- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Honor Magic V2 fél év után
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Borisz76
veterán
Sziasztok !
Ide is bedobom gyorsan : [link]
Gyors help kellene !
Köszönöm !Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
AlyrArkhon
senior tag
válasz Borisz76 #44109 üzenetére
szerintem ismert, foleg marketplace-es atveres verzioja, meg tan photoshoppolt feladovevenyekkel kezdodott, amikkel bizonygattak, hogy elkuldtek a penzt, es nem a vevo, hanem az elado a gazember, mert benyeli a penzt is es az arut se adja. raadasul itt meg a gepi forditas lolaba is kilog szerintem...
Redmi Note8,11/Band4,8/watch3a/Xiaomi S10
-
coco2
őstag
válasz Borisz76 #44109 üzenetére
Szerintem nem kell olyan forrón enni. Gyárts egy új email címet, és azt had kapják meg. Aztán majd kiderül, hogy tényleg csalás-e. Egyenlőre csak egy emailt kér. Az ingyen van, nyugodtan kaphat egyet. Ha nekiállna gazemberkedni hamis pénz feladó szelvényekkel egyszerűen csak törlöd azt az emailt és azt mondod neki fogalmad sincs miről beszél.
កុំភ្លេចប្រើភាសាអង់គ្លេសក្នុងបរិយាកាសអន្តរជាតិ។
-
AlyrArkhon
senior tag
az a gond, hogy annak a 'kozvetito' programnak, ami nyilvan nem egy ismert es biztonsagos netwallet lesz, már saját valodi adatokat kellene megadni, ha penzt szeretnel latni. aki nem tud egy ilyen celra hasznalhato mondjuk revolutot csinalni maganak (vevoi oldalon), vagy fogni az utcan valakit aki feladja a penzt wu-n, netan kriptoval fizet, azzal nem szabad szoba allni.
[ Szerkesztve ]
Redmi Note8,11/Band4,8/watch3a/Xiaomi S10
-
coco2
őstag
válasz AlyrArkhon #44117 üzenetére
Én csak a pontos trükkre lennék kíváncsi, hogy még egy domaint feljegyezzek a feketelistámra blokkolni az örökkévalóságig. Azt a kevéske játékot megéri.
Amúgy meg én vagyok John Smith (Smith ügynök a Mátrix-ból), születtem London, 1975 jan 1, meg néha én vagy Besenyő Péter (a "besenyő-pista-bácsi"), és társai. Használja az információkat kedve szerint, welcome.
-
BiP
nagyúr
A legtöbb ilyen emaicím kérős trükk úgy működik, hogy az emailcímedre kapsz egy linket egy hamis bankos oldalhoz, amin majd valami kamu sztorival bekérik a banki adataidat. Szépen átállítják a 2faktoros telefont a sajátjukra, ehhez kapsz majd megerősítő sms-t, és ha kellően hülye vagy, le is okézod nekik.
Innentől teljes hozzáférésük van a számládhoz, és integethetsz a pénzednek.[ Szerkesztve ]
-
Golden9
addikt
-
flash-
veterán
szerzői jogos dolgokat( ilyesmi, szoftvermásolás,stb) hol lehet kibeszélni van erre topic?
-
Cs1csó
félisten
Nekem erről annyi a véleményem, hogy minden jogszabály annyit ér amennyit:
1. a központi hatalom be tud tartatni
2. amennyit az emberek hajlandóak betartani.Ennek analógiájára, ha az államhatalmat nem érdekli, vagy nem képes kikényszeríteni az emberek pedig magas ívben pottyantanak rá akkor az a szabály annyit is fog érni, azaz semmit.
Ezért van alapvetően kevés emberölés, mert az emberek sem tartják helyesnek, és kvázi végső megoldásnak tartják bármilyen vitájuk rendezésénél és az államhatalom is mindent elkövet az elkövető felkutatására és mebgüntetésére.
-
Golden9
addikt
-
Inhouse
őstag
Nálatok nincs gond egy ideje az instagrammos linkekkel? Több oldalon is ezt csinálja, nem jelenik meg semmi (az egy dolog, hogy a FF fokozott követés elleni védelem ki kell legyen kapcsolva, hogy megjelenjenek, de már akkor sem). A link meg tele van "252" számokkal...
Üdv Inhouse
-
enginev3.0
félisten
Lehet valamit csinálni fürdőben csempével a vízkő ellen? Lekenni valamivel hogy vízlepergető legyen vagy ilyesmi, hiába van takarítva, max 1-2 napig lesz szép
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
pjen
félisten
válasz enginev3.0 #44127 üzenetére
Fürdés után le kell húzni egy gumival aztán letörölni, legalábbis én így csinálom.
-
pjen
félisten
válasz enginev3.0 #44129 üzenetére
A bauhausban lehet kapni egy sprét amivel befújtam az üveg kabint. Nem lett vízköves, viszont büdös. Nem is annyira a vízkő inkább a szappan, tusfűrdő rakodik a csempére.
-
coco2
őstag
válasz enginev3.0 #44127 üzenetére
Le akarod lakkozni? Van éppen mezei lazúr lakk színtelen, amit ablakra kenni szoktak, de fürdő kabinban használni, nekem az még sosem jutott eszembe Ajánlanám a zománcot, de azon megtapad a kemény víz ugyan úgy. Ha felviszel valami védő réteget, annyival lesz másabb, hogy egyszerűbben takarítható. A takarítást nem úszod meg. Az én megfigyelésem szerint nem a vízkő a nagyja, hanem a tusfürdő + mocsok + fogkrém foltok + beleszáradt port a levegőből.
Ami a vízkövet illeti, néha lefújod mezei ecettel, aztán lemosod. Havonta egyszer letakarítod. Sokkal többet tenni vele nem lehet, ha csak nem az egész életedet akarod arra szánní, hogy a kemény vízzel hadakozz. Ha milliókat megér neked, talán létezik valami ioncserélős átfolyó alkalmatosság, ami van akkora teljesítményű, hogy fürdeni lehessen vele. És akkor nem lesz a zuhany kabinodból cseppkő-barlang
[ Szerkesztve ]
-
EmberXY
veterán
Üdvözletem!
Ha laborleletben valamelyik értéknél (albumin, vizeletmintából) ezt olvasom:
"Reagens szállítási problémák miatt átmenetileg nem végezzük!"
Akkor jól sejtem, hogy nem a mért (vagy nem mért) értékkel van baj, hanem a labor valami ellátási probléma miatt nem tudta elvégezni a mérést?
(Szerk.: orvossal is konzultálni fogok természetesen, hiszen azért voltam laboron, csak kíváncsi vagyok... )[ Szerkesztve ]
Up the Irons!
-
BiP
nagyúr
válasz enginev3.0 #44134 üzenetére
Ecet helyett ajánlottabb a citromsav. Ugyanúgy szuperül leviszi a vízkövet, cserébe nem büdös.
(ha valaki durvítani akar, akkor szódabikarbónával lehet turbózni)
[ Szerkesztve ]
-
EmberXY
veterán
válasz inf3rno #44141 üzenetére
Ez lehet, de akkor felmerül a kérdés, hogy mi a francnak fizetem a TB-t? Mert ugyebár fizetem, és még csak azt se lehet mondani, hogy minden nap igénybe venném az ellátást.
Ilyen esetekre el tudnék egy olyat képzelni, hogy amikor kiadná a doki a beutalót, jelezze neki a rendszer, hogy erre meg arra az értékre ne legyen kíváncsi, mert nem tudja a labor megmérni, ezzel el lehetne kerülni egy csomó bürokráciát, nem beszélve a sorban állásról és az ember idejének és idegrendszerének rablásáról. (Ezt már a webáruház motorok is tudják, hogy kiírják, mennyi van raktáron az adott termékből, nem hiszem, hogy olyan nehéz lenne ilyen funkciót beépíteni néhány száz milliárdért...) Emberi ésszel nem lehet felfogni, hogy milyen dilettantizmus van a rendszerben, mellette meg mindenféle kamu beruházásokra mennek el a lóvék, jaj, politizálni nem
akaroklehet.Up the Irons!
-
coco2
őstag
válasz EmberXY #44142 üzenetére
>...mi a francnak fizetem a TB-t...
Szerintem optikai csalódás lehet a félreértés hátterében. A Nílus-menti civilizációban az Istenkirály nem vett el semmit a rabszolgáitól. Minden eredendően az övé volt mindig is.
Csak gondold át a történelmi példát, és majd megérted. És igen, politizálni itt tilos
-
w.miki
veterán
Palma-shop.eu oldalról rendelt egy ismerősöm. Szeretné visszaküldeni.
Melyik a legolcsóbb visszaküldési módszer Szlovéniába?Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
Borisz76
veterán
Sziasztok !!!
Minap említettem, hogy valaki email címet kért tőlem, mert megvenne tőlem egy nagyobb értékű műszaki cikket.
Azóta sem írt..... de ezen nem is csodálkozom.De ma édesanyán jött és mutatja, hogy a Facebook-on érkezett egy üzenete ( nem változtattam a szövegen...csak anyukám nevét X-eltem ki !!! )
Tehát az üzenet :
Szia XXXXXXXX Juliánna
Nyelvfordítóval írok neked.
