- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Azonnali mobilos kérdések órája
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
-
nike_
addikt
válasz Viktor0610 #4952 üzenetére
Nem, már tudom a megoldást.
-
D4rkm4n
őstag
Állítsd be, hogy ne töltsön le a Windows automatikus frissítéseket és akkor nem fog sírni, hogy nem jogtiszta. Szerintem sokan élnek ezzel a megoldással.
Start / Vezérlőpult / Automatikus frissítések
"If you only do what you can do, you will never be more than you are now."
-
Gallaxis
tag
Hát senki nem vett illent Mo-on? (#4922)
Gallaxis
-
Johnnye
csendes tag
Sziasztok! Szerintetek lehetséges N6288-ra Flash Lite-ot utólag tenni?
-
MODERÁTOR
-
Gallaxis
tag
válasz Viktor0610 #4961 üzenetére
A gép -szerintem tökéletes (mármint a mobil és a PC).
Pontos hibaüzenet nincs csak "ERROR"! (több is!).
De állandóan kéri az installációs CD-t.Gallaxis
-
MODERÁTOR
-
AMD Power
titán
Már kezdek bele hülyülni ebbe a sok telefon újdonságba!
-
Hacker75
aktív tag
Sziasztok!
Nagyon amatőr vagyok mobilok terén. Vettem egy e51-et, és szeretnék rá témát, progikat, játékot letölteni.
Nos hogyan tegyem mindezt?
Adatkábellel, vagy kártyaolvasó is elég, hogy rá tudjam másolni a letöltött fájlokat?
És hova másoljam?Előre is köszi a segítséget!
http://www.youtube.com/user/OOooHACKERooOO
-
nike_
addikt
válasz Hacker75 #4966 üzenetére
Én így csináltam:
1. Hozz létre egy Setup-ok (vagy akármilyen) nevű mappát a mem. kártyán
2. A gépen töltsd le a kívánt fájlt netről
3. Csatlakoztasd az adatkábelt (vagy tedd be a kártyaolvasót)
4. Másold a letöltött .sis vagy .sisx fájlt a Setup-ok mappába
5. Húzd le a telót az adatkábelről (vedd ki a kártyaolvasót)
6. A setup-ok mappából rakd fel a fájlt
7. Menj bele a Saját mappába (ide fogja rakni)
8. Élvezd a progit!p.s: Témákat illetve zenéket ha felraktad, magától a Zenék/Témák menüpontba fogja rakni.
[ Szerkesztve ]
-
Stylewars_kp
őstag
Haló all!!
Volna egy olyan problémám h amikor berakom a Nokia 1 gb-s mmc memóriakártyámat a telóba kér egy kódot. ilyenkor mit csináljak? mert vki lekódolta mikor kölcsönadtam neki de kódot nemtok ezer köszönet!
[ Szerkesztve ]
A könyvet mindig ketten alkotják: az író, aki írta, s az olvasó, aki olvassa. Kosztolányi D.
-
nike_
addikt
válasz Stylewars_kp #4968 üzenetére
Formázd le a mem. kártyát gépben. Kártyaolvasót adtak hozzá?
-
nike_
addikt
válasz Stylewars_kp #4970 üzenetére
Akkor format.
-
FiremanOHTP
csendes tag
Sziasztok! Van egy Sagem my411Cv - m és érdeklődnék , hogy lehet-e kóddal függetleníteni v nem? Előre is köszönöm a segitséget!
[ Szerkesztve ]
-
nike_
addikt
válasz Stylewars_kp #4972 üzenetére
Igen.
FiremanOHTP: Ezt ne itt, jó? illegális.
-
péter007
senior tag
hy mindenkinek
gyors help kéne
nokia 6300-ám bizt kóddal van lezárva de nem fogadja el
mi a gond? -
werttzui
addikt
Érdeklődnék,hogy a nokiák mennyire kompatibilisek más micro sd kártyákkal,Jó hozzá más márkájú kari is vagy csak a sajátját szereti???
