Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Malibutomi

    nagyúr

    válasz Lapajbacsi #19082 üzenetére

    Ez azért van, mert hiába lettek leírva az itteni tapasztalatok, amiket alátámasztanak a tesztoldalak is te csak beírtad hogy de mennyire jó az Asus, amivel nem is lett volna baj, csak lezseren lefelejtetted az egyetlen lényegi információt, hogy nincs házba rakva, és tetted mindezt kissé kioktató stílusban, ami annak fényében, hogy láthatólag nem sokat fogalmad van a dolgokról nem esett jól sokaknak.

    Erre gondolok:

    "Egy kicsit lehet hogy túl van hisztizve ez az Asus... Haver vett egy Asus Directcu2 -t 95-ért és tesztelgetjük. Az alap venti karakterisztikát kicsit meredekebbre toltuk MSIAB-ben, 1150/1450 -en stabil... 4-5 órányi Shadow of Mordor (egy monitor 1080p - maxgrafika), ami jobban kihajtja mint a BF4 ugyebár, a 4 giga ramot natíve tele tolja!!!) - 65-68 fokon ketyegett; 70-re nem ment föl... és nem is volt hangos....
    Ryse Son of Rome, ami megintcsak nem sokkal kevésbé fingatja a vasat 60 fok fölé alig ment...!!!! Most akkor vakmázlija van a karival, vagy mégiscsak számít valamit az a lemez ott a lelógó csövek mögött..?" ;)

    Ez az utolsó mondat borzasztóan bicskanyitogatóra sikerült.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák