- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Honor Magic V2 fél év után
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
Talán valaki tudni fogja. Adó ügyek. Ügyfélkapun keresztül adó 1%-át hol lehet felkínálni? Ami oldalakat találok, még az előző weboldal szerkezethez készültek
@pjen észben fogom tartani. Most még kicsit hideg van a városban csavarogni. Neked talan 5 perc gyalog, nekem oda-vissza fél nap
កុំភ្លេចប្រើភាសាអង់គ្លេសក្នុងបរិយាកាសអន្តរជាតិ។
-
BiP
nagyúr
-
I02S3F
addikt
Sziasztok! Szirénát hallhattam? (Budapest, Pesterzsébet)
Buszon voltam, nem hallottam tisztán!
-
Top cat
addikt
-
I02S3F
addikt
Köszönöm szépen! Google nem segített.
-
I02S3F
addikt
Nem találtam sem dühöngő, sem egészségügyi topikot.
Reuma szakrendelésre kellene időpont a 17. Kerületben! Azonban minden nap többször kell telefonálni az időpontért és mindennap többször elmondják, hogy nincs, hívjam őket később! Majd amikor van, két óra hossza alatt elfogynak az időpontok és újabb egy hónapot kell várni. Egyszerűen én ezt nem fogom csinálni! Elmegyek fizetőshöz! Nem vet fel a pénz, de nem fogom ezt a cigánykodást csinálni! Aki ezért felelős, annak meg minden jót kívánok sok szeretettel!
Dühös vagyok!
-
spiritex
veterán
Sziasztok!
Megpróbáltam életemben először belépni a NEAK oldalára az ügyfélkapummal, hogy megnézzem a 'beteg életutamat' ezen a linken, de nem enged be:
[link]Írtam nekik egy email-t, hogy segítsenek mi lehet a gond, és ez a válasz érkezett:
"Az ellenőrzés során BM és ÖNY kapcsolattal kell rendelkeznie a személynek, azonban az ügyfél nem rendelkezik ezekkel. Megpróbáltunk BM kapcsolatot kérni neki, azonban az alábbi hibaüzenetet kaptuk: „ Személy nem található az SZL (személy és lakcímnyilvántartó) nyilvántartásban”."Nem tudjátok, hogy mi az a BM és ÖNY kapcsolat, amim úgy látszik még nincs?
[ Szerkesztve ]
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
Top cat
addikt
Inkább Összerendelési Nyilvántartás lesz az.
-
F34R
nagyúr
Udvozletemm
Akartam venni egy Etnies cipot, regen volt mar "deszkas" cipom es ujra szerettem volna egyet. A google alapjan az etniesmagyarorszag es az etnieshungary odalakon (szinte blikkre ugyanaz az oldal) gyanusan learazott cipoket lattam. Ra akartam telefonon kerdezni hogy egy bizonyos modelljuk elerheto-e, semmi nincs csak egy ugyfelszolgalati form. Oda tettem fel kerdesem, de napok mulva sem jott valasz.
Beregisztralva az oldara a vasarlashoz, szembesulok, hogy nincs utanvetes fizetes, vagy kartyas helyszinen, hanem egybol keri a kartya adatokat CVC koddal... WTF?Aki ismeri a siteot es rendelt, az megtudna nekem mondani hogy megbizhato-e vagy egy nagy scam az egesz?
-
donbig
tag
Ruhás topikban is sokszor esik szó hasonló oldalakról.
Scamadviser: [link] Egészen biztos, hogy nem adnám meg még a virtuális bankkártyám adatait sem, egy olyan oldalon, ahol nincs elérhetőség, nincs ÁSZF, stb.
Kamu az egész.[ Szerkesztve ]
"Ember, most jövök ki a templomból!"
-
F34R
nagyúr
Koszonom, gyanus volt nekem is azert kerdeztem ra.
-
AlyrArkhon
senior tag
válasz spiritex #43511 üzenetére
Csak egy tipp (hátha csak kamu egyenválasz jött...): megpróbáltam, nem engedett be a kaü utáni visszadobással. Ellenben belépve a kaüvel az ügyfélkapura, majd beirva a neak.gov.hu-t és ott a lakossági részről továbblépve simán hozta.
Jaj, és egy másik: bármi, aminek a KAÜhöz köze van, ha nem megy, próbáld ujra frissen nyitott inkognitó ablakkal![ Szerkesztve ]
Redmi Note8,11/Band4,8/watch3a/Xiaomi S10
-
tomazin
veterán
válasz AlyrArkhon #43521 üzenetére
Vannak csodak ebben az allami cuccban, attol fugg ki mikor regelt, meg kuldoldi-e, de a nincs benne az szlben...de jo az otleted.
-
spiritex
veterán
válasz AlyrArkhon #43521 üzenetére
Köszi, de sajnos így is azt írja ki, hogy: "Azonosítási hiba történt." Inkognitó ablakban is.
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
inf3rno
nagyúr
Hegedűvel sosem lesz rock sztár. Szerintem van neki motivációja. Vennék én rendes elektromos gitárt erősítővel, de ahhoz nagyobb bizalom kell, hogy 100-200k-t elköltsek rá. Akusztikust nem akarok, nem tudom mi az átmenet a kettő között. 40k körül gondoltam hátha van valami használtan.
[ Szerkesztve ]
Buliban hasznos! =]
-
Borisz76
veterán
válasz inf3rno #43528 üzenetére
Akusztikus , Elektro-akusztikus , Elektromos.
Akusztikusnak csak saját hangja van.
Esetleg külső mikrofon + keverő + erősítő + hangfalakkal hangosítható.Elekro-akusztikus szól magában is és a beépített "hangszedő"-nek köszönhetően ....általában 6.3 mm-s jack csatlakozóval szerelve....erősítőre , keverőre is köthető.
Elektromos gitár ....magában nem sok hangja van.
Kötelező hozzá egy kombinált "láda" ami erősítő + hangsugárzó.
Esetleg külön erősítő ( fejegység ) + hangfal.[YT videó : kicsit több mint 1 órás.]
Van benne gitár is[ Szerkesztve ]
Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
coco2
őstag
válasz inf3rno #43528 üzenetére
A mai fiatalok nem rocksztárok lenni akarnak, hanem csajozni
Tik-tok meg coub klippeken ahol találkoztam vele, egy hegedű önállóan fülbemászóbb, mint egy gitár önállóan. A gitár kíséret nélkül nem az igazi.
De ez csak az én véleményem.
[ Szerkesztve ]
-
inf3rno
nagyúr
A rocksztárok mindig menőbbek voltak a csajok körében, mint a hegedűsök. De végülis a kettő nem zárja ki egymást. Tulképp ami érdekes lenne, hogyha lennének ilyen workshopok, ahol kipróbálhatná az összes szóba jöhető hangszert, aztán akkor el tudna köteleződni valamelyik felé.
[ Szerkesztve ]
Buliban hasznos! =]
-
Borisz76
veterán
válasz inf3rno #43531 üzenetére
Kezdésnek általában akusztikus gitár szokott lenni.
Aztán ha úgy néz ki, hogy nem csak "egyhúronpendülünk" a tudása, akkor lehet neki komolyabbat is.
Barátom 30 éve gitározik.....szegény fiának nem volt választása
A "kissrác" 15 éves és játszik akusztikus , elektromos gitáron mellé még dobol és kezd énekelni is.....kiköpött apja !
De volt honnan meríteni és ez nagyon szép , családösszetartó !
Többször volt apa-fia fellépés , több zenekarral , jó hangulatban a
[ROCKCAFE]-ban.Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
coco2
őstag
válasz inf3rno #43531 üzenetére
Rocksztárnak lenni millióból egy, tiktok klippekkel meg henceghet bárki. Ha megvan a családban a tapasztalat, tradíció, tehetség, az úgy persze más. De megvan?
Amit a legelején néztél, billentyűs cucc, inkább zongora / piano stílus. Ha valaki első generációként kezdi, és nem énekesnek lenne, a billentyűsök egyszerűbb dolgok, mint a pengetős húrosok.
Workshop gyanánt ilyesmire gondoltál? Vagy inkább ilyesmire?
-
spiritex
veterán
válasz Top cat #43513 üzenetére
Nem tudjátok esetleg, hogy mi van akkor, ha nincs BM és ÖNY kódom? Merthogy nincs!!!
Ma voltam bent a kormányhivatalban, akik nem tudtak segíteni és elküldtek az Egészségbiztosítóhoz, akik megnézték, és legnagyobb megdöbbenésükre tényleg nem találtak nekem BM és ÖNY kódot. Ki kell töltenem egy TAJ igénylő űrlapot (holott a TAJ viszonyom rendben van, és el is látnának, ha lenne valami), csak ezek a kódok nem.
De nem tudom mire jók ezek a kódok, és nem lennék-e meg nélkülük...Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
Top cat
addikt
válasz spiritex #43536 üzenetére
Te nem Magyarországon születtél?
A belügyminisztériumnál is rá kellene kérdezni, hogy mi van. -
spiritex
veterán
Van, azzal lépek be mindenhova, kivéve a NEAK és az EESZT oldalra, mert ezekre nem enged be:[kép]. Ahogy írtam, ma voltam bent a kormányhivatalban, ahol nem tudtak segíteni. Írtam a BM-nak és az IdomSoft-nak, várom a válszukat.
[ Szerkesztve ]
-
t420s
aktív tag
Üdv!
Van bármi értelme egy online skype-os bőrgyógyászati vizsgálatnak? A doki csak annyit lát belőlem, a bőrproblémából, ami a vacak webcam-on is látszik-és az elég?
-
AlyrArkhon
senior tag
Ha az a doki a saját hivatalos bőrgyógyászod, van értelme. Legalább annyi, hogy azt mondja, ne is foglalkozz vele, vagy azt, hogy menj be hozzá személyesen. Ha van mobilod, akkor azzal esetleg még jobb lehet (jobban közelit tudsz adni, illetve a megvilágítással is jobban lehet játszani, mint egy külső vagy laptopos webcammal)
Ha egy neten talált random hirdető, akkor inkább neRedmi Note8,11/Band4,8/watch3a/Xiaomi S10
-
t420s
aktív tag
válasz AlyrArkhon #43545 üzenetére
"Ha egy neten talált random hirdető, akkor inkább ne"
neten talált random doki, na de X kórházban van valós rendelése is csak oda több hét bejutni na meg 35.000 ft egy rendelés.
na most az online meg 1-2 napos átfutású és 12.000ft
ezért, csak ezért gondoltam erre.....az SZTK meg ingyenes, és júl végére (!!!!) kaptam időpontot.
[ Szerkesztve ]
-
Top cat
addikt
Itt ugyan ingyenesnek írják ezt a mesterséges intelligencia vizsgálatot, de ez is fizetős már. Biztos volt egy beetetési időszak, amikor ingyen volt. Most 9.990 Ft.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Társasjáték topic
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen monitort vegyek?
- alza vélemények - tapasztalatok
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- LEGO klub
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest