Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • hoffman_

    veterán

    sziasztok!

    annak idején bő 3 évig HTC telefonokkal kezdtem a droidos életet (Desire, S, X) aztán bő két év WP kihagyás következett, viszont a múlt héten újra droidos telefont kezdtem használni, egy One Plus 2 formájában. hosszú volt azért a platformváltás, pár dolog fura a visszaváltás után. a Oneplus topicjában már kérdeztem, de a hétköznapi dolgokra vonatkozó kérdéseket nem igazán válaszolták meg sajnos. gyanítom, hogy ezek zömmel android és nem készülék-specifikus dolgok, így szeretném a segítségeteket kérni itt is.

    első három kérdés, negyedik és ötödik kérdés

    időközben az 1) pont talán megoldódott, a PH lapcsaládnál konkrétan az oldalon kellett ezt állítanom, azóta rendben van.

    a legbosszantóbb a bevitel. ennek utánaolvastam már angol fórumokon, android szemszögből, és kicsit megijedtem. létezik, hogy magyarul nem fog menni az autocorrection? ez hogy lehet? hisz 4 évvel ezelőtt a HTC-imen is röhögve ment ez a fícsör, és ez nem a Oneplus/kínaiak reszortja, hanem OS szintű kérdés. gyanítom, hogy user-error, de egyszerűen már mindent próbáltam és nem megy. angolul már sikerült dicitonary-t működtetni és megy az autocorrect, de magyarul semmi.

    előre is nagyon köszönöm, a tudtok segíteni :R

    "The time you enjoy wasting is not wasted time."

Új hozzászólás Aktív témák