- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beretvás
veterán
Holnap jön a ramocska. Gari az lutri de ram csak nem lesz hibás...
Régi kiten meg majd 100 eurot bukok..
-
ViZion
félisten
-
norbert1998
nagyúr
Frissitettem biost. Majd mesélek. 2 óra szopás...
-
Mahrenburg
őstag
válasz norbert1998 #17107 üzenetére
Az első és az utolsó mondat közt van logikai kapcsolat, vagy egymástól független történések?
"Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi
-
norbert1998
nagyúr
válasz Mahrenburg #17108 üzenetére
Hát... Nem tudom, melyik lenne a jobb eme eldöntendő kérdésed válaszlehetőségei közül....
A lényeg, hogy BIOS update után egy kövér kékhalál sorozat várt. Majd utána se kép se hang, CPU hibára hivatkozva (LED szerint). Ezt 14 darab BIOS reset, főkapcsoló csapkodás és reboot követte, éppen mielőtt a downgrade-nek nekiálltam volna kezdett el ismét műkdöni. Előtte még a BIOS-ba se jutottam be sokszor. Csak közvetlen főkapcsoló lenyomás után. Hogy mi baja volt, nem tudom... De most jó.
-
ViZion
félisten
válasz norbert1998 #17109 üzenetére
Anno Asus lapok szórakoztak így, h felment a friss, de vmi nyűg volt mindig... újra fel és OK... biztos ott is csúszik be hiba.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Gyuri27
félisten
válasz ViZion #17110 üzenetére
Ja csak a koma azt felejti el, hogy más gyártók pl kurvára nem ajánlják az új biosokat a 1xxx-2xxx szériákhoz (csak egy pontig). És igen volt olyan aki felrakta és semmi baja nem volt (bár elönyről nem számoltak be). De többeknek meg jött a szopás. És ugye egyes gyártóknál a downgradét nem engedi. Szóval óvatosan ezzel a bios tekergetéssel. Lehet abbúl baj is.
Amd - Radeon - Ryzen
-
Gyuri27
félisten
válasz norbert1998 #17115 üzenetére
Néztem én is az msi bios szekciót. Hát mint ha kinaiul, üzbégül meg még néhány nyelven oda lenne hányva.
Utána ha nézed a biosokat abb, abba stb-stb az már mind a 3xxx hez jött.
[link]
Ugye nálunk a 3.21 jött 2xx-hez. Utána matisse. Az nem érdekes. A 1.0.04 combó lehetne még érdekes.
Azután már not recommended van. Szerintem msi-nél is az lesz ami max kellhet egy 2xxx-hez.
Nálatok 7B87v18 ez az 1.0.0.3. Kövi Bios lehet érdekes, de ezt csak akkor raknám fel ha rammal gond van 7B87v19.Blöki: dehogy még vazelinezem.
[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
hokuszpk
nagyúr
válasz norbert1998 #17107 üzenetére
ket ora ?
pentek ota matekolok egy Inteles vassal, biosfrissites ota nem indul a w2k12 r2 szerver... 0xc000021a ; mar a gugli osszest letudtam, az meg nem opcio, hogy visszateszem a regi biost, a procihibak javitasa miatt lett felrakva...
szerencsere factory holidayn vannak jovohetig, szoval van meg par napom megolodani.Első AMD-m - a 65-ös - a seregben volt...
-
Beretvás
veterán
Már bent is a ramocskák.. De nem valami szépet gurítottak elsőre aida teszt alatt 3200 on..
-
ViZion
félisten
válasz norbert1998 #17121 üzenetére
de a plussz 2 fps-ért megéri megnyúzni a ramokat (is), ezért lesz penge a beretvás gépe...
Komolyan: vhol volt anno egy teszt, a ram sebességnek már koránt sincs akkora szerepe, mint a DDR 1-2 időkben.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Beretvás
veterán
válasz norbert1998 #17121 üzenetére
Én suhanc? Pár évvel korábban kezdem és simán papának szólíthatnál dikk..
-
norbert1998
nagyúr
válasz Beretvás #17123 üzenetére
Nyuginyugi, nem vérre megy. Épp ez a szó jött. Nincs rá írva az avatarodra, hány éves vagy én 16 éves korom óta vagyok az OFF-osban, ha jól emlékszem. Tudom, hogy még most, 6 évvel később is az egyik (ha nem A) legfiatalabb vagyok.
Jobban tetszett volna, ha azt mondom, akaratos foszer vagy?
Ketesztfiam....
[ Szerkesztve ]
-
Beretvás
veterán
válasz norbert1998 #17129 üzenetére
Elfogyott a sör.. Trauma ért..
Oszt még nem felejtette el.. Az se most volt.
-
ViZion
félisten
muhahhhahaaa....
Sihederek!
Az élet szar, de -muhhaahhhaaaa- én legalább már a felén túl vagyok!
OK, a grafikája rendban van, mondjuk egyre több a motion blur és szerintem a DoF se olyan má' mint régen. Viszont a csajok rucija rövidebb, van drum'n bass, ilyesmi.
OK, TrollGyuri lehet öregebb, esetleg a piától néz ki csak 85-nek...Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
hokuszpk
nagyúr
na.
beszeltem a vezetoelemzovel. aszonta a hyperpowershellscriptek nem ezen a vason vannak, csak a nagy es nagyon-nagyon mély mysql adatbazis. ( 7TB )
a rutin meg az evek ; van mentesem pont az update elottrol, szoval felkuszott ra egy CentOs, mer az nem problemazik ilyen firmware okossagokon, plusz a legfrissebb MariaDB oszt most megy ezerrel vissza a db backup.
a Mysql/MariaDB termeszetes elohelye amugyis a Leenugz.ugyanitt W2K12R2 dataize server licenc elado
[ Szerkesztve ]
Első AMD-m - a 65-ös - a seregben volt...
-
ViZion
félisten
válasz hokuszpk #17134 üzenetére
hááát, most sokunknak nagy kő esett le a szívéről.
Ennyire mi nem mászunk bele sztem, de a lényeget értem.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
hokuszpk
nagyúr
válasz ViZion #17135 üzenetére
nemkotozkodik. hulye forummotor beleptetett, aztan nemtetteoda, hogy magamnak valaszblogoltam.
w2k12r2 -rol eddig 1 het volt a mysqldump, most kiprobaljuk, mennyi a restore Centosra.
tippre 2 de max. 3 nap alatt felmegy, van mar Centos tapasztalat a cegnel, azon erdekesmod a hasonlo meretu sqldump kb. 36 ora alatt lejon. Azaz pentek este 11 korul utemezetten elindul, es hetfon delelott nem izzadok ha erdeklodnek a friss mentes utan.Első AMD-m - a 65-ös - a seregben volt...
-
Beba Snake
aktív tag
válasz hokuszpk #17136 üzenetére
Na, ilyen lovat még öregapám se b@szott, hogy egy mezei BIOS/firmware upgrade után oprencert kelljen cserélni. De ha mindennek ugyanaz marad a neve és az IP címe, akkor még a legtudálékosabb gyíkrák sem fog észrevenni semmit.
Szigorú a stílusom, mint a lópokróc. Nem miattad, nem ellened. A sündisznó is tüskés b@ssza meg a ló! Aki meg belém rúg, azt székely módra visszaadom!
-
hokuszpk
nagyúr
válasz Beba Snake #17137 üzenetére
ez a szep ebben a szakmaban. Mindig van valami uj...
de nincs problemajuk a linuxxal, van mar par, most egyel tobb lesz.
ha tudtam volna, hogy ennek a gepnek nincs windowsos kenyszere, akkor elobb meglepem a cseret.Első AMD-m - a 65-ös - a seregben volt...
-
Beretvás
veterán
válasz norbert1998 #17140 üzenetére
-
Beretvás
veterán
Nem is olyan rossz ez a Horizon.. Bár játéknemet és szinte minden tök olyan mint ha a Far Cry Primalt másolták volna le.. Ez kicsit csalódás azért...
-
Beretvás
veterán
Alszotok pupákok mi????
-
ViZion
félisten
válasz Beretvás #17143 üzenetére
nem alszunk, most értünk haza... családi nap, gyerekhegyek, kaja meg miegymás.
Jó itthonHold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
- Eladó XBOX SERIES S 512GB Fehér // Dobozzal
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3090 24Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/850W 2-3 Év Gar
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest