- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Azonnali mobilos kérdések órája
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
economist
tag
köszönöm a segítséget. a 6120-nál a live eltakarítása elvégezhető házilag, illetve nem jár-e garvesztéssel? a 6120 nem kopik nagyon gyorsan? a navi gombok egyébként jobban kézre állnak a 6300-nál. Ennek ellenére a plusz ész miatt mégis a 6120 felé hajlok inkább.
Sajnos céges rendelés, nem tudom előre megnézni, ezért független modelleket nyomkodtam ma végig üzletben, azok egyikében sem volt live menü. Nem zavarnak az apró változtatások, de az a kétszínű piros-fehér förmedvény ikonok meg menük egyszerűen rettenetesek. Ezt nem tudom, miért erőlteti a voda. t-mobil is alakít a telón, no de nem így!?
-
-
addikt
Sziasztok.
Töltős kérdésem lenne...
Van nekem és a páromnak is 1-1 Motorola készülékünk. Mini USB-n keresztül lehet tölteni. Saját hálózati töltőjével minden rendben, viszi. De nemrég vettem egy egyszerű noname autós töltőt, és egyik készülék sem hajlandó tölteni arról. Pedig kimértem, a töltő működik...
Esetleg ehhez nincs köze annak, hogy az USB-s adatkábelen keresztül, számítógéppel sem hajlandó simán tölteni? Csak akkor, ha telepítem a driverét.Köszi, üdv: csigi
nofene
-
ton1974
csendes tag
Sziasztok!
Van egy SEK530i-m amit nagy megelégedéssel használok. Problémám a következő lenne:Zöldes-sárgás árnyalatúvá válik a kép beltérben való fényképezéskor, amit először azt hittem, hogy csak nálam ilyen, de a képet átküldve egy másik telóra(W810) ott is zöldes-sárgás marad. A másik telóval(W810) fényképezve ugyanazt természetes(ebb) képeket kapok. Szabadban fényképezéskor ez a probléma nem tapasztalható! Azt is tudom, hogy a W810 AF-es meg minden, de nem értem mi ez a zöldes árnyalatot a K530-nál. Tipp?
Ja, a fényképező részt ellenőriztem és semmilyen képhatás meg ilyesmi nincs bekapcsolva. -
vosimo
aktív tag
Hello!
Azt szeretném kérdezni, hogy ha veszek egy mobilt előfizetéssel akkor az hogy működik?
Mivel különbözik a kártyástól?Köszi
-
piqla
őstag
Hejho!
Telefont keszulok venni egy GSM boltban: a telefon allitolag uj, holnap hozzak be raktarrol. Azonban en ketketo es rosszindulatu vagyok: honnan tudnam egeszen biztosan megallapitani, hogy nem hasznalta elottem senki emberfia?
Szereted az állatokat?
-
Tommy7
tag
A Nokia 6280 ba illeszkedhez a 6270 nek a kijelzője?
Van egy 6270esem csak rossz állapotban és tudok occsóé egy 6280 at aminek rossz a kijelzője.
Szerintetek?<< Vezess lassan és élvezd a tájat, vagy vezess gyorsan és épülj bele! >>
-
MODERÁTOR
-
Tommy7
tag
válasz Viktor0610 #5670 üzenetére
Akkor király, megveszem, aztán bagóért lesz egy 6280-am Köszi.
<< Vezess lassan és élvezd a tájat, vagy vezess gyorsan és épülj bele! >>
-
Ricardo
titán
Elvileg ugyanaz a kijelző van bennük összehasonlítás
-
MODERÁTOR
-
Ricardo
titán
válasz Viktor0610 #5673 üzenetére
Én több bizonyítékot nem tudok. Meg kell kérdezni valamelyik Nokia gurut
-
MODERÁTOR
-
piqla
őstag
Biztato... Gondolom hologrammot, vagy ilyesmit nincsen ertelme keresni... Ej, de azert jo lenne tudni, hogy mas nem hasznalta elottem
Szereted az állatokat?
-
addikt
-
Tommy7
tag
Hát mégse tudom ,mert találtam egy LCD átvezető kábelt amin rajta van az első kamera is, ami ugye a 6270-en nincs, szal akkor lehet h a 6270 kijelzőjét nem tudnám berakni a 6280ba mert abba más csatlakozó van.
<< Vezess lassan és élvezd a tájat, vagy vezess gyorsan és épülj bele! >>
-
Sipi16
őstag
Az antennának a végfok IC-je szokott elszállni ezért nincs térerő. (Antennacserével nem megoldható a probléma.) Drágán javítják és nem mindig sikerül tökéletesre. (A régi ericsson T28-asoknál 2-3 hónap után újra vihetted szervízbe.)
Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
-
MODERÁTOR
-
JamesHolden
aktív tag
ma vettem meg első okostelefonomat T-Mobilenál, egy E51-et
Egy olyan kérdésem lenne, hogy a gyorsindító gombok alatti "Mára nincs naptárjegyzet" nevű szöveget el lehet valahogy tüntetni? -
hillandkimi
csendes tag
Sziasztok!!
Most vettem egy uj Sharp 880Sh-át!!Csak egy a gondom vele , hogy sajnos a bluethott vmiért nem tudja megnyitni a zene mappám!!
Ráadásul nem tudok másolni semmit se telomra!!Aki tud létszi segitsen!!
Lici
-
MODERÁTOR
válasz hillandkimi #5688 üzenetére
Használd a hozzá adott CD-ről feltelepíthető Handset manager programot.
Azzal eléred a telefon minden részét.Xiaomi 13T
-
hillandkimi
csendes tag
Köszike!!
És akkor müködni fog???
Mert vmit elérek , de nem tudok rá másolni!!
De viszont telorol gépemre áthuztam képeket, az müködött!!Amugy köszi!!!
Lici
-
hillandkimi
csendes tag
Ezek szerint rosszul lett telepitve a cd!!!
Lici
-
Sátán44
addikt
Van egy SE K800i-m és a kérdésem az lenne,hogy mitől van az,hogy egyik pillanatban még elérhető vagyok a másikban meg nem?A sim kártya régi már,vagy a telefon szoftvere szórakozik?
Kis bohóccal is lehet nagy cirkuszt csinálni... :-)
-
ddddd4
tag
Nem kéne már újranyitni ezt a topicot? Olyan sok a hozzászólás.
Vodafone
-
szarvasmici
tag
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata Samsung D900i belsejét tekintve?
Szervízben volt, és úgy jött vissza, hogy felcsúsztatáskor recsegett, nyikorgott. Aztán egyszer kiesett belőle egy csavar. De azok közül, ami látható helyen van, meg van mind, vagyis 6 db. Lehetséges, hogy csak ennyi a csavarlétszám, és kapott egy potyautast, vagy esetleg belül kellene tartania valamit annak, ami kiesett? És ha potyautas volt, akkor csinálhatott néhány oda nem illő karcot esetleg?bla-bla
-
vosimo
aktív tag
válasz szarvasmici #5699 üzenetére
Valaki nem tud eladó telefont, ami olcsó, és nem sajnálnám ha ütött-kopott lenne? Nokia vagy SE. Rádió legyen benne azért, akár szolgáltatótol is!
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Sweet.tv - internetes TV
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Politika
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Külpolitika
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest