Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • d4d

    tag

    válasz Czimby #50576 üzenetére

    A Koch Chemie Pol Star-t tudnám javasolni. Ezzel kb mindent megtudsz csinálni a beltérben elég normálisan.
    Kárpittisztításnál nem szükséges, hogy magában a gépbe kerüljön a vegyszer, sőt a Pol Star esetében talán a habzás miatt ez nem is lenne jó ötlet. Kefével és egy 1:10-es keverékkel, szórófejes palackból menj át az ülésen, utána vízzel átöblítve szívd ki a géppel, ha szükséges ismételd meg a folyamatot. De nem kell eláztatni az üléseket, csak ésszel.
    Ha belefér a keretbe, Gyeon Vinyl Cleaner a műanyagokra.

    Régebben használtam (még van is belőle) a ValetPro Classic Carpet Cleanert, azzal is szépen lehetett dolgozni az üléseken.

    tibbike: nem szól bele senki, nagyjából ez az egyetlen hobbim. Se alkohol, se "bulik", se dohányzás, még kávé se. Semmi ilyesmi nem játszik nálam.

    Ferrari: én is elégedett vagyik az auto wheellel tényleg top cucc, de mindenképp érdekelt a gyeon is, ráadásul itthon beszerezni a BH-t (5L) kb 42e ft, míg a 4 literes Iron Wheel 23e ft volt, ennyiért nem lehetett otthagyni.

    A napokban futottam bele. 107e km, svájci rendszám, de a fickó magyar volt. Tök normális fazonnak tűnt, néhány szót váltottam vele. Odajött mégvalaki, kérdezte a tulajtól ez valami Ferrari másolat? .. :O :)
    OZ Futura felnik voltak rajta a képen látható eredeti (nem felújított, kérdeztem) állapotban.







    [ Szerkesztve ]

    elemlampa.blog.hu

Új hozzászólás Aktív témák