PENTAX
-
Ariadne
őstag
Sziasztok!
Ne röhögjetek nagyon, alap kérdésem lesz. Eddig mindig hamarabb váltottam telefont, minthogy aksit kellett volna cserélnem benne, de most ennek is eljött az ideje. Szóval Nokia 6100-ba hol/hogy érdemes aksit venni? Gyárit szeretnék, pontosabban olyat, ami úgy bírja, mint a gyári (hú, évek óta használtam már, és több mint egy hetet kibírt egy töltéssel), de mégsem 9000 Ft, mint a Nokiánál.Előre is köszi.
"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)
-
Ariadne
őstag
válasz Viktor0610 #4983 üzenetére
Felhívtam az első Nokia szaküzletet, amit a neten találtam... Csak elég pofátlannak tűnt ez az ár a neten látott 5000 körüliekhez képest, szóval nem igazán értem a különbséget, ezért kérdeztem rá itt.
Amire rá van írva, hogy Nokia az biztosan gyári? Mennyire hamisítják ezeket? Ez a "csomagolás nélküli gyári" fura nekem, vagy ez is csak olyan, mint az OEM/bulk számtech alkatrészek?[ Szerkesztve ]
"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)
-
Artika
aktív tag
Ajánlottak megvételre egy N95 8gb sat.
Mit kell esetleg még megnézni rajta hogy ne legyek átverve?Előzetes megtekintés után:
Made by Nokia (ez mit jelent pontosan )
Nem lötyög a csúszkája , és aránylag gyorsnak tűnik.
THXAz idegbaj öröklődő betegség. Én is a gyerekeimtől kaptam...
-
anik
csendes tag
Sziasztok!Segítséget szeretnék kérni!Telot váltanék,de nem szeretném lenntebb adni az eddiginél!Most egy ZM60-am van.Szeretnék helyette egy másik samsungot,vagy egy nokiát!Mit ajánlotok.Jó lenne szétnyithatós!J400 kilőve,nem sok jót írnak róla.Köszönöm előre is!
-
Ariadne
őstag
válasz Viktor0610 #4983 üzenetére
Amit lefelejtettem: köszönöm szépen.
-
adik
őstag
Hali,
elképzelhető, hogy egy SE t68 nem kezeli az alig 1 éves t-mobil sim kártyát?Kettő, csipkebokor vessző!
-
alkonyfeny
csendes tag
válasz blueMerle #4988 üzenetére
Teljesen igaz, hiszen ott is (elméletileg) a Nokia álltal kiadott szabvány szerint kell legyártani és ezek is átmennek ugyanazon a minőség-ellenőrzésen, mint az európai testvéreik.
Uff.. én szóltam..
Don’t ever wrestle with a pig. You’ll both get dirty, but the pig will enjoy it.
-
fullextra
tag
sziasztok!
van egy 5190-es Nokiám ,kanadából lett behozva, csak nem tudom használni, elindul és utánna ezt irja ki franciául: Carte sim non accepte szóval a szimkártyát nem fogadja el.
mit csináljak?
köszönöm -
alkonyfeny
csendes tag
válasz fullextra #4995 üzenetére
Szia,
Hűű, az sem mai darab.. de hát a régi Nokiák (meg az Ericsson 197 kocka) strapát.
A kérdésedre viszont talán a függetlenítés sem biztos, hogy megoldás lenne... mondjuk nekem nem lenne más ötletem..Don’t ever wrestle with a pig. You’ll both get dirty, but the pig will enjoy it.
-
fullextra
tag
válasz alkonyfeny #4996 üzenetére
sziasztok!
már függetlenítettem(LEGÁLISAN)de sajnos nem működik
ha valakindek van valami ötlete akkor szivesen venném ha elmondja.
köszönöm a választ -
bylow
senior tag
valaki vett már N76-ra új crome betétet?
Mennyibe kerül?
Lehet kapni olyat ami fémből van az egéssz?
És mennyiért?ByLow #
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest