Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • spidersoft

    senior tag

    Sziasztok!

    Fiat Panda 169, gyári négy hangszóró az ajtóban, szóval nem soksok wattot meg kiváló hangzást szeretnék, viszont szeretném, ha jó lenne a rádiójel illetve játszana pendriveról mp3-at, esetleg flac-ot (utóbbiakat adatlap szerint nagyrészt már tudják a maiak).

    Melyik márka az, aminél a tuner a legstabilabb? Ismerősök autóiból kiindulva itt, az Északi-középhegység... mögött... :D elég bizonytalan tud lenni a rádiójel, többeknél el-elhagyja az autó... emiatt nyilván a noname cuccok egyből kiesnek.

    Subot soha nem fog kapni (valószínűleg soha nem fog hangosan szólni sem), bluetoothról is már lemondtam, nem ér meg plusz 15-20.000 intergalaktikus kreditet (amúgyse kihangosítónak, csak telefonról lejátszásra használtam volna, de majdnem mindegy, hogy pendrivera vagy telefonra másolgatok zenéket...).

    Max. olyan 30-ban jó lenne, ha megállna...

    Jelenleg egy JVC KD-S621 van benne, tizenhat éve vettük az autót, akkor már benne volt, szóval talán időszerű a csere... apám nem nagyon használta, én meg nem vezettem, szóval én sem, sok kilométer nincs benne, de betegeskedik (nehezen indul meg, random nem szólnak egyes hangszórók (nem kontakthiba, mert a hangerő és balansz tekergetésével egyszercsak felordít az, ami eddig hangtalan volt)), effélék... bízok benne, hogy az új kiszolgál majd, csak melyik legyen? :)

    Köszönöm a tippet! :R

Új hozzászólás Aktív témák