- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- iOS alkalmazások
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
AMD Radeon™ HD 7730 / 7750 / 7770
Új hozzászólás Aktív témák
-
raubisoda
senior tag
válasz djculture #19951 üzenetére
Mármint az enyém?Az tudja LG Flatron W2361V
104 pozitív és 0 negatív https://outervision.com/power-supply-calculator
-
urbi73
senior tag
válasz raubisoda #19953 üzenetére
Viszont DX -ben , meg jobban megy a 14,1 es driverel a BF4 . A mi kártyánk gyenge sajnos a Mantle kihasználásához . Nézz utána , azoknak gyorsult akiknek eleve erős kártyájuk van . 7990 - 290 stb. Próbálkozni lehet de , nálam lement 2 Fps - re is a BF4 , olyan akadásokkal hogy felejtős .
-
-
tankal
tag
Hu Ha ez már úgy néz ki mint Brüsszel a multik csatája!
Gyerekek ez már nem az egyszerű emberekért szól könyörgök térjetek vissza az értékekhez! -
raubisoda
senior tag
válasz urbi73 #19960 üzenetére
Igen ez volt nálam is de kipróbáltam mást.És bejött (elvileg).Nah.Volt itt minden win csere 7-8-8.1 driver csere a DDU-val meg minden jó.Na most jött a csoda.Szokás szerint 14.1 idegbetegséggel zárult.Mondom én befejeztem a mantle drivert.Egyszercsak ugyebár visszahánytam a 13.12-őt.Nem tetszett valahogy nem adta le a dolgokat.Rá a 13.30beta.Nem rossz alakul.Ma pedíg tetőfokűra léptek a dolgok.Rádobtam a 14.1-et.Most ugrik a majom a vízbe.Azthittem kiszippantom a földböl a vetőmagot (vv krissz) .Láss csodát mantléval ami eddíg nem ment most 1920x1080 medium 70fps szinte igaz csak szinte fixen.DX-ben meg több.Kiérti ezt? Ja a másik amiért rinyáltam,hogy az XFXHD7750-et meghúzom max +5mhz és csá.Driver illesztő bla....Érdekes ezzel a 14.1 remixel (alatta a többivel) baba minden mind OC mind driver BF4-ben.Hát ennyi lenne röviden.
[ Szerkesztve ]
-
raubisoda
senior tag
De lehet csak mázlim van nem tudom és elk@kilja magát.Passz.
-
urbi73
senior tag
válasz raubisoda #19963 üzenetére
Na akkor örüljünk az ingyen + teljesítménynek ,igaz hogy DX alatt , de a f.......szomat se érdekli ha jobban megy . Mondjuk azt nem értem nálad HD- Fb - ban hogy van ennyi FPS . Nálam 1440 x 900 -as Fb - ban 50 - 60 között ingadozik , sőt eseménydúsabb jelenetnél beesik 30 - ra is akár .
-
-
Tournament
aktív tag
A nagy fps számokat hány hz monitort használnak és vsyncet használnak ?
[ Szerkesztve ]
-
Lacccca87
addikt
válasz Tournament #19967 üzenetére
És fogalmazni vajon tudank-e?
-
Gainka
őstag
válasz dragonfx #19966 üzenetére
Cod 2-4be néha a 125 sem volt elég mert még onnann is képest volt leesni annyira hogy meg akadjon a game és az egyenlö volt a halállal. Aki igazán jol tolja az nem a grafikával foglalkozik hanem hogy legyen annyi fps hogy még a legdurváb helyzetben se akadjon meg a game. Prsze hozzá teszem még nem bfeztem de gondolom ot is le tud esni az fps, régi codokban ráadásul minöl több fpssed volt annál jobban adta.
-
Emu
őstag
MSI HD7770 1GB DDR5-ről mi a véleményetek? Egyik ismerősöm eladná baráti áron, még több mint egy év garral. Sose volt húzva, ahogy én sem húznám, csak jó lenne ha már nem IGP-vel kellene játszanom full lowon
Nem fogom tuningolni, még 2012-es hozzászólásokban olvastam, hogy instabil lett a rendszer egy két kártyától előfordul ez még mindig MSI-éknél? -
szupernova23
csendes tag
Nem volt még semmilyen driver gondom,de ez a Catalyst 14.1 béta nekem is behalt.
Ment is vissza a 13.12-es.
Az biztos,hogy ez volt az első béta amit feltelpítettem,de az utolsó is!Egyenlőre kell a fenének Mantle!