Kerestem valakit ezzel a vezetéknévvel: Juliánna.
így amikor megláttam a profilodat a Facebookon, úgy döntöttem, hogy hozzáadlak és megírom neked ezt az üzenetet, hogy megtudd, hogyan segíthetünk egymásnak a legjobban.
Mrs. Vanida Suwan vagyok, a Siam Commercial Bank (SCB) banki tisztviselője itt Bangkokban, Thaiföldön.Azt hiszem, Isten azt kívánja, hogy most találkozzam veled.
Egy fontos üzleti megbeszélésem van, amelyet szeretnék megosztani Önnel, és úgy gondolom, hogy érdekelni fogja Önt, mivel ez összefügg az Ön vezetéknevével/állampolgárságával, és hasznot húz belőle.Egy elkésett Mr. Allen Juliánna , az Ön országának állampolgára, aki itt Bangkokban aranyüzletekkel foglalkozott, 2011-ben 108 naptári hónapra lekötött betétet tartott a bankomnál, melynek értéke 5 500 000 US$ (ötmillió ötszáz amerikai dollár) volt az esedékesség napján. erre a letétre tavaly volt. Sajnos Allen Juliánna a halálos áldozatok között volt a 2019. március 19-i halálos balesetben, amely Thaiföld északi régiójában, Lamphun tartomány közelében történt, miközben üzleti úton volt.
A bankvezetésem még nem tudott a haláláról, én tudtam erről, mert én voltam a számlavezetője.
Nem említette a következő rokonokat/örökösöket a számla megnyitásakor, és nem volt házas, és nem találtak hozzátartozót sem. Múlt héten a banki vezetőségem megbeszélést tartott a bankellenőrzés céljából, hogy feljegyezzék az alvó és elhagyott betétszámlákat. Tudom, hogy ez meg fog történni, és ezért keresem a megoldást a helyzet kezelésére, mert ha a bankigazgatóm véletlenül felfedezi a halálát, a bank átirányítja a pénzeszközöket a vezető igazgatóik számára.
Szóval nem akarom, hogy ilyesmi történjen.
Ezért örültem, amikor megláttam az adataidat.
Most kérem az együttműködését, hogy Önt a számla következő rokonaként/örököseként mutassam be, mivel azonos vezetékneve és állampolgársága van vele, és a banki központom az én segítségemen keresztül kiadja Önnek a számlát.
Nincs kockázat; a tranzakciót olyan törvényes megállapodás alapján hajtják végre, amely megvédi Önt a jogsértéstől.
Jobb, ha követeljük a pénzt, mint hagyjuk, hogy a bankigazgatók eltereljék és megosszák egymással.
Nem vagyok kapzsi ember, ezért azt javaslom, hogy osszuk meg az alapokat, 50/50%-ban Ön és én.
Mondja el véleményét ezzel kapcsolatban, és kérem, kezelje bizalmasan ezeket az információkat.
További részletekkel szolgálok, amint megkapom sürgős válaszát az alábbi személyes e-mail címemen.E-mail: vanidasuwan624@gmail.com
Elnézést a fordítási hibákért.
Üdvözlettel Üdvözlettel Vanida Suwan.
Utána néztem :
A fentebb kiemelt névre.
Stimmel a lakhely a melóhely....tehát Bankok és a bank is ok !
Mrs. Vanida Suwan nevével és képével visszélnek ....
mert az üzenet küldője : Shreeshail Shivanagi ! tehát más....
Meg amúgy is alapból bűzlik a dolog....
Édesanyám tiltotta a FB felhasználót aki az üzenetet küldte ![ Szerkesztve ]
Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
EmberXY
veterán
válasz Borisz76 #44148 üzenetére
A szöveg messziről bűzlik, és nem csak a fordítástól...
Ha jól értelmezem, "szerencsére" a Juliánna-t vezetéknévnek hitte és erre építette a kamu sztorit, így talán nehezebben lenne hihető még azok számára is, akik egyébként simán bevennék, mert sajnos ilyen is van..."Mr Allen Juliánna"...
Isten és a bank...
Thaiföldön USA dollár számla...Napi poénnak jó, de az ilyen próbálkozásokat messziről tiltani, és azt sem elhinni, ami kérdeznek. Csodák nem léteznek, bármennyire is tűnik hihetőnek egy ilyen kamu. Jól tettétek, hogy tiltottátok.
Up the Irons!
Új hozzászólás Aktív témák
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Politika
- TCL LCD és LED TV-k
- BestBuy topik
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- DIGI internet
- További aktív témák...
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest