Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Crystalheart

    senior tag

    válasz Nova96 #21538 üzenetére

    "Magyarán neked az a) vagy b) verzió a helyes. Remélem érted mire célzok." - Értem, de fogalmazz jobban. Mindenesetre én nálad mindenképp jobban el tudom majd dönteni, hogy mennyire jó a Koi Kaze. A te véleményed meglehetőst, mi több, végletesen szubjektív és általában nincs sok köze a mű valódi értékéhez, míg én olyan filmeket is jónak tartok, amiket amúgy kifejezetten utálok.

    "A kib*szot mangaka műveiről beszéltem, azt csak megemlítettem, hogy az átlagnál jobb." - Tehát megint félreértettél, mert én egyértelműen és többször is azt kérdeztem, hogy minek az átlagánál jobb. Esetleg a mangák átlagánál. Vagy a történetek átlagánál. Vagy az átlag hentainál. Számos eshetőség van. Ezek szerint tán az átlag hentait értetted alatta.

    A Nozoki Ana a MAL szerint ecchi, és a véleményezők szerint pedig borderline hentai, tehát irreleváns. Ha van is benne konkrét szex, nyilván a margón, és eszközként, tehát nem kimondottan és direkt hentai, az ilyet nem minősítettem.

    "Ehhez nem fűzök semmit, a könyvet is átpörgetni szoktad igaz?" - Ha reader volnék és az volna a feladatom, a munkám, hogy a sok beadott regényből vagy forgatókönyvből kiválogassam a reményteliket, akkor még át sem futnám, hanem az első 10 oldal alapján szortíroznám, mit dobjak rögtön a kukába. De mivel nem vagyok reader, így megtettem azt, hogy átfutottam az egészet. Azért az előnézeti képekből is egyértelműen látszik, mely lapokon nincs más, csak szex, ebből pedig jól meg lehetett állapítani, hogy a történet kutyafüle, mert el sem férne a sok lucsok mellett.

Új hozzászólás Aktív témák