Új hozzászólás Aktív témák
-
N4r4ncs
aktív tag
Sejtettem A jegyzeteket valószínűleg -ahogy megnéztem magamnál is- külön helyen tárolja és nem látok lehetőséget átvinni,viszont ha van rá mód akkor Bluetoot-on leküldheted a gépre txt. formátumba, én egyedül ezt tudtam megcsinálni,csak ehhez kell egy olyan adapter
Mátyással együtt az igazság is meghalt
-
addikt
Sziasztok.
Vettem minap egy Motorola V3xx telefont. Csak a HSDPA volt a lényeg.
Feltelepítettem a hozzá adott Motorola Phone Tools nevű progit. Azzal remekül el is indult a net (jó gyors).
De 1-2 perc a max. azután kiakad a kapcsolat, néha a Phone Tools is. Letölteni próbáltam vele 7-8MB volt a max. Így frissíteni sem tudom a Phone Tools progit...
USB kanócon keresztül van kapcsolat a géppel. A töltés sem megy közben.
Kérem a segítségetek!Köszönöm, üdv: csigi
[ Szerkesztve ]
nofene
-
plaschil
aktív tag
Helló!
Szinte minden telefonnak van ez a telefon-kód biztonsági opció, ami az ellen véd ha új SIM-et tesz bele a tolvaj akkor ne tudja bekapcsolni. Na most nekem van egy régi telóm, egy régi SIM-mel, és ezt ki szeretném cserélni egy új SIM-re. Mikor bekapcsolom kéri a PIN-t, (ezzel nincs baj) meg ezt a telefonkódot, amit a régi SIM-nél nem kért. (Soha) És én ezt a kódot sajna nem is tudom. Szóval az lenne a kérdésem, hogy ezt a biztonsági kódot ki lehetetne valahogy "iktatni"?Creative G500 vezérlő panelt keresek// Hol vagy helyileg? - A kisszobába. // Szilvásbuktát, mert azt szeretem!
-
TotO'
aktív tag
Hellósztok!
Összegyűllt a pénz egy W910i-re .... (83000ft)
Tudnátok mondani megbízható és gyors GSM boltot ? Az lehetséges , hogy még idén kiszállítsák ?
Vagy várjak vele januárig ? szerintetek ?
Előre is köszönöm
Boldog karácsonyt !
Pixel 7 || Neuzer Courier DT
-
Sipi16
őstag
gsmline.hu? Én a Part-Nero Gsmbe vásároltam. Odacsörögtem és egy óra múlva ott is volt a teló.
Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
-
TotO'
aktív tag
Hmm , PartNero-ban 75000Ft , és ez ugye nem 2év garis , mert nekem olyan kellene....
GsmLine-ban 78000Ft , ez már lehet 2év garis....de ahogy látom itt nincs feketében....vagy csak én nem látom
Én kiskunhalason lakom , nemhiszem hogy 1 óra alatt kiszállítanák
Jahigen , szállítási díj/költség , vagy vmi ?
[ Szerkesztve ]
-
Sipi16
őstag
Akkor hivatalos SE márkaboltba vedd meg vagy Media, Saturn, EW ezek közül válogass. Itt rendes garit kapsz rá!
Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
-
-v-
addikt
Amiket fileokat a szolgáltatók lockolnak a telefonon, azokat lehet valahogy unlockolni, és letörölni mégis? Idegesít a sok szar.
-
Sipi16
őstag
Ha az eredeti Sonyericsson áltál kiállított garipapírt megkapod hozzá akkor jó. Ha csak adásvételit akkor ott vagy mint ha egy telefonboltba vennéd meg.
-
TotO'
aktív tag
De végülis az nembaj ... vagy mégis ? ujmobilok.hu-n 2éves magyar (gondolom gyári) garancia van (A garancia időtartalma EU garancia esetén 6 hónap, magyar gyátrói garancia esetén 2 év, telefon modelltől függően.
Eredeti környezetben : [link][ Szerkesztve ]
-
Sipi16
őstag
Igen elkezdtem olvasgatni, de az egy kicsit fura, hogy ők nem adóznak a telefon árából. Ezt az adóelkerülést még a "0" perces dumával kerülik ki. (A használtak után nem kell adózni.) Mondjuk a cég adatai meg vannak adva ez egy pozitívum. Furfangosan van meghírva a garancia. Hívd fel őket az ünnepek után és kérdezz meg tőlük mindent. Ne kapkodj! Az elhamarkodott döntések rosszul sülnek el.
[ Szerkesztve ]
-
szzsolt
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem a telefonok aksijáról illetően és kérnék egy egyenes és határozott, megbizható választ!
Mi a helyzet új telefon vételénél? Mit csináljak az aksival? ezt kell még első használat során kivetni valami tortúrának(teljes lemerülés, hossz töltés) vagy már semmit nem kell csinálni? -
Sipi16
őstag
válasz szzsolt #4115 üzenetére
Az első lemerítés után illik 14-16 ótán át tölteni. Utána már mindegy, de ha ezt kihagyod akkor sem lesz nagy gond. Ha csak 10 órát töltöd az se baj csak "huzamosabb ideig".
-
redhat24
tag
Vettünk karácsonyra egy Nokia BH-209-es bluetooth headsetet. Szépen megy a kapcsolódás mind Nokia N95-re, N73-ra és Sony Ericsson D750i-re.
Namármost azt vettem észre, hogy a 2 Nokia telefon csak közvetlenül a telefon hangját küldik át a headsetre. Tehát ha némán/tárgyalás üzemmódban vannak, akkor a headset semmit nem jelez, hogy hívnak, és ha véletlenül nem érzem a rezgést, akkor nem fogom tudni, hogy hívnak.
Ellenben Sony Ericsson-nál, ha őt rakom némára, akkor még valamiféle jelet küld a headsetnek, hogy hívásom van, így az megszólal (a telefon továbbra is néma, de ad jelzést, a headsetnek egy gagyi csengőhang formájában (valószínűleg a headsetbe épített csöngés)).Kérdésem a következő lenne: megoldható-e valahogy, hogy a nokia telefonok is "jelezzenek" valamilyen formában a headsetnek, tehát, hogy a fülemre szóljon, hogy hívásom van.
Remélem érthető voltam, előre is köszönöm a segítséget!
-
Lengyi
aktív tag
Sziasztok
Száno, bánom bűnömet, de azt hiszem elrontottam a telefonomat... SEv630-om van és w660-ra próbáltam flashelni egy netes leírás alapján. Eredménye a következő lett: " A konfigurációs hiba. Forduljon a hálózat üzemeltetőjéhez vagy a szolgáltatási központhoz." ez a pin beütése után fogad és semmit nem tudok kezdeni a telefonnal. Már mindent megtettem ami tőlem telhető:S Valaki segítsen!! Amúgy Boldog Karácsonyt és Kellemes Ünnepeket Kívánok
-
fazekasg
csendes tag
Na igen, ez jó kérdés, ebbe már én is belefutottam párszor. Általában azt szokták mondani, hogy lemerítés után töltsd minél tovább, DE, mi van akkor, ha a teló 3 óra töltés után közli, hogy "akku feltöltve"? Ilyenkor is hagyja rajta az ember 14-16 órát, vagy felesleges, mert ha úgy érzi, hogy feltöltötte, akkor úgysem fogja tovább tölteni?
G -
fazekasg
csendes tag
Sziasztok!
Nokia 9300-ra (kommunikátor) kellene nekem olyan alkalmazás, ami a beépítettnél kicsit fejlettebb módon kezeli az SMS-eket. Ilyen dolgokat várnék el tőle, mint pl.:
- bejövő SMS-ek szortírozása: bizonyos számról/szöveggel érkező SMS-t adott mappába tegyen
- autoforward: bizonyos számról/szöveggel érkező üzenetet automatikusan küldjön tovább x,y,z embernek
- időzített SMS küldés: pl. "Józsi hozd vissza a CD-met!" elküldése Józsinak 22:00-kor
Tud valaki ilyen alkalmazásról? (az se baj, ha valakinek nem pont kommunikátorra van ilyenje, hátha írtak belőle s80-as platformra is) A góglin nem találok semmi használhatót...
Köszi!És Boldog Karácsonyt minden fanatikusnak, aki még Szenteste is a neten lóg!
G -
IkszIpszilon
aktív tag
Ha vki. rosszul adja meg 3szor a PIN kódját, a telefon kéri a PUK kódot.Ezzel gondolom mindenki tisztában volt eddig is.Na már most; mi a helyzet abban az esetben, ha mi ugyan rendelkezünk a szolgáltatótól kapott eredeti SIM kártya csomagoláson feltüntett PUK kódddal, de a készülék ezt nem fogadja el?A következő történik...beütöm majd a készülék kér egy új PIN kódot, majd ennek ismétlését és ezután közli, hogy rossz PUK?nem egyből a PUK beütés után kéne, hogy ezt mondja, ha a kód valóban rossz?(Ami jelen esetben teljeséggel kizárt!)Okozhatja a hiba jelenséget, hogy egyszer már volt használva a PUK?Eléggé tanácstalan vagyok.Apukám telefonjáról van szó.Előre is köszönöm a segítséget!
X.Y.
-
IkszIpszilon
aktív tag
Nos T-s ügyfélszolgálat bediktálta a PUK kódot amiből egy szám sem egyezik a lapon lévővel
Így bízz meg bennük!Mind1.Probléma megoldva.X.Y.
-
plaschil
aktív tag
Helló! Témákat tudok csinálni valamilyen progival SE-ra?
Creative G500 vezérlő panelt keresek// Hol vagy helyileg? - A kisszobába. // Szilvásbuktát, mert azt szeretem!
-
cornflakes.
csendes tag
hello valaki nem tudja hol lehet SE s500i-hez memóriakártyát venni? köszi .
-
cornflakes.
csendes tag
ja és ha esetleg tudja valaki hogy mennyibe kerül..
-
cornflakes.
csendes tag
ugyértem M2 kártya.
sehol se találok -
plaschil
aktív tag
#4104?
Creative G500 vezérlő panelt keresek// Hol vagy helyileg? - A kisszobába. // Szilvásbuktát, mert azt szeretem!
-
MODERÁTOR
válasz cornflakes. #4133 üzenetére
cornflakes.:
Jó lenne, ha egy kérdést egy hozzászólásban tennél fel. Már más topikban is észrevettem, h. szeretsz többször egymás után hozzászólni u.ahhoz a témához.Egyébként rengeteg hely van, ahol ilyen kártyákat lehet venni. Pl. Speedshop.hu, Aqua.hu.
Árakat tudsz összehasonlítani pl. az Arukereső.hu, az Olcsobbat.hu és az Argep.hu oldalakon.plaschil:
Milyen telefon?[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
F.B.I.
veterán
Üdvözlet!
Egy kérdéssel fordulnék hozzátok. Kaptunk egy K810i telefont, ami sajnos vagy 2 napig ázott. Állítólag a Sony szervízben megjavították ( Londonban vásárolt készülék ) kiszárították de alkatrész csre nem történt.
Szép is, működik is rendesen de a fényképezővel van valami probléma. Ha lehúzom a lencse fedelet, nem kapcsol csak az exponáló lenyomásával de ekkor sem indul el hanem azt írja, hogy " egy alkalmazás fut előbb zárjam be". Biztos én vagyok a balfék de nem találok benne futó alkalmazást.Mi lehet a probléma ill. mivel tudnám ellenőrizni, hogy a kamera rendesen működik?
A segítő válaszokat előre is köszönöm!
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
wgaborw
tag
Sziasztok, a következő felvetésem lenne:
Próbálta-e már valaki, hogy a sima (értsd madzagos) headset-et bedugta telefonjába alias rádió antenna, és egy csatlakoztatott bluetooth headseten pedig hallgatta. Megoldható ez egyáltalán? Működhet?
wgaborw
-
pajav8
tag
hol és mennyiért kapok 1GB- s micro sd-t? És a 2GB-s kb menyi?
Siemens A60->Sony Ericsson K300i->Nokia 6233->Nokia C5-00->HTC Wildfire S
-
AMD Power
titán
válasz Viktor0610 #4140 üzenetére
Tudom.
-
Inferno1988
csendes tag
Üdv!
Lenne egy életbevágó kérdésem, valaki megtudná mondani, hogy az alábbi képen szereplő kijelző milyen mobiltelefon kijelzője lenne, hosszú történet tartozik hozzá, így ezzel nem is untatnálak benneteket, de hálás lennék a válaszért!
http://kepfeltoltes.hu/071226/P1040898_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Egy másik kérdés, nem tudjátok hol találnék egy Benq-Siemens szakszervízt vidéken, ez is a kijelzőhöz kapcsolódik, a lényeg vettem valakitől ezt a kijelzőt, egy Siemens S65-höz kellett volna, nem az lett persze és arról kellene nekem egy szervízes papír, hogy nem hozzávaló a kijelző és így kapnám vissza a pénzem, ami nem lenne mellékes, mivel 6eFT-ot fizettem érte.
Köszi előre is a válaszért!
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Inferno1988 #4143 üzenetére
A Speedshop szerint ezek a kijelzők valók az S65-be.
Az általad linkelt ehhez ugyan hasonló, de nem u.az, ez biztos.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
Inferno1988
csendes tag
válasz Viktor0610 #4144 üzenetére
Hali!
Igen sajnos eddig én is eljutottam, csak nem tudom pontosan melyikhez jó, mert valahogy a pénzem vissza kellene szerezni, nem tudsz esetleg egy Benq-Siemens szervízt vidéken?
De köszi az infót!
-
lakisoft
veterán
sziasztok! Keresek Nokia N70-sel azonos kategóriába tartozó telókat mennyit érdemes érte használtan kiadni?
köszi előre is!- Árad -
-
Gyuro!
aktív tag
Üdv!
Lenne egy egyszerű kérdésem!
2 teló között vacillálok és kéne a véleményetek!
A 2 teló a következő:Nokia 6500 slide Vs Nokia N81
Az N95-t is mondhatnám, de már az N81 ára is határeset!
Nem 1 évre kéne a teló, valamint minél többet tud, annál jobb! Kinézetre mindkettő tetszik!
Egyébként nem tudom mire jó a HSPDA, de hallottam, h sokan hiányolták az N81-ből, valamint a 2 megás kamerát kevesellték! Nekem nem fontos annyira a kamerája - azért sz@r ne legyen! Ha jó képet akarok készíteni, arra ott a digit-gép, a többi multimédiás dolog fontosabb lenne nekem!Remélem elég infót adtam a felhasználásról! Előre is köszönöm az építő jellegű hozzászólásokat!
U.I.: Bocs, ha offos!
[ Szerkesztve ]
Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, melyik felét!
-
AMD Power
titán
Greenpeace: Sony Ericsson ranked as most "Green" electronics company
Ebből miért nem lett cikk?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest