Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • chubby2o6

    senior tag

    válasz sanyek2 #21229 üzenetére

    Szia! Csak az S4-el kapcsolatban tudok segíteni, a kamerához nem értek.
    Nem tudom, miért zárod ki alapból a factory resetet, sok problémára megoldás lehet. Ha egy új ( másik ) romot teszel fel, az is azzal kezdődik, na mindegy.
    Én elég sokáig használtam a gyári 4.4.2-t ( NG8 EUR ), rootoltam, letöröltem róla a felesleges gyári szarokat, mit mondjak, nekem tökéletesen bevált. ( Nem írtad, milyen S4-ed van, az enyém 9505 .) Semmi lassulást, akadást nem tapasztaltam, az IGO is meg a google navi is simán futott rajta, bár megmondom őszintén, egyiket sem sokat használom/tam. Már csak azért is ajánlott ilyen esetben először a gyári visszaállítás, mert ha mondjuk felteszel egy másik romot, aztán egy mentésből visszaállítod az appjaidat, lehet, hogy ugyanolyan szar lesz, amennyiben egy alkalmazás okozta a gondot.
    A legtutibb az lenne, ha első körben mentenéd azt, ami tényleg fontos ( itt most nem feltétlenül az angry birds-ben elért eredményedre gondolok :) ),képeket, ha nem a külső sd-n vannak, egyéb fontos dolgokat, aztán odinnal feltennél egy 4+1 fájlos romot, azt frissítenéd egy újabbra, rootolnád, letörölnéd róla a felesleges bloatware-ket, aztán belaknád megint. Addig viszont nem tudlak linkekkel segíteni, amíg nem ismerem a telód típusát.

Új hozzászólás Aktív témák