Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sisi22

    tag

    válasz Bubee82 #35046 üzenetére

    Elolvastam par hirt es megneztem par videot, megtalaltam ezt az idezetet is, ezt nem nyilatkozta, hanem a nemzetkozi sajtotajekoztaton egy nagyon kemeny kerdesre valaszolta kibuvokent, mert szembesitettek a valosaggal, es felszolitottak a valaszadasra, amit ezzel elkerult.
    (Ha jol ertettem a felsorolast, csak Putyin es Trump gratulalt neki, talan beszelt a torok elnokkel is, vagy csak kozvetiton keresztul, az nem volt szamomra egyertelmu)

    Ugy tunik, ezt a valasztast nem a kormany nyerte meg, hanem az ellenzek veszitette el 800 ezer szavazo tavolmaradasaval, amikhez hozzaadva a kulfoldon eloket, akiknek nincs lehetosege szavazni, meglett volna a biztos tobbseg.

    Tobben irtatok, hogy hamarosan vagy a kozeljovoben mentek vissza egy idore, szakertok szerint nem az a kerdes, hogy lesz-e allamcsod, hanem az, hogy az 4-8 honapon belul, vagy utana kovetkezik be, es persze mindenert Brusszel lesz a hibas.

    Majus elott nem all fel az uj magyar kormany, az valoszinu, hogy Lazart ismet beveszik, mint az egyik faltoro kost, maximalt arakat fenn akarjak tartani tartosan, igy mindenfele kulonadokat fognak kivetni cegekre, bankokra, ugyhogy a vagyonosok mar most teszik at a penzuket euroba es egyebekbe.

    [ Szerkesztve ]

    Ma kell megtenni a tegnap eltervezetteket.

Új hozzászólás Aktív témák