Hirdetés
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sandrew
őstag
Na újra én
Lecserélem az 5830-at egy Tuningos 5850 xtreme-re. Csak azért mert az RC692-ben jobban mutat mivel hátul van a tápcsati rajta.
-
bajaki
őstag
Tudom, ez már nagyon elkanyarodik a videokártyától, de az új 5830 Xtreme-emmel minden játék amit eddig próbáltam tökéletesen futott legmagasabb beállításokkal, kívéve egyet a GTA IV.
Próbálgattam többféle patch-el is de ugyanaz az eredmény...kevés fps. Alapgrafon is. Az előző kártyámmal esküszöm jobban elfutott (9500gt)
Kevés lenne hozzá az 5830?A gépem
AMD Athlon II x4 640 Proci @3,3 GHZ-re húzva
4 gb DDR3 RAM
Sapphiere 5830 XtremeNálatok elfutott ezzel a kártyával rendesen?
-
törölt tag
Kaptam kölcsön egy Sapphire 4890 Vapor-X-t. Hangjával nyugalmi állapotban elégedett vagyok. Én viszont tervezek venni egy Sapphire 5830-at, mert nem lehet nálam örökké. Úgy tudom most ez a BestBuy. Csak AMD jöhet szóba. Jó lenne az UVD3, de sajna 15-el több a 6850, ami gondolom a következő lépcső lenne. No mindegy, kérdésem csak annyi lenne, h ennek az 5830-asnak a Vapor-X-hez képest milyen hangja van? Van olyan halk mint a Vapor-X? Vagy halkabb?
-
Tibl
tag
Valaki azt monja meg hogy mért pörög az 5850 toxitom orajele potyára ha nem csinálok semmi. Amikor natur windowsba vagyok akkor is 400-500 Mhz en ketyeg. Az alap pedig 175Mhz.Driver ami fent van 11.6 os de mikor a 11.5-ös volt fent akkor is ezt csinálta. Nagyon megköszönném ha valaki tudna egy kis tanácsot adni. Köszönöm elöre is.
Hardstyle i's my style ! Feel the beat !
-
Giot
addikt
válasz MZsoltee #22664 üzenetére
A rev2-s 58XX PCB-re épülő 5830 hűtésének hatásosabbnak is kell lenni hisz ha jól láttam az Xtreme hűtése 3 hőcsővel rendelkezik míg az alap Sapphire 5830 5 hőcsővel.
(#22665) Sandrew: De most 58XX VGA-król beszélünk.
A ref 4890-hez képest lényegesen halkabb lehetett a Vapor. Másrészt ha nem megfelelő a házikó szellőzése bizony be tud durvulni bármely VGA hangja, és a szellőzés a Vapor féle kártyáknál különösen fontos.[ Szerkesztve ]
-
Giot
addikt
válasz Sandrew #22668 üzenetére
Toxic-om van amin Vapor hűtés csücsül!
Akkor lenne releváns összehasonlítani az általad említett 4890-en lévő Vapor hűtést az 5830 Xtreme-en lévő hűtéssel ha egy kártyán lennének.
És "hidd el" az Xtreme 5830-on lévő hűtés kilehelné a lelkét a 4890-en, hangosabb lenne mint a Vapor, mert menne mint a meszes hogy meg tudja fogni a Celsiusokat.
Másrészt azért van könnyebb dolga az 5830-on lévő hűtőnek mivel az 58XX VGA-k kisebb csíkszélességen érkeztek. Bár gondolom ezzel te is tisztában vagy.[ Szerkesztve ]
-
-
Giot
addikt
-
Remus389
veterán
sziazstok belépek a clubba egy kis drágasággal: ASUS Radeon 5850 Direct CU
eddig tetszik, nagyon halk
most vettem ki az elődöt a Sapphire 4850-est(3 teljes évig hűen szolgált, és mindent vitt), viszont most beruháztam egy nagy Dell Full HD-s monitorra és szükség volt egy erősebb kariraa(eddig 1280x1024 volt), szegény 4850 már nem biztos hogy megbírküózott volna a full HD-val
na a lényeg, végülis csak kicseréltem, 9.12 catalyst van fent, melyiket ajánjátok XP 32 bit-hez, melyiket rakjam fel? és hogyan uninstall elég?
https://hardverapro.hu/apro/akg_k272_hd_kivalo_allapot/friss.html
-
-
djculture
félisten
Driver ügybe meg annyit tudok irni 10.6 os szoktam felrakni avval megy jól minden game , de a fentiek miatt nem igazán ajánlom az xp-t senkinek akinek ilyen kártyája van már.
[link][ Szerkesztve ]
-
7
addikt
Ez nem Win XP kontra Win 7 topic, térjetek vissza az eredeti témához!
@Remusz911: A kérdésedre megkaptad a válaszod -- használd a legújabb drivert -- annyi többletinformációval, hogy Windows XP alatt a kártya képességeinek csak egy részét tudod kihasználni. A téma nem ér meg további fejtegetést.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Korábban beszéltük, h a Sapphire 4890 VaporX ventije halkabb vagy a Sapphire 5830 Xtreme. Azt mondtátok, h az 5830 halkabb lehet, de legalább olyan halk lesz, mint a 4890-es Vapor. Ha kisajtolnék még 12 ezret a 6850-ért, akkor ez a Gigabyte vajon halkabb lehet ezeknél? Nem tudom ez a dual venti mennyire süvít. Engem a 2D-s "hangtalanság" lenne az elsődleges (játékok alatt elviselem a zajt, de éjszaka vagy filmezés közben nem igazán). Ha majd lesz pénzem később, még vehetek egy Scythe Musashi-t. Szimpatikus h pont ez a Gigabyte lenne az egyik legolcsóbb 6850-es. Szimpatikus rajta az aranyozott HDMI (még ha semmit sem jelent) mert HTPC-zek is egyben. Továbbá az UVD3 (bár ez már a 6xxx sajátossága, kivéve ugye 67xx ).
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest