- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android szakmai topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz Totheground #31845 üzenetére
Hány felvonása lesz még a fregattribiknek?
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
saelin
veterán
válasz PR0JECTNR56 #31853 üzenetére
Szvsz élvezem. o.o
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
Telda
addikt
válasz Totheground #31845 üzenetére
Most Kisaragi-val mi lett?
Mert az ő hajdísz jött fel a víz tetejére.
Pedig végig vártam hogy visszatér. -
Telda
addikt
válasz Totheground #31859 üzenetére
Úgy legyen .
Amúgy nagyon tetszett a sorozat, mondjuk én a játékkal is szoktam játszani, illetve a hadihajók felé is van némi érdeklődésem.
Ez az utolsó rész meg iszonyat jó volt.Olyan flotta vonult fel hogy na .
Yamato, Nagato, Mutsu, Taihou (bár igaz csak pár másodpercig) -
-
Telda
addikt
válasz Totheground #31863 üzenetére
A szervert meg nem mondom.
23as vagyok , tudom nem sok.
Kedvenc? Nem is tudom, szeretem mind . -
törölt tag
Tokyo Ghoul Root A:
Ezt most így spoilermentesen: A TK által beígért akusztikus kiadású Unravel (1. évad openingje) valami isteni... Főleg ahogy beleépítették a részbe. Le a kalappal.Nem csodálkozom, hogy a végső ítélet nem változott. Viszont Arima és Kaneki jelenete... Érzelmileg szerintem elég durva volt. A legvége meg meglepett. Remélem ez azt jelenti hogy 1 vagy 2 éven belül kapunk egy 3. évadot is ami feldolgozza a E-t. -
r3dsnake
nagyúr
Ó már látom: To those who asked if this is a anime series, unfortunately it's not. It is a graduation project from an art school in China.
De ha valaki bármit tud róluk, vagy hogy készült-e tőlük valami anime/játék, megköszönném
[ Szerkesztve ]
-
Totheground
addikt
Lesz az majd több is.
Én most vagyok 108, nem is akarom elképzelni, mennyi idő (illetve pénz, mert azért vettem pár dolgot ) ment el az lassan2 évben a játékra.
Egy valamit kell megtanulni: ha egy hajó pirosban van, NEM megyünk új node-ra. Akkor nem lehet gond.Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
veterán
-
alevan
őstag
Na, így utólag:
KanColle: 8,5\10 - 10\10 lenne CGI nélkül, de van ami felett én sem tudok keresztülnézni... viszont az egyik legjobb OP az évadban
Kiseijuu: Sei no Kakuritsu: 9\10
Tokyo Ghoul root A: 6\10 - már értem a gyökvonást[ Szerkesztve ]
"Ezért lovagol a pokolba a konzumer IT piac. A hülye igények... . Azt sem tudod, hogy mit akarsz de az jöjjon havonta frissités formájában."
-
Darth_Revan
veterán
Elkezdtem nézni az Attack on Titan filmet...bíztam benne, hogy nem vágtak ki annyit, hogy a történetet érezhetően érintse+reméltem pár extra jelenetet, de az első 30 percben ezek közül egyik sem igazolódott be.
Az első rész 1:1-ben benne van (még a grafikán sem látszik változtatás), aztán az a rész totál kimaradt, hogy mi lett az eredménye annak, hogy sok menekültet befogadtak, valamint a kiképzés is teljesen ki lett vágva, így nem látjuk Eren milyen kínszenvedésen ment át a válogatáson+a kadétokat sem (akik között több kulcsszereplő is van) mutatják be ...
240 percnyi anyagot sűrítettek 120 percbe... ez a film kb csak arra jó, hogy valamit benyomjanak a moziba+reklám a bővített változatnak (a sorozatnak). Végül is addig kell fejni a tehenet, amíg tejel
Aki látta a sorozatot, annak passzolhatóak a filmet, aki meg nem...az inkább nézze a sorozatot, sokkal jobban jár vele.
Pár hete végre megjött postán az Attack on Titan Limitált Kiadásom, így már azt úgy is megnéztem
Az egyik lemezen van interjú az egyik producerrel (aki egyben az animét készítő studió egyik alapítója is) és ott pl több érdekesség mellet az is elhangzik, hogy a mangát az írója rövidre tervezte, így több ötletet/jelenetet is kihagyott belőle, csak aztán akkora siker lett, hogy mégsem lett hamar lezárva. E miatt az író a kihagyott ötleteket/jeleneteket hozzátudja adni az animéhoz, tehát ennél a sorozatnál a mangához képest lehet látni 1-2 extra jelenetet magától az írótól
[ Szerkesztve ]
-
-=RelakS=-
veterán
válasz Totheground #31869 üzenetére
:]
Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
¤Envy¤
aktív tag
válasz unclefucka #31843 üzenetére
Gintama és az Ixion Saga rendezőjének munkája, csodálkozol?
Az ő nevére érdemes figyelni, szórakoztatóan beteg animék kerülnek ki a kezei közül.Akiknek tetszett a Binan, és még nem látták, azok mindenképpen tegyenek egy próbát az Ixion Saga DT-vel is!
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
bandiras2
senior tag
Anyám borogass...
Amit a pókmannal is műveltek...
A technológiájuk megvan ugyan ahhoz hogy transforers színvonalú képi világot alkossanak, pláne ha a Square-Enix vállalja. Hogy a cselekménnyel mit művelnek majd... A reményhal+utoljára.A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
-
válasz Archanon #31831 üzenetére
Én magasztosítottam az égig. Mert top 3 cyberpunk ever. Inkább top 2. 1080p Blu-ray ripet akkor is szednék, ha a két OVA 15 GB lenne. De ez a veszély nem fenyeget.
Ugye a DBNL-féle DVD rip-et nézted?
Amúgy az eredeti cím HYPER FUTURE VISION 銃夢 GUNNM. A "Battle Angel Alita" a nyugatizált verzió. Az is megér egy misét, hogy miért cserélték le Gally nevét Alita-ra (még akkor is, ha az Alita jobb).
A karakterdesign (Gally-val az élen) VERY lovely, de nincs mit ezen csodálkozni, hiszen Noboteru Yuuki, akinek egyebek mellett az eredeti Lodoss-tou Senki OVA-k csodaszép artját könyvelhetjük.
Sajna hatványozottan kevesebb A1-es wallscroll áll rendelkezésre, mint amennyi kellene.
Olvasd a mangát is. Csak ~1000 oldal. És elég
jó.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
válasz Dr. Romano #31804 üzenetére
Egy pár;
CLANNAD + ~AFTER STORY~
Kanon (2006)
AIR
Hotaru no Haka
Hadashi no Gen
Kimi ga Nozomu Eien
Rurouni Kenshin: Meiji Kenkaku Romantan - Tsuioku Hen
PUELLA MAGI MADOKA MAGICA
Texhnolyze
Versailles no BaraFate / Zero
School Days[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
-=RelakS=-
veterán
[ Szerkesztve ]
Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
válasz -=RelakS=- #31881 üzenetére
Jujjdejó.
Ennyi erővel már valami igényes artot is rábiggyeszthettek volna.
-
Mister_X
nagyúr
Két szezonon átívelt 24 epizódos, remekbe szabott slice of life kerekedett ki belőle, ami az animekészítést mutatja be egy (több) kisebb stúdió szemén és öt (fiatal, csinos és szingli) lány szemén keresztül. A 24 epizód az animék két fő típusára, az IP-kre és manga adaptációkra koncentrál (első és második fél), bemutatva a főbb fázisokat, a lehetséges akadályokkal is. Az öt lány vagy középiskola, vagy technical college óta barátnők, mindannyian más téren készítik az animéket: van szinkronszínész, 3D animátor, animátor (aki papírral meg ceruzákkal dolgozik, na), történetíró és.. a főszereplő, Miyamori Aoi, aki nem különösebben tudja, hogy miért és hogyan szeretne animét csinálni. Rengeteg egyedi személyiség van az animében (többségében mind fiatal és szingli csaj), az art kiváló, a szinkron is remek.
11/10
amúgy simán 9/10, tökéletes anime nincsDeath Parade
Számomra az évad meglepetése. Mikor a szezoneleji összesítést néztem, a neve és a logó színei miatt tűnt ki. A cselekmény szerint van egyfajta "purgatórium", ahol az arbiterek megítélnek minden elhunyt ember lelkét, a "pokolba vagy a mennybe" (void or reincarnation) küldve őket. A főszereplő lány a főhős Decim kisegítője lesz. Az anime egyik legnagyobb bűne, hogy elég epizodikus, igyekeztek minél több klinikai esetet bemutatni, akik néha eléggé idióta vagy szomorú halált haltak. Így sikerült elég pszichológiai és drámai vonalat becsempészni, voltak elég izgalmas esetek is. Még negatívum, hogy így bemutattak pár karaktert, akik elég kevés jelenetet kaptak, hiába vannak pl. az openingben (Mayu). Az arbiterekről még annyit tudni, hogy ők nem éreznek emberi érzéseket és csak az ítéletek létrehozására lettek teremtve.
Az anime egyik legszívbemarkolóbb és legyszebb momentuma az volt, amikor a főszereplő lány (direkt nem írom ki a nevét, ha már 11 epizódig nem lehetett megtudni) korcsolyázott és jöttek az emlékei vissza. Kiváló art és zene párosult ebben a jelenetben. Az opening szerintem itt lett a legjobb és az endind is jóra sikerült. Persze meglévő zenéből dolgoztak az op során, aminek eléggé gáz videója van, tiszta nyolcvanas évek És akkor az opening.
8/10
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
-
F34R
nagyúr
-
Mister_X
nagyúr
Annál a bizonyos jelenetnél és majdnem megkönnyeztem az epizódot, mert azt azért érdemes észben tartani, hogy semmiképp sem normális, ha valaki annyira fiatalon hal meg, mint a legtöbb bemutatott szereplő. Ebből kifolyólag egy eléggé depresszív atmoszférát kapot az egész anime, amit azért sikeresen feloldottak a dramatikus és kissé morbid jelenetekkel. Meg persze a "munkán kívüli" jelenetekkel, mint Ginti és Mayu
Shirobako amúgy tényleg nagyon jó
@f4te: kitalálom: három visszatérő szereplőn kívül senkinek a magassága sem haladja meg a 150cm-t és az egyik főszereplő meleg
[ Szerkesztve ]
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
-
válasz Totheground #31885 üzenetére
De az se, amire te.
-
-
Máté94
addikt
Chaos;Child és Steins;Gate 0 anime adaptáció bejelentve
Már az csak az Occultic;Nine hiányzik.
-
bandiras2
senior tag
válasz Mister_X #31883 üzenetére
Shiro bako?
Háááát ez a kép... Első ránézésre:
Araragi Karen. Tsuhkihi Karen. Misaka Mikoto. Kyoko Sakura.
Az ötödiket majd megmondja más.A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
Archanon
őstag
válasz Synthwave #31879 üzenetére
Nem, bakabt-ről szedtem le azt, ami fent volt, jó volt...
Alita meg amúgy is wtf, sehol nem fedeztem föl, hogy említették volna, azt hittem max. a mangában kiderül mi ez. Gally is jó név, neki simán. Mangát majd (!) olvasom... nem vagyok annyira ráállva az olvasásra, és az audiovizualitás is előnyt kovácsol az animék javára.
Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest