- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nova96
őstag
Máté94&jahrn
Köszi, akkor nagyon ritka és hm...nagyon ritka.
Amiatt kérdeztem ami már alapból lehetetlen...és így duplán.
Nozoki Ana manga feldolgozás.....és a két gyártó össze állna, eg nagyon epic dolog születhetne...csak sajnos nem veszik észre...Még 1 kérdés, ha kiadnak egy f*s ovát utána jól gondolom, hogy esélytelen egy anime verzió? Ha nem is esélytelen,de 1 a 10(képzelj ide sok nullát) -hez.
[ Szerkesztve ]
-
"5pb. x Nitro+ munka"
Tehát 5 Punkbuster szorozva dinitrogén-oxiddal, hozzáadva munka egyenlő wtf?
Inkább binárisan. Úgy érthetőbb.
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
Mivan átmegyünk kémia topicba?
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
TItan 3DS játékból egy gif:
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Titan 24.
Na ez király rész volt, és persze megint rossz időben lett vége.
Live-Die-Respawn
-
-
Móci
addikt
Ígéretesnek tűnik, remélem nem rontják el.
"...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
-
unclefucka
senior tag
Többek ajánlásainak engedve megnéztem a Chuunibyou demo Koi ga Shitai! -t.
Nagyon jóféle love-story, simán bevállalható bárkinek, akinek tetszik a műfaj.
Érdekes, hogy a Chuunibyou mennyire népszerű karakter tulajdonság. (pl. Kobato-chan)
Eddig nem is tulajdonítottam neki nagy jelentőséget, de látom, hogy ez elég meghatározó módon van jelen Japán kultúrájában (modern kori "betegség").
Azt látom, hogy a hamarosan elérhető filmje nagyjából miről fog szólni:
Talán többet megtudhatunk a Zsarnok Szemének születésének és életének első két évének a rejtelemiről és talán többet meg fogunk tudni a Sötét Láng Mesteréről is.
Azt viszont még nem sejtem, hogy a második évad miről fog szólni. Merthogy elég szépen lezárták az első évadot.
Mindenesetre ezt is várom.Akkor válsz felnőtté, amikor a nálad fiatalabbak elől igyekszel eltitkolni, hogy még mindig gyerek vagy.
-
Nova96
őstag
válasz unclefucka #21965 üzenetére
Második évad elméletileg, nem ilyen hangulatú lesz.
Ott nem lesz elméletileg szerelmi szál kiemelve, hanem csak poénkodás ami jól állt neki, de azzal emelkedett ki, hogy volt érzelem is, hiába kevés volt.Film, meg Rikka-ról fog szólni...mindent megnézzük az ö szemszögéből + egy-két új apróság.
-
unclefucka
senior tag
És várom még az Ezüst Kanál folytatását.
Na ezt annyira nem zárták le, hogy konkrétan nyitva hagyták (és biztosítottak minket a folytatásról).
Remélem Hachiken végre komolyabban elindul Mikage irányába, ha már elkezdték ezt a vonalat.Akkor válsz felnőtté, amikor a nálad fiatalabbak elől igyekszel eltitkolni, hogy még mindig gyerek vagy.
-
Nova96
őstag
válasz unclefucka #21968 üzenetére
Pontosan, szóval remélem ez a hír csak ilyen megtévesztés....mint néha előfordul.
-
-
Darth_Revan
veterán
válasz Nova96 #21970 üzenetére
Ráadásul pont ma jött meg a Bakemonogatari Blu-Ray limitált kiadás otthonra, hétvégén csinálok róla egy kibontós videót. Kíváncsi leszek élőben a minőségre és tartalomra, vámköltséggel együtt összesen 48.000 Forintot kóstállt (Csak a Bakemonogatari van a csomagban, Nise és Neko nincs)
-
oriic
HÁZIGAZDA
Shinkai Makoto filmek közül melyiket érdemes megnézni amúgy?
5 Centimeters Per Second-ot láttam, ha a több is ilyen szép akkor bedarálom őket.
Revan:
Jesszus...
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
Totheground
addikt
válasz Darth_Revan #21975 üzenetére
Ugyan kissebb tétel, de most rendeltem elő a Fairy Fencer F limitált kiadását, valami 9k yenért.
Képeket majd várunk.
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
Mister_X
nagyúr
válasz Nova96 #21969 üzenetére
Pletykánál kicsit komolyabb, interjúban nyilatkozta a rendező, hogy a második évad inkább a két főhős mindennapjait fogja bemutatni. Azaz nem lesz szerelmi szál kibontakozása, mert már ki van bontakozva.
@Revan: csak kérdés, mit dolgozol? Csak hogy tudjam, hol kell továbbtanulnom
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Nova96
őstag
Melyiket nem? De, tényleg én az összeset megnéztem mind egyedi darab, de ajánlom a régebbivel kezd és akkor látod folyamatosan a fejlődést. Én pont fordítva csináltam.
Archanon:
Meglehet, de az ö igényének megfelelő csak egy karakter van az Rin. Szóval, alapból negatívval indul minden karakter.SHiZUOKA
Rég láttam ilyen jó Shinobu cosplay-t.Mister_X
Igen, igen...ki van bontakozva?!
Értem,,,,ha ez neked a kibontakozás, én meg se szólaltam . -
Nova96
őstag
válasz Crystalheart #21983 üzenetére
Azért hazánkban is szaladgál néhány ilyen.
Nem tudom hol láttál hozzá hasonlót,de én se BP.-n se Miskolcon nem láttam ilyen kaliberű csajt.
Lehet te laksz jó helyen.Lehet.
-
-
Archanon
őstag
-
neko18
senior tag
Köszönöm hogy rábeszéltetek a Mirai Nikkire, újból elkezdtem és már kezd tetszeni a történet.
Ezer hála hogy van mit néznem 2 Attack on titan rész közöttkdxsv
-
Nova96
őstag
Archanon&Crystalheart
LOL!
Oké, igazatok van.Ehhez nincs semmi kedvem.neko18
Én, mondtam.[ Szerkesztve ]
-
Mister_X
nagyúr
válasz Nova96 #21982 üzenetére
Akkor másképp fogalmazok: már összejöttek, innenstől a szerelmesek mindennapjairól (meg a többiekéről) fog szólni a sorozat. Tehát mondhatni ugyan olyan lesz, mint az eddigiek, csak nem lesz annyira komoly hangvételű, mert a Láthatalan Horizont-szál le lett zárva.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Mister_X
nagyúr
El is felejtettem mesélni: asszem hétvégén volt idehaza valami nemzetközi sportesemény (birkózás?). Aréna Plaza Tescoban konkrétan volt olyan óra, amikor nem volt magyar vásárlóm. Jót tesz az angolomnak megmagyarázni, hogy merre lehet cigit venni, itt miért nem, hol lehet pénzt váltani, stb. Ezen a hétvégén minden volt: albán, német, svéd, norvég, francia, orosz, kolumbiai, angol, kínai (nagyon sok kínai), koreai és japán is, kettő. Mindkettőt japánul szolgáltam ki, kis csevegéssel (miért tanulom a japánt, Ön miért van Magyarországon, stb.). Az első egy (gondolom én) házaspár volt, akik a szalagnál veszekedtek valamin. Ismerősen csengett a beszédük (nem lehet semmivel sem összekeverni, pláne ha tanulja is az ember), rá is kérdeztem, hogy 日本人ですか? Na, hirtelen abba is hagyták a veszekedést, gondolom annyira meglepte őket, hogy tud errefelé valaki japánul. Utána úgy lettek kiszolgápva, ahogy illik: felálltam (alapesetben állva csak akkor szolgálok ki vendégeket, hogyha már elültem a hátsóm), meghajoltam, stb. Formális alakokat használtam, igyekeztem szerény és minél tisztelettudóbb lenni, ilyenek. Utólag elkönyveltem magamban egy szóbeli vállveregetést. A második japán vásárlóm egy fiatal üzletember(szerűség - öltönyös, na) volt, akiről csak a bankkártyája alapján tudtam nemzethez kötni, olyan jó angolja volt (amit meg is dícsértem, persze japánul).
Utána rájöttem egy nagyon egyszerű dolgokra, hogy hogyan lehet megkülönböztetni a koreaiakat, kínaiakat, japánokat. A koreai és japán vásárló köszön a tőle telhető legjobb angolsággal / egy "Hasznos mondatok Magyarországon" könyvből eltanult jó napottal. A kínai az nem. Amióta dolgozok egyetlen egy kínai sem köszönt. Egy sem. Azaz aki itt élt egy ideje. az megtisztelt egy "heló-val", esetleg jó napottal. De ez 90:1-hez
..."Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
bandiras2
senior tag
-
Crystalheart
őstag
válasz Mister_X #21995 üzenetére
Én most kétszer voltam kint Pesten a GOUBA-n árusként (leszek is, ha minden igaz), gyakorlatilag az időm jó részében angolul kellett kommunikálnom, aztán vagy megértettek, vagy nem, a befogadó nyelvtudásától függően. Igazi felüdülés volt, amikor valaki rendesen tudott angolul. Japánok még csak egyszer jöttek oda, de azok közt az egyik magyarországi volt és tudott magyarul, eleve magyarul köszönt, szóval még egy japán köszönésre sem volt alkalmam, no nem mintha én le tudnék állni csevegni velük bármiről japánul... (Ellenben most vasárnap megtisztelt egy - vélhetően spanyol vagy latin-amerikai - turistacsoport, akik egy szót sem tudtak más nyelven, csak spanyolul, összeborogatták a kirakatot, feltúrtak mindent, nem győztem figyelni mindenfelé; és alig tudtam nekik elmagyarázni, hogy az árak magyar forintban értendők - de legalább az egyikük vett is valamit vagy kilencezerért.) Viszont érdekes, én mindig mindenkit állva szolgálok ki, sőt már akkor is állok, ha csak nézelődik valaki (így szinte végigálltam a tíz-tizenegy órát), egyszerűen valahogy illendőnek - és az ülésnél praktikusabbnak is - érzem. Mondjuk bizonyára a bolt jellegétől is függ...
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Darth_Revan #21975 üzenetére
azért ott is vannak bajok, jól van
どんな時代だろうが、機械は決断しない、 戦闘は人間がやるんだ。
-
válasz Crystalheart #21997 üzenetére
"és az ülésnél praktikusabbnak is"
Max. a lovaknak, ha aludni térnek.
"Agree, félszázezret csak durva meggazdagodásom esetén adnék ki egy sorozatért, de még akkor sem biztos, azért na."
Ha már 3 kiló körül keresnék, simán.
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- Külpolitika
- alza vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD FX
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Autós topik
- Pendrive irás-olvasás sebesség