Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Fall-N

    veterán

    válasz tordaitibi #38286 üzenetére

    Nem minden fekete és fehér. A Google nem zavar sok embert ahogyan iOS-t is az vesz igazán úgy hogy nem tudna lemondani róla, aki az Apple ökoszisztémában él. Magyarul van mellé egy MacBook vagy iPad.

    A gyártók és az áraik is nem ilyen egyszerű dolgok. A Samsung elég sokat fejleszt és OEM gyártók is így ott van költség is ezeket kifejleszteni és a gyártás sem ingyen van. Ezért is drágábbak. De például az A széria árai most annyira nem elrugaszkodottak. Egy A20e meg egy A40 sem rossz most ár/érték arányban. Más sem ad a Xiaomin kívül a HD kijelzőnél többet, meg 3 GB-nál több RAM-ot. Az S és a Note szeria persze pofátlanul drága.

    A Huawei most árban olyan közepesen drága, ami persze most változhat az USA háború miatt. A Sony túlárazott, az LG is, ők ketten vegetálnak. A Xiaomi még ami olcsó egyedül, de ennek valahol van buktatója is. A minőség sokszor hullámzó egy szérián belül is a több beszállítói gyártás miatt. Eddig 1 év gari volt csak rájuk itthon és a MIUI már egy ideje szemetel reklámokkal, főleg a saját alkalmazásaik. Azért a gyári appokban ne legyen már reklám.

    A lényeg a lényeg már egyáltalán senkit nem érdekel egy két idiótán kívül, hogy kinek milyen telefonja van. Aki azzal tud csak villogni az elég szánalmas. A kocsira ez is dettó igaz. Főleg akik városon belül használják csak, pár száz méteren. Én városon belül csak kerékpárral közlekedek, kocsim sincs meg még jogsim sem. Feleslegesnek tartom fenntartani azért hogy nagy ritkán használjam. De sokan csak azért is használnak, hogy villogjanak.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák