- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Azonnali mobilos kérdések órája
- MIUI / HyperOS topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Android szakmai topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Avercamp
csendes tag
szisztok, nemrég beszereztem egy Ericsson t29 telot, tök jó csak a mikrofon nem muxik, és azóta vettem hozzá egy uj házat is, ki kellene cserélnem de a dolog nem ilyen egyszerű, hanem ez alkalomból szalagkábel csere is szukséges a mikrofonnal egyutt....tudtok egy jó szerelőt vagy egyszerűen valakit ajánlani aki ezt megcsinálja nekem??!!! köszönettel, priviben is johet pesze! köszönettel: A
-
vasip
tag
CSászok!
Milyen föbb hátrányai vannak hogy t-mobilos telót veszek?SE W910 (R1DA038) +1GB SanDisc M2 + HPM-70
-
DerDer
tag
hello
Új telefonra lenne szükségem, és nem lenne rossz 1 csúcsmodell, de nem akarok rá sokat költeni
Bővíthető memória, és talán 1 normális kamerára lenne szükségem, de inkább a memória a lényeg
Jah és ne SonyE. joystickosat javasoljatokköszi
-
1010
őstag
nokia n82
bár a csúcs modellek nem olcsók
és fen áll a veszélye hogy 2hét mulva már nem csúcsha bővithető memória kell akkkor symbianos nokiát érdemes sztem
azok még a 8gigás kártyákat is kezelikbár van olyan nokia ami elve 4-8gigás belső memóriával rendelekzik
pl n81 n91ja most olvasom mennyit akarasz költeni
[ Szerkesztve ]
-
Oly
őstag
Csúcsmodell 30 ezerért?
Gondolom, hogy akkor nem a legújabbak közül szeretnél váálasztani.
SE K800 jó választás lehetne, ha nem zártad volna ki a joy-t.
Ebben az esetben javaslom a K550-est.Mod: Arra nem tért ki a postod, hogy melyik szolgáltatónál, előre vagy utófizetős, illetve kártyafüggetlenül újonnan, vagy használtan szeretnéd beszerezni a készüléket.
[ Szerkesztve ]
SonyEricsson T20 - T68 - T610 - K700 - W800 - K750 - K800 - C702 - P1 - MOTO Defy - Galaxy S Advance - Galaxy S4 - Lumia 820 - Honor 7 - iPhone 5S
-
ádyz
addikt
Üdv.
Nagy gondban vagyok.
Az SE v630i-m nem kapcsol be, csak a állapojelző led villan egyet pirosan.
Ha töltőre dugom vagy adatkábelre, akkor is.
Meghalt a telefon vagy az akku?
-
DerDer
tag
Köszi a válaszokat, úgy értettem hogy jó lenne egy high-end, de hát nincs rá keret
[ Szerkesztve ]
-
tothm
őstag
Sziasztok! Ti melyiket választanátok? F330, U600 vagy U700. Jah és esetleg nem tudtok olyan talót ami érintő képernyős és 30-40ezer ft között van? Máté
-
gpeti11
csendes tag
Hello lenne egy kérdésem:
Az iPhone-t lehet TV-hez csatlakoztatni valahogy?[ Szerkesztve ]
-
binary
csendes tag
Sziasztok!
Van valakinek van tapasztalata feketített szálcsiszolt alu burkolatos telóval? A kérdésem az lenne hogy ha elkezd kopni / megkarcolódik milyen hamar villan elő az alumínium.
Konkrétan egy fekete W890 vásárlásán gondolkodok, de nem szeretném hogy az első kis karc után megbánjam a választást.
köszi. -
tothm
őstag
Egyébként valami ezleties, elegás mobilt tudtok ajánlaní? Ha lehet csúszkásat, de nem kötelező! Köszi!!!
-
Preem
csendes tag
...vagy várd meg a SE G900-t
Érintőképernyő, 3.2-es kamera, WLAN, UIQ ;) -
Preem
csendes tag
Olyan 80-90 körülire tenném
-
dawid92
tag
SE V630-asom rendszeresen kikapcsol, mi lehet az oka?
Előre is kösz.
-
gpeti11
csendes tag
Hello lenne egy kérdésem:
Az iPhone-t lehet TV-hez csatlakoztatni valahogy?
Új hozzászólás Aktív témák
- Több darab Zebra MC67NA PDA/vonalkódolvasó eladó
- Samsung P510 - Automata flip - Ritkaság - Motoros nyitás-csukás
- Samsung E500 - Kinyitható divatmobil - OLED - Arany és Bőr - LaFleur
- Nokia 8110 4G - Bontatlan - Új - DualSIM - GPS - WIFI - Hotspot - Banántelefon -
- Motorola GLEAM Plus WX308 - ÚJ - Kinyitható - Nyomógombos
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest