- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
saelin
veterán
Kancolle
7/10, várom a második évadot.Az op-ed párost meg töltöm is!
Más:
Juj, míg el nem felejtem! A Pupa-t látta valaki? Mennyire beteg?[ Szerkesztve ]
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
Máté94
addikt
válasz Totheground #32053 üzenetére
Meg kellett néznem, melyik japán csatahajónak kezdődik P-vel a neve, de rájöttem: Prinz Eugen.
Isokaze-chan~!
-
saelin
veterán
válasz Máté94 #32052 üzenetére
Azt tudom és emiatt nem számítok semmi nagyra, de mennyire brutális? Már az alapsztori is elég eszement, csak attól félek, hogy szét van cenzúrázva az egész... akkor inkább meg sem nézem.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
Máté94
addikt
válasz Totheground #32057 üzenetére
Gondoltam valami Purin-class Purin...
-
unclefucka
senior tag
Highschool DxD BorN:
It's boob-time!
A történet folytatódik.
Akkor válsz felnőtté, amikor a nálad fiatalabbak elől igyekszel eltitkolni, hogy még mindig gyerek vagy.
-
bandiras2
senior tag
A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
-
-
válasz Mister_X #32074 üzenetére
"az én szememnek a biológiailag érettebb lányok kedvemre valóbbak "
Nem panaszkodhatsz a FEJLETTSÉGI szintjükre.
Ráadásul lányok, mert rögtön kettő.
Hogy neked semmi nem jó..
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Mister_X
nagyúr
válasz Synthwave #32075 üzenetére
Oké, ezek szerint krónikus fogalomzavar, értem én
De még nem zártam ki az elkorcsosult nézőpontot sem, én más téren ítélem meg egy nőnemű egyed biológiai érettségét.
Én már csak ilyen reménytelenül finnyás vagyok.
[ Szerkesztve ]
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
-
Máté94
addikt
Borzalmas ez a mostani season schedule...
A hét első felében semmi, utána a hétvégén szinte minden. Elosztogatni napról-napra... minek?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
Archanon
őstag
Shounen, nem kis Bleach beütéssel (bár koránt sem annyira epic harcokkal), kevéske, ám használható romantikával, átlagos rajz, érdekes alapötlet egész izgalmas és fordulatos sztorival. Ám ezzel a kijelentéssel mindenképpen egyet kell értenem: "- a műfaj megkerülhetetlen "mindenkit megmentek, a barátaimért 6x visszajövök a halálból" féle túlzott epikussága (szerencsére csak kb 2x fulladt ebbe a sorozat, nem részenként, mint szokták)" - Hintalow#27786 Az már mindenképpen megér egy misét, hogy vége van a sztorinak, rendesen le van zárva - már rosszul vagyok a cliffhangerektől, meg a "majd lesz folytatása egyszer", illetve "mangában folytatódik" dolgoktól.
Papillon meg kész, asszem egyik kedvenc antagonistám lett. Miatta mindenképpen érdemes megnézni, őszintén az ő kis "mellék"sztorija vitte el a hátán a sorozatot, szerintem ő adta bele a legnagyobb feszültséget. Jó cucc volt, na...
[7/10]
Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)
-
saelin
veterán
válasz Archanon #32084 üzenetére
Ebből van anime? A mangát azt olvastam: hatalmas! Papi nagyon beteg karakter benne, de mégis egy teljesen kedvelhető gonosz szerepét tölti be... habár...
A fecskés jeleneteinél néha azt kívántam, hogy valaki lője már le! Ah! Kedvet kaptam hozzá! :S
-
Mister_X
nagyúr
Van itt aki látta a Minami-ke szériákat? Nekem olyan érzésem van, mintha a második évad (Okawari) visszalépés lenne grafikailag az elsőhöz képest - ez valós vagy a szemüvegem kéne cserélni?
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
F34R
nagyúr
Ezt az Unravel-t mar lassan fanszorzeten is el lehet jatszani
-
veterán
Az eloszereplos sorozatok a halalaim, habar most a house of cards pl ravett, hogy megnezzem azt a 3 evadot, de azert nah, csak mert nem volt mit neznem.
(#32090) F34R
Most hallottam eloszor ezt, egyik resznel se ereztem, hogy meg kene neznem az openinget. Meg mindig aldnoah jon be eddig a leginkabb, de a jutubos erosen nem olyan, mint a rendes albumrol..
Na mindegy, telon meg gepen is a normalis van meg.[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
F34R
nagyúr
-
alevan
őstag
Mert a japánok rendelkeznek egy kis német kultusszal .Ha megfigyeled, a legtöbb nem japán katonai vezető az animékban erősen hajaz a náci németország Hitlerére és a tisztjeire, ha diktatúra van egy animéban, akkor kötelező jelleggel van SS részleg és a leggyakoribb külföldi nevek az angol, német és orosz nevek (ezek közzül viszont csak a német és az orosz neveket ejtik ki normális akcentussal).
És már bocs, de inkább normál akcentusu német, mint durva engrish (a Zankyou no Terror az egyik legelkeserítőbb e téren manapság.
[ Szerkesztve ]
"Ezért lovagol a pokolba a konzumer IT piac. A hülye igények... . Azt sem tudod, hogy mit akarsz de az jöjjon havonta frissités formájában."
-
Mister_X
nagyúr
Hm... elkezdtem nézni egy '94-es animét...
-
Kasya
nagyúr
Erre a gyongyszemre most talaltam ra... nem tudom volt-e, nem mai.
Anime 404 -
-=RelakS=-
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest