Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Máté94

    addikt

    válasz Mister_X #26858 üzenetére

    "...holott semmi gond nem volt vele a fentebb leírt dolgok miatt."

    Rendben, legyünk makacsok, mint egy öszvér: DE! Már pedig nekem tetszett, nem így képzeltem el és nem így kellett volna csinálni. Pont.

    Két sorral feljebb írtad, hogy nem igaz, amit mondtam. Akkor ez mi. Nekem, nem tetszik. Neked, tetszik. = Megpróbálsz meggyőzni, hogy nem úgy van, ahogy én gondolom. = Rám erőlteted a véleményed. Nekem legalábbis ez jön le.

    "Az, hogy elégedetlen vagy, egy dolog. Én is sok minden miatt vagyok elégedetlen, de nem kürtölöm világgá, mert ott van a parancsikon az asztalon."

    Kérdés: miért is nem tehetem? Szeretek nem lemaradni új szezonos sorozatokról, így általában 80-90%-kat nézem. Aminek az az eredménye, hogy 70%-uk "kuka" kategória, ami igazából nincs így, így lehet, hogy az jön le a véleményeimből, hogy sokat rossznak tartok.

    Tehát összefoglalva: Zavar,
    1.) ha futó sorozat heti részei után elmondom a veléményem a rész tartalmáról.
    2.) ha, ezt világgá kürtölöm.

    Kérdés: Miért? Minek van akkor ez a hóbelevanc, amit "Anime filmek és sorozatok" topicnak hívnak? Ebből én ezt szűröm le eddig. Különben is, ne vagyok egyedül futó sorozatokkal, orichalos és beírt, nem is egyszer az "érzéseit" a hetikről.

    "És oszt' honnan veszed, hogy nekem a Dominatorok a gyengéim..."

    Például. PL. Pl. Példa volt. Nem is értem ezt a részt, ez most honnan sikerült?

    Egy szónak is száz a vége: Aniki, buta vagy. :)

    Hackintosh témahoz: beszűkült a látásmódod.

Új hozzászólás Aktív témák