Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • quailstorm

    nagyúr

    válasz Danny365 #1292 üzenetére

    Elárulok neked egy nem titkot.
    Nincs olyan profi játékos, aki nem szegte még meg a TOS-t, azok se, akiket a videókban körbemutogatnak a Youtube-on a Gameloft hivatalos csatornáján.
    Csak a mérték a kérdés.

    Én játszani szeretnék és nem szopni. Ezen kívül nem tudtam elszakadni a rendszertől, miután rosszra fordultak a dolgok.
    2015-2016-ban tűzzel vassal irtottuk FB-on, fórumokon az ilyen mentalitást. Csak aztán koppantunk, mikor kiderült, hogy ezért csak a kaktusz jár a szánkba.
    Minden rendszerhiba, Gameloft balfékeskedés, nem időben reagálás, csalóáradat, minden szöges ostrorral veri a becsületes játékost, aki meg ügyeskedik az csak röhög és megoldja okosba' pár másodperc alatt. Na ebből lett elég.
    Ez már rég nem arról szól, amiért elkezdtem, de a versenyzés szerencsére még tiszta maradt. Kb. minden más klánban az sem maradt az...

    Egyszer már megígértem, nem tudom valaha lesz-e időm, de biztosan érdekes lenne megírnom mi történt 2014. február. óta. Csúcson és testközelből kevesen élnek át ennyire sok időt egy akkoriban még masszív közönséggel rendelkező játékban, ahol a cég nagyon rossz irányba tolja a szekeret.

    Abba gondolj bele, hogy volt egy játék, amibe beleszeretett több banda, beletolt embertelen mennyiségű munkát, időt és valódi pénzt (még az A8-ba, azóta nem fizetünk), hogy top legyen, majd pedig kapja az arcába a pofátlanabbnál pofátlanabb pay 2 win-t, csalókat és bugos frissítéseket.
    95% fölött hagyták ott a régiek emiatt a játékot, és szerintem a maradék is elmegy pár hónapon belül.

    A9 is már kevesebb, mint fele létszámmal megy, mint október elején!!!!

    A9-re annyit tudok mondani, hogy nem ilyen lovat akartunk. Se a mapok, se a gameplay, se a fizika, se semmi se úgy van, ahogy kéne, a KD physics meg a pay2win meg beteges. Igazából míg az A8 marhaságait elvitte az, hogy az alapjáték kiváló volt, az A9-nél már az alapjáték is nagyon gyenge.
    Megtanultam nagyjából mert nem akartam veszni hagyni a csapatot, de ereszt a lufi mindenütt. Plusz se kedvem, se tehetségem nincs az A9-hez úgy, mit az A8-hoz, sose leszek "tanári" játékos ebben.
    Top50 platformon belül az még megy, de több az nem.

    A8 viszont az A9 megjelenésével végleg kifingott, bár még mindig népszerűbb, mint az A9... csak a topliga tűnt el.
    Meg hát tönkretették szegényt, akad mindenen, rettentő bugosak az új járművek, bár a physics 2.0 javított párat, meg ott vannak a botrányos motorok és az egyre pofátlanabb árak, meg szűkebb R&D idők.
    A pénzéhség tönkretette teljesen.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák