- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android szakmai topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Totheground
addikt
KC 8
Daymn hotel.
Daymn KTKM.És jövő héten poi 改ニ
Végre már.Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
Máté94
addikt
válasz Totheground #31501 üzenetére
Yamato-s-san~, ore no yome ni natte kudasai!
Poi-poi-kai-ni~
[ Szerkesztve ]
-
Mister_X
nagyúr
válasz Totheground #31501 üzenetére
Erről eszembe jutott, hogy a Yamato filmet meg kéne néznem eredeti szinkronnal, mert a magyar valami filmiparellenes bűncselekmény. És igen, Yamato eddig a legszebb kanmusu, bár egyenruhában túl hangsúlyos a melle (nagy).
@tudjukki: 1) a fórum nyelve magyar 2) te utolsó perverz vadállat, hát már hajókra fáj a fogad?!
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Totheground
addikt
válasz Mister_X #31503 üzenetére
"bár egyenruhában túl hangsúlyos a melle (nagy)."
Az még bőven nem túl nagy.
Amúgy meg padding yo
Szerk: job click + open in. Valamiért itt túl kicsinek teszi be.
Egyébként a játékban is durva statjai vannak.
[ Szerkesztve ]
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
unclefucka
senior tag
válasz r3dsnake #31493 üzenetére
r3dsnake: ごめんなさい !
Crytec210: Nem lesz szakítás, mert amikor biztosítom róla, hogy be van vésődve, akkor általában én is "használhatom a vésőkémet".
saelin: Párom semmilyen animét nem néz, viszont filmen nem szoktam bealudni, ha mégis, akkor sem durcizik, viszont rikácsol, mert horkolok, nagyon és nem hallja a filmjét; hehehe.
[ Szerkesztve ]
Akkor válsz felnőtté, amikor a nálad fiatalabbak elől igyekszel eltitkolni, hogy még mindig gyerek vagy.
-
unclefucka
senior tag
KanColle 08:
- Yamato-san: 素晴らしいです !
- Nagato-san: 絶対にかわいい !Akkor válsz felnőtté, amikor a nálad fiatalabbak elől igyekszel eltitkolni, hogy még mindig gyerek vagy.
-
veterán
-
Totheground
addikt
Egyébként a KanColle-nek végig ilyennek kellene lennie, mint a legutóbbi rész. Lighthearted, cute, rum. Nem is értem, hogy az a hülye 5 perc dráma minek kellett. Bár még jóvátehetik az utolsó részéig.
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
Máté94
addikt
"Ments meg, Rabu Rive!" - Love Live! Sunshine bejelentve(?)
-
saelin
veterán
válasz Totheground #31509 üzenetére
Mennyi részt vetitettek már le? Egyszerre szeretném megnézni a Kancolle-t.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
-
Mister_X
nagyúr
válasz unclefucka #31514 üzenetére
Nekem még mindig az etológiai bevésődés ugrik be, nem pedig a gayfalka oszlopos fűtőtestének a rizsája (nem mellékesen a szar magyar fordítást is leszarom).
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
unclefucka
senior tag
válasz Mister_X #31517 üzenetére
Utalás? Lemaradtam valamiről?
Amúgy az Alkonyat-féle bevésődés nyilván a definíció szerinti bevésődésből lett kitalálva szerintem. Mindenesetre a hatásmechanizmust tekintve felfedezhető némi párhuzam.
NP, az asszony bevésődött nekem, ezért ő hálás és este meg lesz együtt hálás
Akkor válsz felnőtté, amikor a nálad fiatalabbak elől igyekszel eltitkolni, hogy még mindig gyerek vagy.
-
Mister_X
nagyúr
válasz unclefucka #31519 üzenetére
Az a baj, hogy én sem tudom, mit akar, de zavar, hogy itt sincs nyugtom.
-
Máté94
addikt
válasz unclefucka #31519 üzenetére
Ne aggódj, nem vagy egyedül.
-
unclefucka
senior tag
válasz Mister_X #31520 üzenetére
UFO Zsolti is megénekelte már, hogy mit akar egy nő:
kocsit, stexet, éjjel-nappal szexet
Ennyi.Akkor válsz felnőtté, amikor a nálad fiatalabbak elől igyekszel eltitkolni, hogy még mindig gyerek vagy.
-
Máté94
addikt
Saekatou~~ :3 S01E07:
Ez aztán a kyuu tenkai, de még mindig: Katou!!!~~~ :3333
[ Szerkesztve ]
-
Archanon
őstag
Szürreális, morbid, beteg cyberpunk lenyűgöző részletességű grafikával csaknem 30 évvel ezelőttről ('88). Egy szóval: anyád... A történet egyszerűsége ellenére annál nagyobbat ütött, noha túl sokat nem kellett rajta gondolkodni, mégis magával ragadott, lekötött, szinte elrepült az a két óra. Ami annyira nem jött be, hogy egyik karakternek sem volt igazán mélysége, senki nem tudta elvinni a hátán a sztorit.
Tetszett, remek film. [8/10]
Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)
-
Máté94
addikt
Avagy folytassuk az új trendet és adjunk hozzá egy kis reverse trap-reverse harem-et: 'Aoharu x Kikanjū' tűlélő játék animét kap
[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
FMA E37
The Flame Alchemist, The Bachelor Lieutenant, & The Mystery of Warehouse 13Hát ez kész, szétröhögtem magam ezen a részen. Vannak viccesen mindfuck animék, amiket érdemes megnézni?
[ Szerkesztve ]
-
Archanon
őstag
válasz r3dsnake #31531 üzenetére
Ez utóbbi kettővel vigyázz, csak alapos felkészülés (sok sok stílus megismerése) után. Máskülönben egyik sem fog tetszeni, mert tömény paródia mindkettő, anélkül csak wtfits.
Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)
-
-=RelakS=-
veterán
Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Archanon
őstag
válasz -=RelakS=- #31535 üzenetére
Na de ez agyrohasztás. Excel Saga után akkor ez már nem elhanyagolható, már-már kötelező: [Puni Puni Poemy]
Hogy értelmesebb vígjátékokról is beszélgessünk: [Great Teacher Onizuka], minden idők legjobb main karakterével.
[ Szerkesztve ]
-
bandiras2
senior tag
válasz Archanon #31538 üzenetére
Nabeshin! EPIC... AFRO POWER!!!
Onizuka pedig ahogy autós üldözésre viszi a rábízott semmirekellő kamaszokat...A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
bandiras2
senior tag
válasz saelin #31495 üzenetére
Clannad. Full. Azt nézzétek meg közösen, egy büdös szava nem lehet!
A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
saelin
veterán
válasz bandiras2 #31542 üzenetére
Ez(ek) még nem voltak, de már ezek igen:
Barakamon, Chobits, Hachimitsu to Clover, InuYasha (ez bezzeg nem volt hülye harcols ), Nana, Nodame Cantabile, Paradise Kiss, Romeo x Juliet. De a leghatásosabb a Hotaru no Haka (Szentjánosbogarak sírja) volt... Azt az animét sosem felejtem el. Még ha most is rágondolok bekönnyezik a szemem.Ezeken kívül még nézi a sajátjait is. Pl a Space Dandy-t... Nem tudom hogy bírja. Én az első évadot néztem 6-7. részéig aztán dobtam. Nagyon fárasztó egy anime.
alevan
Loláról mindig ez jut eszembe:[ Szerkesztve ]
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
-=RelakS=-
veterán
válasz saelin #31547 üzenetére
Bwaahh.. InuYasha...
A mangával párhuzamosan haladtam a történetben. Aztán most eljutottam az utolsó sorozatig.
Háteztazösszecsaopttótvarszart! O_O
Alig tudon párhuzamosan követni a történéseket, akkora a kavar. Ami azt illeti, az eredeti sorozat utolsó dupla részénél kezdődtek a bajok.Mindenesetre 1 rész után eléggé "csináljunk valamit, mert kell" hangulata van a dolognak.
Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
saelin
veterán
válasz -=RelakS=- #31549 üzenetére
Én pont ezért nem olvasok mangát, vagyis inkább olyat, amiből anime is elérhető. Tökre meg tudja kavarni a dolgokat az ember fejében, mert kiderül, hogy az anime egy teljesen más történeten halad... Erre a legjobb példa a bleach. Ott vannak olyan események, amik a mangában meg sem történtek, míg az animében igen. Az alternatív befejezésekről meg nem is beszélve.
Eddig csak egy animében nem zavart az, hogy kapott egy ideiglenes lezárást; a Hunter x Hunter. Simán folytathatónak oldották meg. 15 év múlva már jöhetnek az újabb részek, ha a mangaka is úgy akarja.Cheesy
Elvégre is nyúl![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest