Új hozzászólás Aktív témák
-
Darth_Revan
veterán
Tudna valaki mondani olyan mobilt amibe van beépítve TV adás vevő? (rendes antennás ami földi sugárzású csatornákat fog ingyen és nem pedig a 3G hálózaton keresztül kemény havidíjért) És viszonlag olcsó is? Köszi!
-
kornél1
aktív tag
sziasztok! nokia E71 kb mikor érkezhet?
-
JColee
őstag
heló
van vkinek itt lg ke970e?
nem tom h lehet a fényképekre zoomolni
tudja esetleg vki? -
bepe79
addikt
Sziasztok! Strapa-phone-al kapcsolatos kerdesem lenne, ismet. Azt hiszem nagyon jol dontottem, hogy megvartam a Samsung M110-et, es nem vettem 5140i-t meg 5500-at sem (mindket Nokia strapa-phone-nak megvannak a hibai, aki ismeri oket, tudja, mirol beszelek). A kerdesem: 2008-ban varhato valamilyen M110 utod a Samsungtol vajh`, vagy esetleg mas gyartotol strapa-telo?
Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
KrAt
veterán
Sziasztok
Kaptam egy 7610est a gyűjteményembe, aminek az a baja, hogy annó leesett, és elmegy a térerő. Eddig ha bekapcsoltam, semmi nem volt. Elkezdtem az antennát birizgálni, és ami van 3 pöcök a műanyag alatt, abbol a bal oldali lötyögött, ezért home made módszerrel kitámasztottam alufóliával. Most bekapcsolom, és van térerő, de vagy hívásnál, vagy egyszerűen csak úgy 1 perc múlva szép lassan (5-4-3-2-1 vonásnyi térerő) elmegy, vagy csakúgy eltűnik.. Az antenna lehet a rossz, ami cserélhető 700ft-ért, vagy a nyákon van valami gubanc? Még próbálgatom, hátha sikerül valami, de ha találkozott valaki ilyennel, ossza már meg velem, hogy hogy tudta megoldani
Előre is köszi: Atesz
-
Sipi16
őstag
700Ft nem olyan vészes. Egy próbát megér. Viszont ha úgy sem jó akkor végfok. Az meg kicsit drágább...
Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
-
pajav8
tag
válasz Darth_Revan #5701 üzenetére
asszem nokia N77 ben van tv vevő
Siemens A60->Sony Ericsson K300i->Nokia 6233->Nokia C5-00->HTC Wildfire S
-
JColee
őstag
ismertek olyan progit amivel teljes képernyőn lehet nézni egy videót?
(és lehetőleg támogassa a mobilom:lg ke970...)[ Szerkesztve ]
-
beltram
tag
válasz szarvasmici #5699 üzenetére
ami után kiesett a csavar, megszűnt a recsegés-nyikorgás?
ha igen, akkor ne foglalkozz vele, de ha megvan a csavar, érdemes ellátogatni vele a szervízbe és megemlíteni az esetet.pace be with you
-
ZetooR
csendes tag
Sziasztok! SE k770i- hez szereztem GPS vevőt, létezik hozzá rendes térképszoftver? a wayfinderen kívül. Milyen oprendszer van ezen a készüléken?
-
Godimodi
tag
Üdv.Sony Ericsson W200ashoz muszály megvenni a Sony-féle memory stick M2es memória kártyát 4000ezerérrt,vagy jó bele a sima Micro sd is?mert van azért különbség árban.Eddig megkérdeztem 4 embert mind4en mást montak.
BMW - MINI gyári, új alkatrészek 50-70% kedvezménnyel: http://bit.ly/m/kekfeher
-
Sipi16
őstag
válasz Godimodi #5715 üzenetére
A Sony már csak ilyen... Amúgy nem vészes met M2-őt nem nagyon kapsz olcsóbban...
Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
-
Kickass
őstag
válasz ton1974 #5656 üzenetére
ez egyszerű, semmilyen szoftveres vagy hardveres hibája nincs, szimplán az optika nem tud mit kezdeni a fényviszonyokkal, ez sajnos ilyen, a w810-el fölösleges összehasonlitani nem ugyanaz az optika, az természetesen jobb képeket csinál, egyébként próbáld ki olyan zárt térben ahol nagyon erős belső fény van (pl sportcsarnokban ilyesmi) mert olyan helyen általában nem tapasztalható ez a jelenség, úgy látszik az 530i optikája hasonlít a 6120-éhoz, az is zöldül ráadásul még csíkozódik is zárt térben gyenge fényviszonyok között
-
Pá
addikt
Sziasztok!
SE mobiloknál hogy lehet azt megcsinálni, ha én felmásolok mp3-akat a telefonomra mondjuk sms meg csöngőhangnak, akkor azokat a zenelejátszásnál ne hozza fel a többi zenével együtt.
Elég hülyén néz ki két szám között egy "sms-ed érkezett" szöveg.Konkrétan K770-ről van szó egyébként.
''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
Frodi
csendes tag
Sziasztok mi a véleményetek a SE W960i - ről?? Tudtuk esetleg olyan boltot ahol beszámítanak N95-t?!
Előre is köszi. -
brembo
aktív tag
Sziasztok!
Adatmentésben kérném a segítségeteket.
Egy nokia 6610i-ről szeretném lementeni az adatokat, és áttölteni egy e50-esre.
PC Suite-tal próbálkoztam, de a 6610i-n nem minden adatot látott (pl. a teló által tárolt névjegyeket nem). Ha csinálok egy mentést, akkor vissza is tudom tölteni egy másik telefonra (még nem kaptam meg az új telcsit, de sokan azt mesélték, hogy problémájuk akadt az ilyesmivel)? Milyen programot ajánlanátok?
Vagy ha tudtok egy linket, ahonnan tájékozódhatok, akkor azt is megköszönném.Üdv: brembo
-
Oly
őstag
-
powa89
csendes tag
Hali!lenne egy kérdésem mégpedig hogy..headsettel melyik szol jobban a nokia 5300 vagy a nokia 6233-as?
Elöre is nagy tHx! -
szarvasmici
tag
válasz beltram #5711 üzenetére
Végre egy válasz!
Megszűnt a nyekergés, megvan a csavar, visszalátogattam, és nem volt kedvem újabb 4 hétre otthagyni a telcsit. Szóval vállaltam némi kockázatot. Sajnos nemes egyszerűséggel bunkók voltak az üzletben. Garis szervíz, no papír a javításról, no tájékoztatás, no garihosszabbítás, pedig főalkatrészt cseréltek állítólag. Örültem, hogy végre újra magamnál tudhattam imádott telefonomat. És amikor előálltam ezzel a csavar-dologgal beleröhögtek az arcomba. Még jó, hogy nem kértek pénzt a plussz csavarért.bla-bla
-
Pá
addikt
Ugyanaz a telefon.
Felmásoltam egy albumot, de nem sorrendben játssza le a számokat, hanem abc sorrendben... Így elég ratyi, mert olyan albumról van szó, ahol fontos a sorrend.Pedig a számnevek úgy vannak megadva, hogy 01 - x, 02 - y... + track id is ki van töltve.
Bár azt hiszem ezt szétbarmolta a mellékelt progi, amivel feltöltöttem a cuccost.[ Szerkesztve ]
''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
bepe79
addikt
Nade a Sony-Ericsson C702 nem utesallo, csak csepp- es porallo. Igy strapa-telefonnak sem nevezheto, csak max. nem hal be egybol, ha esoben fogadsz egy hivast mondjuk. A White Paper szerint is IP54 besorolasu, de mint megtudtam a topikjaban, az nem az utesallosagra vonatkozik, hanem az x-y meretu targyak (por, drot,stb.) behatolasara, es a vizallosagra. Lenyeg, a lenyeg, a C702 nem strapamobil, es foleg nem utesallo.
Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
Daemon09
őstag
Sziasztok!
Honna tudok letölteni magyar flash-t 6610i-hez? Meghalt a szoftvere.
Van egy másik 6610i-m is, ami nem cseng, csak rezeg, akármire állítom. És a kamera indításánál kiírja, hogy sikertelen. Mi lehet a baja? -
MODERÁTOR
-
shagy
tag
tudom, állatság a kérdés, de sajnos hülye helyzetbe kerültem... vodafone nem tájékoztat arról, hogy mi van a készleten és üzleti telefonrendelésnél mint kiderült egy rohadt rózsaszín nokia 3500 kaptam... )nem cserélhető az előlap van valakinek valami ötlete, hogy át lehessen festeni...?!
- shagy
-
powa89
csendes tag
Ahham..köszi szépen az infot pajav8..de am a 6233as nagyon szépen szol kihangositva téleg..
Akkor szted maradjak az 5300snál ha zene mobilt szeretnék? -
- = Zk = -
félisten
heloka PH!
nokia 6230i-vel kapcsolatos tapasztalatai ki(k)nek van?pár kérdésem lenne az illetőhöz
előreis köszi a segitséget
üdv." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
kornél1
aktív tag
sziasztok! megkapta ma barátnöm az u700at de elakadtam vele blutuszt ezen hol kapcoslom be? és a háttérszint hol állitom? az E200amhoz hasonlo a menü, de az eccerübb volt...
köszönöm -
nemma
addikt
válasz - = Zk = - #5733 üzenetére
Ez a topikja, itt tedd fel a kérdéseidet!
-
Joe bácsi
őstag
válasz - = Zk = - #5733 üzenetére
Nekem ilyen is van. Mik lennének a kérdések?
Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
- = Zk = -
félisten
-
nemma
addikt
válasz kornél1 #5734 üzenetére
Szerintem beállításoknál van valami olyasmi, hogy hálózati beállítások és ott lesz a BT.
Színséma beállítás sem lehet messze, de ha nagyon nem vágjátok, akkor itt a használati
Sok sikert! -
kornél1
aktív tag
köszi megvan, sokat segitettél
-
Daemon09
őstag
válasz Viktor0610 #5730 üzenetére
Megoldható ez itthon is. Nekem van hozzá cuccom, meg van pár szoft-om is, csak ehez 6610i-hez nincs.
-
-
gozo
csendes tag
hello
nekem u600om van.eza problémám vele h belépnék a java-ba lefagy,elkezd rezegni,pár pillanat mulva ujraindul # gomb +nyomása után leáll.már 2 hete elvittem szoftfrisiteni ahol vettem(használt teló bolt).+is "csinálták" de nem hazsnált neki.ugyan ugy lefagy stb.de még mindig csinálják.akinek volt már ehhez hasonló gondja és sikerült +oldania akkor legyen olyan szíves és ossza meg velemhttp://prohardver.hu/dl/s/n1.gif
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest