- Magisk
- Instagram közösségi fényképezés
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- MIUI / HyperOS topik
- Motorola Edge 30 Fusion - fúziós kínai konyha
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kickass
őstag
hmmmm vmiért ma olyan napom van h azt gondolom a pc-suitenál kezdődik minden és ott is ér véget
-
kornél1
aktív tag
sziasztok! felraktam a Fringet az E65ömre, meg is vannak a partnerek, irni tudok, de hivásnál tök süket és ki se csöng.. mitöl lehet???
-
D4rkm4n
őstag
Valaki meg tudja mondani, hogy mennyibe kerül egy adatkábel egy Samsung SGH-C450-hez, meg hogy szükséges-e valami spéci program, vagy elég csak a kábel?
"If you only do what you can do, you will never be more than you are now."
-
Godimodi
tag
Heló.Megvan a W200.köv a probléma:letöltöttem teljesen legálisan egy pár(170)javás játékot meg kb 300 témát.egy gigás kártyáho járt adaptor,úgyhogy gondoltam hogy rárakom a memóriakártyára aztán azt belerakom a telóba,de nem érzékeli,illetve nem látom ezeket a cuccokat.Viszont ha a haverom küld infrán témát azt látom.mi a gáz?
BMW - MINI gyári, új alkatrészek 50-70% kedvezménnyel: http://bit.ly/m/kekfeher
-
Godimodi
tag
két napja tökölök és megoldom a fórumozás után 2perccel.Ez vagyok én.bocsi:S.amúgy Sony Ericsson PC Suite használata kötelező,nem csak úgy rá a memória kártyára.úgy inkább pendrive-ként haszálható.Már aki négyezerér 1gigás pendriveot akar venni
BMW - MINI gyári, új alkatrészek 50-70% kedvezménnyel: http://bit.ly/m/kekfeher
-
Oly
őstag
-
plaschil
aktív tag
válasz Szólista #5800 üzenetére
Köszönöm mindkettőtöknek!
Ezt lehet infrán keresztül is csinálni? Mert nekem nincs a telóhoz adatkábel. Elég régi teló (Sagem MyV-55), és csak azért kéne frissíteni (vagy újratenni az egészet) mert másik SIM kártyával nem akar működni. Kéri a telefon-kódot, de én azt nem tudom sajnos, és gondoltam ha újratenném a szoftvert rajta akkor nem kérné. Mondjuk azóta már van másik telóm (SE V630i) csak a gombsorral nem vagyok megelégedve, aztán ha felidegesít, visszacserélem a Sagem-re.Creative G500 vezérlő panelt keresek// Hol vagy helyileg? - A kisszobába. // Szilvásbuktát, mert azt szeretem!
-
juan88
tag
Van egy új VPM, ami kifejezetten a limit miatt készült, pár kilós,ez gond nélkül elindul de a térkép képeit külön fel kell tölteni hozzá a telóra.Na ez az ami nekem nem sikerül, pedig a .png formátumnak támogatottnak kellene lennie.
ps.: nem tartom magam olyan butának, hogy ki kellene figurázni egy egyszerű kérdés miatt, amire elvileg van megoldás, csak mert tőlem nyilvánvalóan gyakorlattabb emberek véleményére vagyok kiváncsi. -
tolts.hu
őstag
Üdv, itt is felteszem a kérdést:
-Nem tudja véletlenül valaki mennyi az elektro worldben a Nokia 6120 classic?
Köszi.www.tolts.hu - elektromos járművek töltésárai
-
Tybee21
senior tag
.
[ Szerkesztve ]
A pénzért az ember bármire képes, még akár dolgozni is!!! <<<<<<<<<|>>>>>>>>> " - Félig vegetáriánus vagyok. Sohasem eszem húst, miközben alszok! " =)
-
MODERÁTOR
-
kiszu
senior tag
Sziasztok. Sonyericsson W300i telefonon lehet otthon sw-t frissiteni?
Adatkábelem van.ha igen,akkor mik a lépések? Köszi.
-
MODERÁTOR
-
kiszu
senior tag
válasz Viktor0610 #5816 üzenetére
köszönöm szépen.
-
kiszu
senior tag
Még egy Se kérdés. Se nél van hard reset kód?
-
MODERÁTOR
-
kiszu
senior tag
válasz Viktor0610 #5819 üzenetére
az a gond,hogy be sem bootol.
csak kidobja az ablakot,hogy a pin kodot irjam be aztán semmi.
[ Szerkesztve ]
-
tolts.hu
őstag
válasz Viktor0610 #5814 üzenetére
Kiderült hogy 59000...
www.tolts.hu - elektromos járművek töltésárai
-
MODERÁTOR
-
kiszu
senior tag
válasz Viktor0610 #5822 üzenetére
csak az a baj,hogy azt irja,hogy nincs ujjabb sw és ujrainditja az update progit. régit ujrafelrakni fel se ajánlja
-
MODERÁTOR
-
kiszu
senior tag
válasz Viktor0610 #5824 üzenetére
Nincs is olyan opció. Elkezdi megnézni,azonositani és kiirja,hogy térjek vissza a start menube mert nincs ujjabb sw. Ujratelepites totál nincs is. Sajnos
-
MODERÁTOR
-
kiszu
senior tag
válasz Viktor0610 #5826 üzenetére
Sajnos úgy néz ki.
Köszi az eddigieket is
-
MODERÁTOR
-
kiszu
senior tag
válasz Viktor0610 #5828 üzenetére
Nem az egyém hanem a barátnőmé,de majd akkor beviszi. A Nokiánál tudom,hogy van olyan opció,hogy újratelepítés
-
klambi
addikt
6230-hoz tuttok adni 1 linket, ahol lehet hozzá gamest letölteni
"Mond szépen angolul: Gyors róka!"
-
Tony Hatcher
csendes tag
Sziasztok!!!!
Mi a különbség a Samsung D900 és a D900i között?????
-
legiaap
félisten
válasz Tony Hatcher #5831 üzenetére
D900i-ben van rádió és nincs doksi nézegető és az alapmodellek színe más.
[ Szerkesztve ]
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
MODERÁTOR
válasz Tony Hatcher #5831 üzenetére
Kb. 23464236423864234234 alkalommal kibeszéltük a telefonok topikjában, de tessék:
A D900i-ben van rádió, viszont nincs benne Office-dokumentum néző (Picsel Viewer).Xiaomi 13T
-
Chrys_
addikt
Nokia NSeries PC Suite miért ennyire szar? Tele van netes dolgokkal, de alap progikat kihagytak belőle? Gondolok itt SMS és kontaktok kezelésére. Csak a Content Copier-t találtam benne. Az N82-őm működhet az régi PC Suite progikkal?
-
tpeter77
addikt
Sziasztok!
Akinek Motorola V3 vagy k1 es mobilja van, segitsen!
Hogyan kell beállitani, hogy sms iráskor ne kelljen minden alkalommal átállitani másodlagosra, hogy ne iTAP-ban kezdjen el irni.Köszi
-
dui
aktív tag
-
pocokmotor
csendes tag
Hello.Tud e valaki segíteni abban,hogy az USA-ból behozott független telefont tudom e itthon használni.Előre is köszi.
-
nikix5000
csendes tag
hali mindenki
3 napja vettem egy sony ericson w910-et és sajna feladta a harcot!!!!a töltésnél nem kapcsolt be és azota is ha bekapcsol egyből kilép és utána meg visssza egészen addig mig ki nem veszem az aksit!!!! ja és vmiért hálozatot se talál!!! vki nme tudja mi lehet a problema előre is köszike
-
Chrys_
addikt
válasz pocokmotor #5840 üzenetére
szerintem csak az ismert normák kérdése (hány MHz-en tud kommunikálni). Mert azok szabványosak. Az amcsik valami más frekit használnak, de attól a gép még tudhatja az EU-st is. Jó kérdés, hogy a SIM ugyanolyan? :S
-
pocokmotor
csendes tag
Elvileg rendes gsm.3-sávos.A kártyáról nincs infóm.Ajándékba hoznák.Leírás szerint független
-
dui
aktív tag
válasz pocokmotor #5843 üzenetére
a telót fogod tudni használni, mindenképpen függetlenítésre fog szorulni hogy magyar sim-et bele tudd pakolni.
-
Kickass
őstag
válasz pocokmotor #5843 üzenetére
ha 'unlocked' tehát független akkor elvileg itthon azzal már semmit nem kell csinálnod ha ugyanazokat a sávokat használja mint az eu-s normájú mobilok, én így tudom
-
bepe79
addikt
Szerintetek varhato 2008-ban a Samsungtol M110 utod (strapa-utod)? Vagy esetleg mas gyartotol? Van valami jele a dolognak, vagy remenytelen.. ?
Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
Kickass
őstag
az én kérdésem az lenne h LG Viewty-ra hogyan tudok magyar nyelvet tenni? itthon megoldható? mivel nem magyar garos hova tudnám vinni esetleg ahol rárakják?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest