Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mister_X

    nagyúr

    válasz Máté94 #26854 üzenetére

    Már megint lököd a fa... sületlenségeket. Akar erőltetni másra bármit is a szomszéd jóakarata... Egy. Kettő: amíg itt voltál, akkor is csak a szádat húztad pl. a Soreseka után, holott semmi gond nem volt vele a fentebb leírt dolgok miatt. Kell a nyugalom, a kis pangás.

    Az, hogy elégedetlen vagy, egy dolog. Én is sok minden miatt vagyok elégedetlen, de nem kürtölöm világgá, mert ott van a parancsikon az asztalon. Animéből szerencsére csak a jót nézem, ha meg a 12 epizódból 3 amolyan "pangós", azt képes vagyok elviselni és nem írom le egyből, hogy "hát ezért kár volt a gép elé ülni", "miért nem folyt el mnium öt liter vér?", "itt rajtamaradt a melltartó a főhősnőn", stb. (nem feltétlen tőled idézek).

    Mivel nem mindenki nézi egy időben az epizódokat így eleve nehéz is részenként megvitatni valamit. Megnézzük, eltelik egy kis idő, jön mondjuk egy hír a folytatásról és már a téma kellős közepében van. Vagy itt a folytatás ami jó és máris megnézik páran az első évadot, lásd Love Live!.

    És oszt' honnan veszed, hogy nekem a Dominatorok a gyengéim :F Nekem mondjuk nagyjából a Psycho-Pass a number One (holtversenyben egy-két címmel) és az egész úgy ahogy nagyon egyben van (a Sybil Systemmel együtt).

    Hackintosh meg valami blaszfémia...

    @Totheground: ez olyan, mint PC-n futtatni a konzolos játékokat. Sőt, rosszabb. Almából csak eredetit, még ha bele is van harapva.

    [ Szerkesztve ]

    "Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

Új hozzászólás Aktív témák