- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz teleahocipöm #13047 üzenetére
Ha jól értem, azt szeretnéd, hogy a teljes felület egy másik felhasználóként fusson.
Azt nem a leírt módon a Beállítások/Fiókok alatt, hanem a Beállítások/Felhasználó alatt tudod beállítani.
Az előzővel egyszerűen csak felvettél több Google Play fiókot is, amik közül a Play Áruház (4.9.13) alatt bal oldalt felül a Beállítások ikon alatt a fiók kiválasztásával tudsz váltani.
Nálam van egy olyan plusz fiók, amire vásárolok, de ide nem szinkronizálok semmi mást. Ezt a fiókot használom a megvásárolt appok eléréséhez minden Androidos eszközömön.
[ Szerkesztve ]
-
dioka7
senior tag
Sziasztok! Lenne egy kerdesem, hatha tud valaki segiteni. Navigacionak a waze-t hasznalom, amivel magyarorszagon semmi gondom nincs. Most viszint svedorszagban vagyok, es nem hajlando a terkepet mutatni. Egy vajszinu hatterre rarajzolja az osszes forgalmi helyzetet, a dugokat, az ellenorzeseket, a trafikat, mindent, de a nagy semmibe. Mar raboktem a terkep frissitesere is, de nem hasznalt. Van valakinek otlete, hogy mi lehet a gond? A rokon akinel vagyok szinten waze-t hasznal, es neki gond nelkul megy.
A telefon egy xiaomi hongmi 1S, 1GB-os mobilnet van, tehat az nem lehet gond, raadasul helyi SIMmel vagyok, nem roamingolok. Szoval nincs otletem, jart mar valaki hasonloan? Koszi a valasztLehet h rossz helyre irtam, de nem talaltam olyan topikot ahova jobban "illett" volna.
-
válasz teleahocipöm #13055 üzenetére
Pedig ennek 4.4.x alatt ott kellene lennie. Ha nincs, akkor a Lenovo tett keresztbe...
:-( -
air
nagyúr
válasz teleahocipöm #13057 üzenetére
Ha jól emlékszem a WayteQ tabokban is eljátszották már, hogy a 4.2.2-vel kijött romban még benne volt a multijuzer, majd amikor kiadták a 4.4-et, abban már nem volt.
Sajnos ez a gyártó szíve joga, hogy hogyan módosítja az alap Androidot.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
dioka7
senior tag
válasz szili.tamas1 #13054 üzenetére
Koszonom a tippet, megoldotta a gondom!
-
7Sony7
addikt
-
seederking
őstag
Sziasztok
Gyári s4 mininél valahogyan akár egy app-al nem megoldható hogy a nagyobb alkalmazásokat az sd-re telepítsem?1-2 nagyobb játék hamar megzabálja a tárhelyet.
-
ksanc
őstag
válasz seederking #13062 üzenetére
Attól tartok, ez így is marad. Ugyanis tipikusan a játékoknál maga az app nem nagy, de a több száz MB-os adatfájljaikat csak és kizárólag a belső tárhelyre (/data) hajlandóak lementeni és kezelni.
Vagy tipikusan ilyen pl. a 3D Mark is. Hiába van akármennyi GB szabad hely a külső/belső SD-n, ha nincs 300 MB hely a /data-n a letöltendő adatfájlnak akkor "nincs elég hely" típusú üzenettel megáll.
Ha van erre megoldás, én is kíváncsi lennék. -
törölt tag
válasz Keeperv85 #13065 üzenetére
De miért bukik el? Ha összesen nincs annyi hely a /datán, azzal valóban nincs mit tenni, max átpartícionálni. De azért lássuk be, hogy ez a sz..ból várat eset. Nem tudja előre vki, hogy szeret játszani? Ahhoz olyan telót kell venni. Ha viszont már nincs elég hely, akkor előbb helyet kell csinálni, aztán letölteni, majd átlinkelni.
[ Szerkesztve ]
-
-
Dyrg
aktív tag
Sziasztok! Samsung galaxy ace4-et szeretném valahogy root-olni, pontosabban a G357FZ típust (mert több ace4 is van) Sajnos még nem találtam rá megoldást, kingo root-se megy. Itt le lehet tölteni a rom-ját, azaz frissítését. Ebbe bele lehet mókolni a root-ot és úgy feltelepíteni?
Válaszokat előre is köszönöm!Megvenni és megszerelni...
-
törölt tag
Sziasztok: android 4.2.2. (lenovo p770)
Meg tudja mondani valaki, hol kell beállítani azt, hogy híváskor amikor felveszi a hívott fél 1-et rezegjen a teló ?
-
beg
veterán
válasz #73959936 #13070 üzenetére
Root előfeltétel, felteszed az xposed keretrendszert, majd abból a Gravitybox modult. Abban megtalálod a telefon módosítások alatt.
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
Siriusb
veterán
válasz #40993792 #13072 üzenetére
Illetve az ExDialer ConnectVibrate Plugin, amennyiben azt a tárcsázót használja valaki.
Még egy alternatíva lehet automatizáló (pl. e-robot) használata. -
beg
veterán
-
törölt tag
Amikor a 4.2.2-es rom verzióját frissítettem kb 1 hónapja, akkor alapból ment a rezgés amikor a hívott fél felvette, nem értettem mi történt, csak sejtem. A gravitybox nem volt fenn (?) vagy nem indult el az xplosed után, aztán amikor már működött alapból az összes rezgés ki volt szedve...
Most rendeztem, van vagy 5 lehetőség a bekapcsolására, szerintem is nagyon jó kis funkció bármelyik telón
-
seederking
őstag
válasz Keeperv85 #13067 üzenetére
"Sajnos ez tipikusan az olyan emberek gondja, akiknél pedig kicsi a... data meghajtó."
Ezt nem igazán értem miért tipikus de ha te mondod"Hiába mondod nekik, hogy azok a játékok amúgy sem fognak jól futni, teljesen reménytelen"
Ja ez is biztos így van.Amit eddig rátettem minden teljesen rendben fut/futott.
Csak fölrakok 1-2 gigás játékot és hopp a 8gb mindjárt tele.A 16gb-os microsd meg ott malmozik.Ha meg fut rendesen az adott telefonon a kívánt játék akkor csak a tárhely miatt had ne vegyek már nagyobb/drágább telefont.Somatom "De azért lássuk be, hogy ez a sz..ból várat eset. Nem tudja előre vki, hogy szeret játszani? Ahhoz olyan telót kell venni."
[ Szerkesztve ]
-
air
nagyúr
válasz seederking #13080 üzenetére
"Ha meg fut rendesen az adott telefonon a kívánt játék akkor csak a tárhely miatt had ne vegyek már nagyobb/drágább telefont."
De bizony.
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
Blue Eagle
őstag
válasz seederking #13082 üzenetére
Marhaságra való. Csicsa-micsa. szerintem...
-
air
nagyúr
Ez is a Play-es hozzászólások színvonalát jelzi, hogy egy ilyen haszontalan, értelmetlen alkalmazást az egekbe magasztalnak.
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
beg
veterán
Ha tényleg hasznos takarítót keresel: SD Maid. Minden más felesleges színes-szagos vakítós bazári látszatmegoldás, ami állandóan fut és feleslegesen zabál memóriát, ellenben olyat is kitakarít, amit nem kéne.
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
törölt tag
Sztem egy kis félreértésben vagy. Ennél a szövegkörnyezetnél arról az esetről volt szó, aminél az üres programtárhelyre egyetlen játékot sem tudsz telepíteni, mert már ahhoz is kevés a hely. Erre írtam, amit, mert sztem ez játék szempontjából (is) a legalja kategória. Ha egy játék tud települni, az már teljesen más szitu, mert azt már át lehet tenni másik tárhelyre.
[ Szerkesztve ]
-
Keeperv85
nagyúr
Nem akartam azt írni, hogy kicsi a pénztárcájuk, azért. Mert ha van elég tőke, akkor ha nem fér fel valami, akkor nem vacakol, vesz másik készüléket, aki megteheti.
A második esetet meg arra értem, mikor valaki megvesz egy Galaxy Ace-t pl. és meglepődik miért nem megy a GTA San Andreas.... Egyrészt mert nem fér fel, másrészt hát ugye. Abban egyetértünk, hogy az elég szemét dolog, mikor egy erős vas ott hasal el játék tekintetébe, hogy egyszerűen nem férnek fel rá...
-
seederking
őstag
válasz Blue Eagle #13083 üzenetére
Nekem az tűnt föl,hogy ha naponta 3-4x takaríttattam ki vele az általa feleslegesnek vélt fájlokat akkor napi 3-4x 200,300mb-ot törölt de honnan,mit mikor nem került új adat a telefonra Oké,hogy esetleg böngészés és működés során keletkeznek adatok de ennyi???
Szóval ez nekem fura volt....Így én is azt csinálom,hogy középső gomb hosszan aztán mindent ki x-elek.
A ramot pedig manuálisan ürítem néha.Somatom,Keeperv85 : Akkor félreértettük egymást,elnézést kívánok
[ Szerkesztve ]
-
lac33
csendes tag
sziasztok. rendeltem egy Discovery v5-öt mt 6572. magyar nyelv van benne. 2 akksi van hozzá. A gond a következő: Bemegyek a névjegyzékbe, rányomok 1 névre és ezt írja: A címtár alkalmazás sajnos leállt. Másik gond: Az érintő gombok furán viselkednek. van amikor működik vana amikor nem, vagy nem úgy ahogy kéne. Ismerősömnek vettem, nem tetszik neki, és 10 ért meg is válna a készüléktől.
-
7Sony7
addikt
Helló skacok! Segítsetek már csinálni egy update.zip et, amiben csak a systemui.apk va. Arra kellene, hogy kicserélném egy másik romét tenném fel, és ha nem jó, akkor persze semmit nem tudok csinálni a telóval, viszont cwm ből fel tudnám tenni az eredetit. (ha jól gondolom)
Semmit nem tudok a készítésről, amit találtam a neten, az meg vagy jó, vagy nem.Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
Blue Eagle
őstag
válasz 7Sony7 #13091 üzenetére
Parancsolj: Update.zip
Winzip-pel nyitod majd szerkeszted, hozzáadod az apk-t, mented.
[ Szerkesztve ]
-
7Sony7
addikt
válasz Blue Eagle #13092 üzenetére
Köszönöm! Van benne egy framework_res.apk, az nem baj, hogy más?
Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
7Sony7
addikt
válasz Blue Eagle #13094 üzenetére
O.K. Amúgy jó? Mindegy melyik android, odex, v deodex, stb?
Ha elmondod hogy kell, csináljak inkább egy sajátot?Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
Blue Eagle
őstag
válasz 7Sony7 #13095 üzenetére
Az elgondolásod az volt, hogy CWM script-tel kicseréled a telódon a SystemUI.apk-át. A SystemUI.apk a telódon a system/app könyvtárban van. Ezért az Update.zip-ben a System/app mappába rakod az új SystemUI.apk-át, vagy bármit. Ez(ek) a script lefuttatása során bekerülnek a helyükre, ill. felülíródnak. Winzip kell neked ehhez. Nem kell kicsomagolni sehova sem, magában a winzip-ben editálod.
-
7Sony7
addikt
válasz Blue Eagle #13096 üzenetére
O.K: Köszi, megvan. Más, ettől független kérdés: A recent apps gombra bejönnek az utoljára használt appok képei, és a jobb felső sarokban a 3 vonal, amit ha megnyomok, kitörli mindet. Na, ez a vonal nekem a legutóbbi újratelepítésig néha volt, néha pedig nem. Újraraktam a telót (cwm), mostmár egyáltalán nincs. MItől tűnhetett el? Mi kavarhat be, merre keressem a hibát? Nagyjából ugyanazok a cuccok vannak fent, de az az érdekes, hogy már előzőleg is "hol volt hol nem"!
Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
Adamis
őstag
Jó estét urak (és hölgyek, ha vannak)! Egy olyan kérdésem lenne, hogy vajon hol találom azt a bootanimációt, ami a t-s Idol S elején jön be és a végén. Mert megnéztem a bootanimation.zip-et és nagyon nem az van benne. És ha lehet, áttenném az eredetit. Root van!
Új hozzászólás Aktív témák
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest