Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • pali923

    aktív tag

    válasz thyeby #39551 üzenetére

    Én a múlt hét végén ástam bele magam a Blum világába, jó pár órát eltöltöttem vele, mert nem egyszerű megtalálni, amit szeretnék. Azt is gondoltam, hogy találtam egy olcsóbbat a Sevrolandnál, de aztán még egyszer jól megnéztem, és kiderült, hogy nem. Ugyanis ezek a weblapok nagyon furmányosan párosítják a termékeket: van amelyik hozzáadja a kuplungot, vagy csak elrejtve van valahol, hogy benne van-e a Blumotion, és hasonlót trükköcskék vannak. Szóval érdemes jól megnézni, mit akar venni az ember. A Sevrolandnál olcsóbbat nem találtam végül sok óra alatt sem. Sajnos a győri bolt, ahol lehet venni ilyet, különösen drága. Arról nem is beszélve, hogy a Sevronál vannak a legjobb leírások is.
    Egyet viszont szeretnék kérdezni is: 500-as szekrénybe teljes kihúzású tandemet néztem ki. Mennyivel kisebb sínt kell venni ilyenkor?
    Van Blum prosim, ha igaz, amiben sok rajz, egyéb van, de nagyon el kell merülni benne, ha valamit nem akarok elrontani. Nem tudtok valamim olyan oldalt, ahol ilyen hasznos tanácsok benne vannak kissé rövidebb, egyszerűbb formában? Tudom, hogy videók, rajzok, minden van, csak egy amatőrnek néha nehezen követhető. Én csak bölcsész vagyok alapvetően. :D

    [ Szerkesztve ]

    A helyzet reménytelen, de nem komoly.

Új hozzászólás Aktív témák