Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz OddMan #12199 üzenetére
Persze, de fölösleges ilyen kikötéseket tenni; majdnem középszintű angoltudással viszonylag gördülékenyen játszhatsz uszkve bármit. Anno középszótár pihent mellettem az asztalon, szóval első kézből mondom, hogy simán kivitelezhező a történet és ha ez(eke)t végigjátszod, garantáltan érezhetőt dob a nyelvtudásodon.
Szóval Fallout 1-2, Baldur's Gate 1-2, Planescape Torment, Star Wars: Knights of the Old Republic 1-2, Mass Effect 1-2-3.
Ezzel meg is van a western PC RPG-k krémjének a krémje és közben még idegen nyelvi kurzust is tartottál magadnak.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
addikt
válasz OddMan #12199 üzenetére
Oblivion, Skyrim, Fallout 3, kivéve a könyveik. Ráadásul ezeket le is fordították. Mass Effectek. Witcherek. AC Origins. Dark Soulsok. Borderlandseket már nem mondom, mert azokban olyan kifacsart humor van hogy amiatt nehéz megérteni. Vagy az olyan akció-RPG-hack&slashek, amiben kevesebb a szöveg (Diablo, Torchlight pl.).
PoE, Baldur's Gate, Neverwinter Nights, Fallout 1+2 és hasonló régebbi, jellemzően izometrikus RPG-k még a régi, könyves vonalat képviselik inkább, amiben mindenki szeret sokat és választékosan beszélni, a tárgyak leírása is többoldalas, meg az óriási lore miatt is sok bennük a szöveg.[ Szerkesztve ]
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
OddMan
őstag
Köszönöm mindenkinek a címeket.
Jelenleg a gog-os Icewind Dale-el kezdtem el játszani, ennek az angolja könnyebbnek tűnik így elsőre. A grafika már egy kicsit megkopott, de azért még elviselhető. A PoE sokkal szebb, de persze jóval újabb is. Na mindegy is, elsőnek jó lesz az IWD aztán majd utána nekifutok újra a PoE-nek.
Amúgy meg az olyan (rpg) játékokat szeretem, ahol nem pörög el a szöveg magától. Úgy nehéz tanulni, ha állandóan továbbmegy a szöveg, még mielőtt le tudnám fordítani. Szóval ezek a régebbi BioWare, Obsidian game-ek nagyon jók.
Ha lesz egy kis időm, akkor azért majd utánanézek a többi címnek is.[ Szerkesztve ]
''A szíved szabad! Légy bátor és kövesd!''
-
válasz OddMan #12204 üzenetére
Az IWD nagyon jó választás. Én imádtam, többször is végigjátszottam, még a legnehezebb fokozaton is. Varászlatos világa, zenéje, és grafikája van (szerintem még most is szép). Na meg imádom a D&D-t (ez még AD&D 2nd Edition).
Egy jó tanács: kapcsold be az automatikus szüneteket a beállításokban, úgy kvázi körökre osztott, taktikai harc lesz az eredmény. Amúgy is körökre osztott a harc, csak nem áll meg a körök végén, ezért tűnik real time-nak.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
-
A-a.
BG-ben van lehetőség tényleges szerepjátszásra, partin belül és kívül egyaránt. Kettőben még inkább.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
laskr99
addikt
Lenne két kérdésem:
Van valaki aki játszik unturneddel? Egyedül kicsit húzós néha, mert csapatoznak sokan, és 3v1 nem nyerő.
Másik:
Keresek egy játékot amiben(akinek kell leírta) egy csontvázat kell össze rakni, meg mutatja,hogy mi mi, és felrobban, időre kell összerakni, XP korszak, 7-en nem futott már el azt mondta.
-
Chabee
tag
Üdv Mindenkinek!
Remélem jó helyen teszem fel a kérdésemet, ha nem akkor szívesen veszek mindenféle iránymutatást!
Szóval! Megszállt az ihlet, hogy kipróbáljak valami autós játékot. A dologra az is rásegített, hogy sikerült kölcsönkapnom egy Thrustmaster Ferrari 458 rw xbox 360 v.4 kormányt. A dolgot viszont nehezíti, hogy "csak" olyan gépem van ami a profilom leírásában található (AMD A8-7600, Radeon R7 GPU-val, 2x4 GB DDR3). Nyilván nem mai játékokkal szeretnék játszani, hanem ami elfut ezen is FHD-ban. Elsősorban az élményt keresném és nem a kihívást. Pálya verseny, utcai száguldás vagy rallye az mindegy. Talán egy 4-5 éves játék jó lehet? Mivel nálam teljes a sötétség ez ügyben minden tippet szívesen veszek!
A segítséget előre is köszönöm!
Igazat mondani könnyű, csak elhitetni nehéz!
-
Cheesus
senior tag
Sziasztok!
Próbálta valaki mostanság a Jedi Knight II. - Jedi Outcast-et Win10-en?
Hétvégén cimborámnál felraktuk egy Win10-es laptopra a játék csúnya verzióját, és az elindításához kellett egy OpenGL fájl, amit innen töltöttem le, és ez meg is oldotta ott a problémát.Viszont hogy hazatértem, énis kedvet kaptam a játékhoz, és mivel nekem Steam-es verzióm van így nyilván azt telepítettem. Viszont mivel eljárt a játék felett az idő grafikailag, úgyhogy letöltöttem ezt a mod-ot, és a leírása alapján a konzolban is ügyködtem játékon belül, de ezen kívül mást nem machináltam. A játék tényleg szép is lett, viszont a legelső pálya felénél nekem is becrashelt a játék, így énis bemásoltam a játék könyvtárába azt a bizonyos OpenGL fájlt.
Most perpillanat ott tartok, hogy a játék maga elindul, viszont minden beállítást visszatett minimumra, illetve ha próbálom visszatölteni a legutóbbi mentésemet akkor ugyanúgy kidob az asztalra.Még nem próbáltam, de elképzelhető hogy a grafikai tuning tett be a dolognak, vagy máshol kellene keresni a problémát?
[ Szerkesztve ]
https://www.twitch.tv/csehla
-
Cheesus
senior tag
válasz Cheesus #12211 üzenetére
Star Wars: Jedi Knight 2: Jedi Outcast + Win10
Úgy tűnik megoldódott, úgyhogy itt hagyom az infót az utókor számára.
Szerencsére nem kellett semmi ördöngősség.
1. Játék Installál
2. OpenGl-t be kell másolni a főkönyvtárba
3. Ezek után már lehet modokat hozzáadni, nem akadnak össze a dolgok.https://www.twitch.tv/csehla
-
De4d
őstag
válasz szupermacs #12213 üzenetére
Inkább taktikai rpg-nek mondanám.
pályáról pályára kell haladni, a feladatmegoldásokért, meg amit a pályákon lehet találni felszereléssel fejlesztheted (no meg xp-vel) a karaktert illetve a felszerelésed, de nagyon nem mindegy mikor melyik küldetést vállalod, és hogy hogyan.Minden jó, ha a vége jó!
-
FehérHolló
veterán
válasz szupermacs #12215 üzenetére
Talán mostanság a Shadowrun sorozat hasonlít rá, de nehézségben alulmúlja.
Skynet is real. It's called Google.
-
Project: A
tag
Sziasztok!
Régóta keresek egy játékot.
Igazából, még 99 környékén játszhattam vele, de az is lehet hogy később pár évvel.
Egy fújós kemotoxal kellett benne menni, azt nem tudom volt-e más fegyver, talán íj.. Pókok támadtak a városra/világra és egy pláza szerűségben kellett ellenük harcolni. Ahogy kijutottam a tetőre (nem biztos) ott volt egy óriási pók azt kellett legyőzni.
Kérlek segítsetek megtalálni ezt, már hónapok óta keresem.Előre is köszönöm.
Üdv.:
Projekt A -
szupermacs
veterán
válasz Project: A #12217 üzenetére
Ezt keresed. A film alapján készült.
-
tag
válasz szupermacs #12218 üzenetére
El sem hiszem.
Ez az... pedig mennyit kerestem.
Nagyon szépen köszönöm!!![ Szerkesztve ]
-
szupermacs
veterán
válasz Project: A #12219 üzenetére
Szívesen. Csak FreddyD miatt ismerem a Rossz PC Játékok Sorozatból.
-
Magnézium
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék egy játékot felvenni Open Broadcaster Software programmal. Két videókártya van a laptopban: Radeon R5 M420 és Intel HD Graphics 620.
OBS-en belül csak akkor mutat előnézetet a program,ha az integrált kártyát választom ki. Azonos beállítással ha a Radeon kártyát választom ki, nem mutat előképet.Hogyan lehetne orvosolni ezt a problémát?
A válaszokat előre is köszönöm!
M. -
tag
Ha már így belelendültem akkor kérdezek még.
Valaki esetleg nem ismeri a következő játékot? :
Egy sivatagi pálya rémlik leginkább benne, de egyértelműen volt több is.
Ha jól emlékszem 3 járművel lehetett közlekedni, homokfutóval, teherautóval és tankkal.
Valami lövöldözős játék volt, amiben volt zászló rablás A-B -be, talán bomba élesítés.... sajnos erről csak ennyire emlékszem. Olyan 2005 környéki játék lehetett.Előre is köszönöm ha valakinek van tippje rá
[ Szerkesztve ]
-
Heavyrain
őstag
válasz Project: A #12222 üzenetére
Nem 2005, de a többi megegyezik azzal amiket leírtál.
[ Szerkesztve ]
-
wrongduke
aktív tag
válasz Project: A #12222 üzenetére
Mobile Forces (video) vagy Unreal Tournament 2004? Esetleg még Frontlines Fuel of War, bár ez 2008 (video).
[ Szerkesztve ]
"A tigris az mindig egy jellem, sőt, jellem és tigris az egy!" Discord: wrongduke#6214
-
zoltanz
nagyúr
Hasonló játékokat keresnék iOS-re ezt milyen stílusnak hívjak, vagy milyen keresőszóval próbálkozzam?
Video: [link] -
addikt
Tudnátok játékot ajánlani, ami megfelel az alábbi leírásnak?
Olyan középkori/ókori real-time stratégiai játékot keresnék (RTS), amiben várost kell építeni, nyersanyagokat beszerezni, pl favágás, bányászat, és a nyersanyagokból építkezni, és felállítani hadsereget más népek legyőzésére.
Nálam az etalon a Knights and Merchants, de szerettem az Age of Empires-t és a Settlers-t is. A Rise of Nations-be és az Anno szériába belekóstoltam nemrégiben, és lehet, hogy annak idején ezek mind remek játékok voltak, de sajnos nem jól korosodtak, a technikai korlátok (pl túl kicsi a pálya, gyenge grafika) mára már rombolják az élményt, elavultak.
Van-e modernebb remek játék ebben a műfajban? Tehát nem 15-20 éves.
[ Szerkesztve ]
-
Balázzs
senior tag
Sziasztok!
The division-ban dark zone bol hogy lehet fertozott targyat kihozni? -
tag
Olyan játékot keresnék, ami mechanikában hasonló a World of Tanks-hez, Heartstone-hoz, azaz lehet fejleszteni és egy-egy játék maximum 30 percet vesz igénybe. Nem szeretnék olyan játékot, ami egy személyes.
-
hitvanyalak
senior tag
válasz Project: A #12236 üzenetére
A tankot sohasem próbáltam,de az Elder Scrolls Legends egy elég korrekt kártyás játék. Fillér nélkül lehet játszani és fejlődni.
A lamellák is néznek engem. Bőrömre csíkokat festenek.Énemből csíkok lefeslenek. Felváltva vagyok én is fény vagy árnyék. Apró komolykodó árnyjáték. Fény-árny csíkokban mérem a perceket.
-
laskr99
addikt
War Thunder
-
Heavyrain
őstag
Gwent
-
Így hirtelen Magic Duels vagy War Thunder, ahogy előttem is írták.
-
tag
Köszönöm mindenkinek.
-
tag
Esetleg tudtok ajánlani valami jó MMORPG-t?
Ameddig nem szűnt meg addig az Archlord volt a kedvencem, tehát ha ahhoz hasonló az nem hátrány, sőt..
Van neki törtszervere de az nem az igazi. Sok csalás, magyar alig-alig,- mondjuk ez csak részletkérdés..[ Szerkesztve ]
-
szupermacs
veterán
válasz Project: A #12242 üzenetére
Metin 2!
-
válasz Project: A #12242 üzenetére
The Elder Scrolls Online
Eve OnlinePénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
tag
Valamelyik SIMS játék játszható multiplayerben? (Két gép között.)
-
VoidXs
nagyúr
válasz Project: A #12246 üzenetére
Nem.
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
VoidXs
nagyúr
válasz Project: A #12248 üzenetére
A Heroes-félékre gondolsz, vagy bármilyen műfaj ér?
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Politika
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 4
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Farming Simulator 25
- További aktív témák...