Ezután csakis WHQL!!![ Szerkesztve ]
-
miresz
veterán
válasz szupernova23 #19975 üzenetére
Mi volt vele a baj?
-
Gainka
őstag
válasz Grave_444 #19979 üzenetére
Én 5600+al és 8600gt-vel Meg volt a 250 simán elég is volt , de volt olyan ismerösöm aki 60-al játszott ugy mint én akadozott is szidta is de eredményes volt. elöször vettem a 8600gt és akor csak egy sempron volt mellette kb ilyen 140 fps volt miután jött az uj proci lett 250 és sokkal szebb is simább lett a "skillem". Van pár haver még mindig kodozik pedig mi a "jobbak" már abbahagytuk mással játszunk és nem tudom lebeszélni róluk, a kartonbozos toujane nem is lehe tösez hasonlítani még egy cod 4-es mappal sem. Nem hogy a bf3-al
De azért nyomtam én is 5-6 évig Nem felejtem el soha jo kis team speekes warokat stbÉs mindezek mellet nem voltunk kockák ezt hozzá kell tennem
Ha véletlen játszottunk volna egymás ellen Gain, Minimal<3 volt a nikkem haver GergO De egy párszor jött velünk Hirannor is warozni ö a videoival elég elhiresült volt akkoriban. Jól is tolta
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz realmadrid92 #19984 üzenetére
Szerintem driver, próbáld meg a legújabb bétát azzal án ugy látom kevesebb a probléma .
-
kopidoo
senior tag
válasz szupernova23 #19981 üzenetére
Nekem is voltak gondok. Restart után szétesett a kép, mint ha a VRAM szemetelne, de nem hiszem, hogy az volt. Viszont a BF4 jobban futtot DX11-ben mint előtte, de a mantle nem tudta hozni a szintet.
Minet vissza a 13.12. -
TIT
veterán
válasz realmadrid92 #19984 üzenetére
A sok kis kék kocka vagy csak jobbra az a 2?
Olyan színű a kocka mint a mozilla tálcára tévő ablaka,nekem is csinálta His 7790 oc-vel de egy ideje jó.
13.12 driver de próbáld meg a hardveres gyorsítást kikapcsolni.
Haver sapphire 7850-e is csinálta,de már neki se.
Volt amikor sokkal több kocka volt. -
dragonfx
veterán
gondolom nem aktuális de azért ez a 13.11 jol teljesit megint egy 100ast javítottam.
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Tournament
aktív tag
válasz realmadrid92 #19990 üzenetére
14.1 CCC-vel nálam semmi probléma 8.1.1 alatt 8.1en bese tőltőt a ccc állandoan kékhalálom volt vele 7790 dual-x-el
[ Szerkesztve ]
-
The Exiled
tag
válasz Tournament #19991 üzenetére
windows 8.1.1 az mi fán terem? mert eddig még max kiszivárgott képernyőképet láttam, dirtywindowson meg még csak híre sincs.
-
raubisoda
senior tag
válasz Tournament #19991 üzenetére
Jó az elmélet.Éjjel felraktam a 8.1.1-et és biza nem gyorsabban de stabilan melózik a 14.1.
-
raubisoda
senior tag
válasz The Exiled #19992 üzenetére
Oprend ott a java a dolgoknak.
[ Szerkesztve ]
-
Writz
tag
Sziasztok! Nem tudom, hogy jó helyen teszem-e fel a kérdésem.
Adott egy Sapphire 7790-es "grapfikusz" kártya
Azt a helyzet, hogy kicsit húztam rajta és meg szeretném tudni, hogy meddig bírná napi 2-3 óra használattal szerintetek?
Egy óra játékot (BF4), egy 15 perces furmarkozás előzte meg stabilitástesztnek.
A GPU-Z Értékeket BF4 után néztem.[ Szerkesztve ]
Passzívan aktív passzív forumózó vagyok...
-
Grave_444
nagyúr
-
Writz
tag
1155-be milyen procit ajánlanátok megfizethető áron?
A Power limit ki van tolva.[ Szerkesztve ]
Passzívan aktív passzív forumózó vagyok...
Új hozzászólás Aktív témák
AMD Radeon HD 7730 / 7750 / 7770
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- DirectX 11.1 támogatás
- 128 bites memóriabusz
- ZeroCore Power
- 47 / 55 / 80W-os TDP
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 12Gb
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- Nvidia GTX1080 Founders Edition
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest