyat mint pl a saját WayteQmnál, hogy megadjam neki hogy honnan indítsa a készülék a navigációt, tehát hogy hol keresse a navigon.exe fájlt. Előre is köszönöm a segítséget.
-
jeska
tag
Szevasztok olyan kérdésem lenne hogy van egy Navon GPS em es hogy tudok e rá Igo-t telepíteni pontos típusa egyenlore nem tudom a System infó pedig csak annyit ír hogy 64 mb ramja van. A kérdés az lenne hogy lehetne e ra telepíteni es ha igen akkor hogyan es Melyiket????
Az ember sohasem csak önmaga: inkább kombinációja mindazoknak, akikkel valaha dolga volt
-
safy
tag
Sziasztok
A problémám egy Mio Moov m400 navival lenne..Kocsiban használva indulás után helyére feltesz, bekapcsol, majd szivargyújtó kábel beledug.Teljesen természetes mozdulat, de ekkor navi képernyő eltűnik, és az usb kapcsolat jel kezd el villogni...Mivel nyaralás közben történt( hurrá), nem tudtam vele semmit sem csinálni.Gondoltam majd itthon megnézem adatkábellel, hogy nem-e megsérült valami a memóriájában a térképpel...De itthon kábellel próbálkozva még egyszer felismerte usb-vel miint adattárolót, de nem tudtam hozzáférni.Ezek után újraindítottam és csak a sárga mio bejelentkező ablakig jut el...sehova sem tovább? Valaki aki nagyon benne van ezeknek a belső világában tudna valamit javasolni? Mennyire javíthatóak ezek?
Köszönöm
Gábor
Xbox one X + LG oled 65" c2
-
fil
őstag
Kétféle iGO Top Map térképpel találkoztam.
pl.
1.) Hungary_83_TM_xxxxxxxx
2.) Hungary_R3_TM_xxxxxxxx
Mi közöttük a különbség? Melyik való Primóra? -
zso85
tag
Sziasztok.
Okostelefon GPS-éthogy tudom megosztani bluetooth-on keresztül laptop-al???
Lehetséges egyáltalán???Aki szivárványt akar látni, annak el kell viselnie az esőt is.
-
aviator
tag
Sziasztok!
Adott egy AMCOR 4400 GPS. Jelenleg egy Igo8 fut rajta, szeretném frissíteni, de sehogy nem járok sikerrel. Nem vagyok profi a témában, úgyhogy szeretnék kérni egy kis segítséget: mit hogyan csináljak, milyen sorrendben, stb.
Köszönöm!
-
safy
tag
-
SzalaiG
addikt
Hali!
Keresek legalább 7" inkább 8"-os androidos navigációt. Létezik?
Eddig két 7" találtam egy Navont és egy Prestigiot.Elvárások:
Android 4.
Legalább 800x480 felbontás és minimum 1,2Ghz proci.
Ha lehet IPS kijelző.A Wayteq a preferált márkám, de minden érdekel ami megfelel a kívánalmaknak.
[ Szerkesztve ]
-
T.adee
csendes tag
Üdv mnkinek!
Az igo08 ram igényét hogyan tudom teljes minimumra venni,úgy hogy még használható?
(3d épületek,domborzat stb már kikapcsolva)[ Szerkesztve ]
-
gipsztigris
addikt
POI-k minimális (csak a feltétlenül szükséges országok legyenek benne), Skin nuku, speedcam csak egy vagy két ország. Egyszóval teljesen alap kell!
Ha full EU-t használsz, akkor nagyobb távolságra tervezést több részeltben terveztess. 4-500 kilométeres szakaszokra bontsd a hosszabb útvonalat.
Ha így is elszáll, akkor sajnos keresni kell erősebb gépet. Én csináltam működő csomagot Mio C220-ra aminek 32Mb !!!! RAM-ja van és szépen működik."Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
T.adee
csendes tag
válasz gipsztigris #4191 üzenetére
Köszi!
Egy Eten X500+ van nálam,full HR után 27Mb körüli szabad ramja van
Az igo 20-22 körül fölszippant futás közben,a maradék sajnos 10-ből 2-3X nem elég,
memóriahiánnyal kidob.Így nem merek elindulni vele sehova.
Csak Mo-van fönt.POI-kat,speedcam-ot kidobhatom teljesen?
Semmi extra nem kell,csak STABILAN vigyen el A-ból-B-be.[ Szerkesztve ]
-
gipsztigris
addikt
ETEN X600-am nekem is volt....de gyorsan el is adtam. Elég egy bejövő hívás navi közben és máris resetelni kell a gépet.
Sajna nem sok jót mondhatok! Ha POI és speedcam-ot nem teszel bele, akkor talán van esélyed használni.
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
T.adee
csendes tag
válasz gipsztigris #4193 üzenetére
Köszi,navi előtt offline-ba teszem mindig.
"Lehámoztam" teljesen az ájgót,most 7-8Mb frí ram van futás közben,remélem bírni fogja.
Más: Azt nem tudod véletlen,hogy ha HR közben nem engedem telepíteni a gyári alkalmazásokat miért nincs magyar nyelv?(Wm6 van rajta)[ Szerkesztve ]
-
draff
aktív tag
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, az iGO8.3 esetében melyik fájlok lennének azok, amelyek a mindenféle sebességi zónákat, út-és táblajelzéseket, és az egyéb, az útközben felbukkanó és váratlannak tűnő dolgokat mind értelmezni szokták?
Arra azért már rájöttem, hogy nem kimondottan a POI könyvtár lenne az, de nem is a MAP könyvtárbeli *.fbl -es térképfájlok. -
draff
aktív tag
válasz gipsztigris #4191 üzenetére
Állítólag - hallottam már én olyan szakmai kifejezést - hogy a "RAM-ot főzni kell".
Persze - gondolom én - mindez egyáltalán nem azt jelentheti, hogy zutty bele a lábosba jó sok vízzel oszt hadd szóljon, ám valami szoftveres-hardveres ügyeskedési beavatkozást bizonyára jelent.Ami aztán - más részről - az egyes nagyokosok szerint kőkeményen varez, mások szerint pedig rém praktikus dolog. De miről is van akkor szó?
Mondjuk egy 64 MB-os beépített RAM-nak esetében? Lesz így belőle 128?
Persze csak virtuálisan? -
PLaci58
addikt
[link]
Tudtommal a sebességhatárok és a táblák a térképben (fbl) vannak.draff!
"RAM-ot főzni kell"
A RAM és a ROM között van kis eltérés. A ROM-ot szokták fözöttnek nevezni, ha valaki saját maga csinál 1-et. Elég komly és drága dolgok kellenek hozzá
ROM-nak nevezzük az alapprogramot, BOOT fájl, oprendszer, felhasználói programok (menü).
A RAM minden kikapcsoláskor elveszti tartalmát (ez nem változott az idők folyamán )
A készülék fizikai adottsága nem változik, esetleg egy optimalizáltabb működést tesz lehetővé. Ez akkor varez, ha olyan változtatásokat csinálunk, ami az eredeti tulajdonságokat alapvetően megváltoztatja.
Pl: futtatni lehet bármilyen programot, nemcsak a gyárilag beállítottat, "rootoljuk" a készüléket, telefon esetében megváltoztatjuk a szolgáltató (készülék) függőséget ...[ Szerkesztve ]
"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
Új hozzászólás Aktív témák
A warezzal kapcsolatos segítségkérés szigorúan tilos a fórumon!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest