-
Mobilarena
Élet az Egyesült Királyságban…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alvin_ti4200
félisten
Mókás, hogy a végén Budapesten kell majd vennem Xbox Series X/S Carbon Black kontrollert (PC-hez), mert itt UK-ban gyakorlatilag sehol nem kapni hetek óta.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz sisi22 #35197 üzenetére
napi osszkaloria bevitel minusz napi szukseglet -> ebbol kene kiindulni h ki es miert hizik.
pl egy zacsko csipsz sokaknal feler a napi szuksegeltuk harmadaval, de meg 5 percre se laknak vele jo semennyire. igy ilyeneket nem nagyon kene enni, maris sokkal nehezebb elhizni.
+mozgasszegeny eletmod.[ Szerkesztve ]
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Bubee82
őstag
válasz BÁ Nutrition #35202 üzenetére
-
moleculez
veterán
válasz Bubee82 #35203 üzenetére
Üdvözöljük! Plusz egy másik (sok évvel ezelőtti) intézkedés, hogy a szupermarketekben nem szabad az in-queue areaba (ahol a vásárlók sorbanállnak) édességet rakni. (Cereal bars, meg ilyen healthy snack dolgok maradhatnak) Egyébként ez az in-queue area az olyan, hogy akármit rakunk oda azt megveszik. Komolyan szárított kutyaszart is. Amíg unatkoznak ott az emberek bedobálnak bármit... Pl rendszeresen tartunk ott monkey nutsot, és az emberek úgy veszik, mintha kötelező lenne.
[ Szerkesztve ]
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
moleculez
veterán
válasz Bubee82 #35205 üzenetére
Vágom, hogy gyakorlatilag elkaszálták, de az eredeti tervezetről sem hallottam, és annak örültem.
Cost of living csökkentése címszóval olyan elmebaj intézkedéseket találtak ki, hogy elég legyen az MOT 2 evente... avagy az autós családok évente (!) spórolnak 50£-t. Levinni a korhatárát a childcarenek Nem ám adócsökkentés az üzemanyagon, és közlekedésen és energián... véletlen sem.A másik: az NHS-nek n+1 millrd £ évente az egészségtelen élelmiszerek által (vagy ahhoz köthető) megbetegedések kezelése. Mindenféle banok meg látszatintezkedesek helyett az oktatásra kellene rafekudni, mert az emberek hihetetlen tájékozatlanok (buták).
-
Yeffy
veterán
válasz moleculez #35207 üzenetére
+1, szanalmas latszatintezkedesek. nyilvan nem a prevenciora meg az oktatasra koltenek (itt sem), mert akkor kurva gyorsan kipenderulnenek a hatalombol ezek a senkihaziak. még a vegen onallo gondolkodasra lenne kepes a nepesseg.
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
moleculez
veterán
De ha már NHS cost: [link]
-
moleculez
veterán
válasz Alvin_ti4200 #35210 üzenetére
kóla helyett víz, snack gyanánt főtt tojás/banán/alma. Senki nem tart fegyvert a vásárló fejéhez, hogy legnagyobb Redbullt és Snickerset egyen🤷🏻♂️
-
Apollyon
Korrektor
Egyik kollégám tízórainak két pirítóst eszik 5 centi vastag vajjal, mellé banán vagy mangó, illetve egy adag főtt zab. Ez konkrétan háromféle szénhidrát némi zsírral.
Más kollégák is hasonló, croassaint meg egyéb pékszarok, zéró protein. Azért van ez a sok elhízott nép, mert cukrot esznek cukorral, fehérjebevitel minimális, nem csoda hogy egyfolytában éhesek, amit még több cukorral próbálnak elnyomni.Az is klassz, amikor jönnek az "egészséges" kajaszállítók a vega kompatibilis menüjeikkel itt-ott a neten meg a tube-on, amikre rá van írva, hogy ez az adag kaja 6 tojásnak megfelelő proteinnel (fehérjével) rendelkezik, tehát nem csak, hogy kiváltja a tojást, de még felül is licitálja.
Jah, csak azt elfelejtik odaírni, hogy a növényi alapú fehérje (amiből áll a komplett cég kínálata) biológiai értéke nulla, így ezzel sem fognak soha egészségesek lenni a fogyasztók, hosszútávon még le is épülnek, szal ez sem egy jó irány, de legalább megismertetik a néppel a protein fogalmát (félig).
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
instantwater
addikt
válasz moleculez #35204 üzenetére
Én talán utoljára gyerekkoromban vettem bármit is az in-queue areából.
Tudom, hogy drága, és mire oda érek, addigra már megvettem a soron amit akartam.Inkább a telefonomat nyomkodom amig várok. De inkább preferálom az önkiszolgáló kasszákat ahol általában rövidebb a sor.
Én biztos kivétel vagyok .
[ Szerkesztve ]
-
Bubee82
őstag
válasz instantwater #35213 üzenetére
En a 40 eves palyafutasom alatt szerintem 1-2 csomag ragot vettem onnan Szoval en sem vagyok marketing kompatibilis
-
sisi22
aktív tag
Valaki jartas berelszamolasban?
Harom ismerosom is panaszkodott, hogy valami uj szabaly miatt nem kaptak fizetest vagy tappenzt, a ceguktol csak azt az indoklast kaptak, hogy tul kicsi volt az osszeg.
Az egyikrol biztosan tudom, hogy heti 14 oras reszmunkaidoskent dolgozik, az tul kicsi osszeg ahhoz, hogy kifizessek?Ma kell megtenni a tegnap eltervezetteket.
-
moleculez
veterán
válasz Bubee82 #35215 üzenetére
Én sem nagyon, főleg nem grocery storeban, de ott dolgozom, ha nem látom nem hiszem el, hogy másodpercekkel a fizetés előtt (!) még hozzácsap egy karton sört. (10+£ tétel, nem egy rágó)
DIY boltok/Halfords az más tészta, ott bedobálok 5-8 autoillatositot, vagy egy 36.-ik bitkészletet (mert szép a doboza), vagy LED izzót, tölthető elemet
-
sisi22
aktív tag
Pugyi kerdes:
forintban es eur-ban - jellemzoen webes - fizetesre milyen megoldas mukodik most?
Ugy hallom, a curve es revolut egyre problemasabb, wise-rol is voltak anyazasok, van megbizhato megoldas?
(persze, tudom, ingyenes huf es eur bankszamla lenne az idealis, csakhat azok nincsenek. )Ma kell megtenni a tegnap eltervezetteket.
-
sisi22
aktív tag
válasz Bubee82 #35220 üzenetére
Ket honapos iras, lehetne mondani, hogy az illeto valami hibat csinalt, de alatta nagyon gyorsan rengeteg hasonlo hozzaszolas van, ezert kerdeztem.
Amugy egy "propaganda cikket" olvastam, hogy az MNB most ra akarja kenyszeriteni a Revolut-ot, hogy magyar leanyceget nyisson, igy talan az egy ideig korlatozva lesz forint ugyleteknel, de meg alaposabban utana kell olvasnom, hogy mi van a hatterben.
Ma kell megtenni a tegnap eltervezetteket.
-
sh4d0w
félisten
A British Airways mióta hozza a fapadosok színvonalát? A betonra kell sétálni boarding idején, fél órát várni, hogy kitolják a gépet, a fedélzeten egy kis üveg víz és chips a fejadag, majd leszállásnál megint 15 perc várakozás, hogy valaki ráborítsa a függőfolyosót LHR-en a gépre?
Ugyanezt a színvonalat tudja a Wizzair is, csak harmadába kerül...
Ez egy fos.
https://www.coreinfinity.tech
-
sisi22
aktív tag
válasz sh4d0w #35224 üzenetére
...chips a fejadag...
35203 es 35205 alapjan pert indithatsz ellenuk szandekos egeszsegkarositas miatt es talan elerhetned, hogy mondjuk aszalt gyumolcsot szolgaljanak fel.
Amugy megirnad, hogy BA-nal mennyibe kerul a kezipoggyasz illetve a feladott csomag es mik a meret es sulyhatarok?
Ma kell megtenni a tegnap eltervezetteket.
-
callmeakos
veterán
válasz sh4d0w #35224 üzenetére
Egy hónapja nekem is elég kellemetlen volt velük az élményem, amikor jöttem vissza Londonba Budapestről. Már nem kezdődött jól az egész, mert a poggyászfeladásnál már szóltak, hogy legalább 1 órás késés várható, mert még nem szállt fel a gép Londonból, aminek végére 2 órás késéssel szállt fel a gép, és további fél órát szüttyügött egy helyben a kifutópályán, mert állítólag nem tudott beparkolni egy másik gép miatt. A "complementary" vizet meg chipset mi is megkaptuk, de rettenet irritáló volt, mert pilóta sem tudott normálisan nyitlatkozni arról mi folyik, csak beböfögött valamit totál érthetetlenül azt kész. Nekem is pont az járt a fejemben, hogy ez az egész a Ryanairnél is van fele annyiért, francért fizessem a felárat. Nem lett volna kellemetlen egyébként ha életemben először nem kellett volna pár órával később egy másik gépen lennem.
All→M8
-
-
Snoop-y
veterán
"de meg 5 percre se laknak vele jo semennyire"
Mondjuk aki azert eszi a chipset, hogy jollakjon az meg is erdemli
New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
moleculez
veterán
Fapadoson és/vagy rövidtávon engem az on-board választék sosem érdekelt. Van előtte kb egy órám (ha nem több) hogy bőséges választékból a reptéren felszállás előtt azt vegyek amit csak akarok, jóval olcsóbban.
-
zone
őstag
És még azt mondták, hogy nincsenek itt megfizethető házak: [link]
YouTube - https://goo.gl/bCKFYP
-
Beaumont
aktív tag
válasz Alvin_ti4200 #35237 üzenetére
Kiadod alberletbe havi 1100-ert. A hulyenek is megeri.
"Te mondd, hogy gazdasági növekedés, a te hangod mélyebb."
-
-
Bubee82
őstag
válasz sisi22 #35242 üzenetére
Ilyet se lattam meg, hogy berlovel egyutt adjak. Beszaras
De ezen az angol epitkezesi stiluson meg mindig nem tudtam magam tul tenni, ugy altalaban. Ahol van egy zsebkendonyi terulet, oda epitenek egy hazat, leszarva a derekszoget meg ugy kvazi barmifele szeperzeket.
[ Szerkesztve ]
-
BÁ Nutrition
addikt
-
Snoop-y
veterán
válasz BÁ Nutrition #35247 üzenetére
Hjam epp probalok lejonni az ilyen dolgokrol.
Sajnos nalam csak a teljes elvonas segit. Evekig nem ettem aztan az utolso 10 evben meg megint. Pedig tiszta so fuszer meg olaj az egesz. Most probalok izesites nelkuli magokat enni helyette (kesu, mogyoro, dio)
New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
Bubee82
őstag
Dikk
#35246 BÁ Nutrition
Amikor legutoljara otthon eltem, akkor ilyen dolgokkal nem igazan foglalkoztam, ugyhogy ez szamomra kimaradt
#35245 sisi22
Vegulis van benne logika, ertem is az elonyet, de szamomra eleg "unorthodox". Mar csak azert is, mert azzal kezdenem atvetel utan, hogy felujitom izles szerint es piacra dobom kicsit dragabban. Plane egy ilyen lepukkant 100 eves lyukat
[ Szerkesztve ]
-
sisi22
aktív tag
válasz Snoop-y #35248 üzenetére
Most probalok izesites nelkuli magokat enni helyette (kesu, mogyoro, dio)
Nalam a tablas mogyoros csoki bevalt, nem nagyon akarok mast azota.
(legfeljebb egy kis mezet, afonyat es porcukrot a tetejere, hogy egeszseges es edes legyen.)Ma kell megtenni a tegnap eltervezetteket.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest