- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nova96
őstag
válasz Synthwave #21397 üzenetére
Nem, csak kb. 30 animét néznék most rögtön. Így egyrészt el kell dönteni mit is töltsek le, és ami le van töltve azok közül is melyiket nézem.
Második dolog, amikor írtam akkor még volt 2 rész, de szerintem az utolsó részel kevésbé lett wtf, igaz kinek mi. Mivel, én arra a dologra voltam kíváncsi, így az a wtf nem lepett meg sőt vártam.
Nem fogunk spoilerezni?!
Akkor mi ez a kép? És az SPOILER hsz-k?De, a Koi Kaze után és Tengen közbe neki vágok s2-nek, de így az utolsó részre minden ötletem a kukába vágtam és új ötletem támadt. Majd kiderül.
-
válasz Nova96 #21402 üzenetére
Mi ez a kép? Első évad OP, lol...
-----------------------------
Dath_Vader: Ez aztán egyértelmű volt a post-ból.
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
válasz Nova96 #21405 üzenetére
Egyike azon OP-knek, amit 26-ból 25x néztem meg. Meg még ki tudja, hányszor utána.
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Mister_X
nagyúr
Ez nem bonyolult? Konkrétan nekem sem tiszta Amúgy ja, hajrá Saeko. De nekem Saya a kedvenc karakterem.
Egyébként gyakorlatilag már összejöttek, nem?
[ Szerkesztve ]
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Nova96
őstag
Haruhi s2-höz nincs végig magyar felirat, ez most komoly?....Vagyis AA-n nincs, egyszer veszem rá magam akkor sincs hozzá felirat.
-
-
válasz Mister_X #21420 üzenetére
Ha nem szereted a falat kaparni (vagy csak nyálcsorgatva áhítozni 867 sorozatra, amit nem fordítottak le vagy szimplán csak félbehagytak), akkor szerintem nem.
-
Kobe
veterán
Na, bar hosszu idobe telt, sikerult tulverekednem magam a ghibli filmeken, meg 1-2 masikon is.
Erdekelne vmi nem tul elvont tortenettel rendelkezon fantasy sorozat, amiben a sztori maga jol es erthetoen ki van bontva ugyanakkor nincs tele toltelekreszekkel ami 2-300 reszre duzzasztja feleslegesen. Illetve az sem lenne hatrany ha nem frocsogne ver meg repkednenek testreszek mindenfele, tehat vmi szolidabb kivitelezesu, de kerek tortenettel rendelkezo vmi
En full metal alchemistre, esetleg death notera gondoltam kezdesnek, de erdekelne ti mit ajanlotok
-
Nova96
őstag
válasz Synthwave #21418 üzenetére
Elmondtam már vagy 5x mi a helyzet.
De, ez, hogy nincs hozzá, vagy béna vagyok elégé felhúzott ez egy alapmű erre még felirat sincs hozzá. Hát..lol?kexksz
Nanana szinkron az teljesen más az alatt én is fogom a fejem.
Feliratba meg azt nézem ami van....Kickass 2 ,az egy mi jó volt.-=Libria=
Akár mehet az, is de én kicsit más stílust ajánlanék:
Zero no Tsukaima 4 évad+ova-kÉs egy filmet:
Hoshi wo Ou Kodomo[ Szerkesztve ]
-
Nova96
őstag
Akkor ott a Zero amit mondtam , Sword art Online , Magi , Blue Exorcist , Accel World , Kokoro Connect
To- Love : Ru 3 évad+OVA, Rosario to Vampire 2 évad, Bakemonogatari, Nisemonogatari, Nekomonogatari , Steins;Gate,
Filmek közül, Shinkai Makoto darabjait nézd meg, de ez mind dráma.Máté94
28 Miért?[ Szerkesztve ]
-
Itt van néhány. Aminek több évadja, meg ilyen-olyan OVA-i is vannak, értelemszerűen azok is.
Fantasy / high fantasy;
Juuni Kokuki
Lodoss-tou Senki
Shinpi no Sekai El-Hazard
Zero no TsukaimaContemporary Fantasy;
Aa! Megami-sama!
CLANNAD
Kanon (2006)
AIR
Angel Beats!
Bakemonogatari
Natsu no Arashi!SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Mister_X
nagyúr
válasz Synthwave #21421 üzenetére
Előbb tanulok meg japánul, mint sem a nyelv angolba erőszakolásán szenvedjek Fú, micsoda kínzás volt a Monogatari számomra angol felirattal... Ha meg már mindkettő rossz, akkor a magyar. Kibírom én az a bizonyos 867 anime nélkül is.
On: ha USA-ból rendelek animét, akkor azon ugye lesz japán szinkron? Azt látpm, hogy a High School of the Dead kapott angolt (meg németet meg koreait), gondolom a legtöbb animének van angol szinkronja.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
válasz Mister_X #21429 üzenetére
A helyzet az, hogy nem mindkettő rossz. Csak jó release-t kell szedni.
Ahogy érzed.SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
-
Mister_X
nagyúr
válasz Synthwave #21430 üzenetére
Persze, nyílván nem a legalját fogom tölteni. De inkább nézem magyarral, mert angollal csak felesleges kitérőt teszek, mivel nem tudok angolul - sosem tanítottak, sosem tanultam aktívan - olyan jól. Ha meg is értem (meg szoktam), de nem mindig azonnal, az összetett mondatokat pláne. Ezért is volt szenvedés a Monogatari-series SS angol felirattal, mert mire elolvastam volna az egyik sort, már váltott.
-
Hintalow
senior tag
Részemről: Druaga no Tou: the Aegis of Uruk, és a folytatása Druaga no Tou: the Sword of Uruk
Ha nem túl komolyra vágysz, akkor Elf o Karu Mono-tachi I-IIAmi még nekem szerethető, kerek fantasy (na jó többnyire fantasy) sztori volt, az a Scrapped Princess
Ha igazi core fantasy-ra vágysz, akkor a már fentebb írt Lodoss-tou Senki-vel kezd
Ha a multiverzum teória igaz, akkor van egy univerzum, ahol nem az.
-
Darth_Revan
veterán
Góódurakkku
-
Mister_X
nagyúr
válasz Darth_Revan #21437 üzenetére
何だこれは...? Izé, inkább nem szeretem az FPS-elet
-
Nova96
őstag
Hát, ezt se sokáig bírtam, amíg nem látom mi történik a Higurashi s2-be nem sok anime köt le, még pár rész van a Koi Kaze-ból (ami mellesleg egy nagyon jó darab olyan epic OST-vel, hogy ez is megy a kedvencekbe mint Shinkai egy két OST-je) aztán folytatom is.
-
Mister_X
nagyúr
Wáááá!!! Utálom a cliffhangereket!!! Shingeki 20
-
Nova96
őstag
válasz Mister_X #21440 üzenetére
Bocs, de ebbe semmi cliffhanger nem volt, aki nem buta össze tudja rakni, mi is történt.
Részemről, leírtam ezt a sorozatot, jól indult tartotta magát egy ideig, de csak kiderült itt is a profit a cél, nem az, hogy egy nagyon jó animét lerakjanak elénk.Szerk: Az külön poén, hogy most a top 10-be kb. mindenhol benne van.
röhej.[ Szerkesztve ]
-
bandiras2
senior tag
Arararagi rossz hatassal van Shinobu-ra... Aztan meg Agaraginak milyen nagy volt a szaja... amig miss classrep-be bele nem futottak... debazeg azok a beallitasok az utcan Shinobu-val... minimum 20 ev fejbeloves kijarna neki elso latasra is.o_O :-D
A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
válasz Darth_Revan #21437 üzenetére
Ez mi a lóf@sz?
Szerencse, hogy a diafilm amúgy se kötne le.
-
Mister_X
nagyúr
válasz Nova96 #21441 üzenetére
Akkor mi a hivatalos kifejezés arra, amikor egy epizódot a legizgalmasabb részén vágnak el, azt a következő részre hagyva?
@bandiras2: ááh, tudtam, hogy valamit elfelejtettem megnézni. Nem jó dolog több futó sorozatot nézni. Már haza akarok érni
[ Szerkesztve ]
-
válasz Mister_X #21445 üzenetére
"Akkor mi a hivatalos kifejezés arra, amikor egy epizódot a legizgalmasabb részén vágnak el, azt a következő részre hagyva?"
"Szopatás".
[ Szerkesztve ]
-
Mister_X
nagyúr
válasz Nova96 #21448 üzenetére
Ki - nem olvasom a mangát és nagyon nem tudom, hogy ki az illető. Eddigiek alapján szerintem kikövetkeztetni sem lehetett.
Mit - spoiler Óriás testet öltött, megölt egy rahedli embert, majd miután megfogták és felfalatta a testet az óriásokkal, rátámadt a Rivaille osztagra.
A kérdéseim: ki és miért, sőt pontosan mit akar? Megölni Erent? De akkor miért hagyta életben Armint? Csak ilyen csekélységek./spoilerPff, nem bírom én ki ezt a bizonytalanságot De aki spoilerezni mer, annak átnyúlok a monitorán keresztül és a billentyűzetbe verem a fejét. A manga angolul ugye elég frissen le van fordítva? Hány fejezet jött ki? A magyar fansub le van maradva, ha jól emlékszem.
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- PlayStation 5 Pro teszt
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- PayPal
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- AMD FX
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen széket vegyek?
- BestBuy topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest